Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har netop købt to brugte biler hos AM Søborg. Fik fortrinlig service og rådgivning, som hele vejen igennem var ærlig og brugbar. Tingene var i orden fra start til slut, ikke mindst da den ene bil bl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi købte vores nye brugte bil her, og det var den bedste oplevelse vi til dato har haft fra en bil sælger, Ringer en søndag formiddag og siger vi er godkendt til køb af bilen, hvor efter vi lavede... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har nogle reklamationer på bilen og fik besked på at skrive ind til reklamationer. Jeg har nu ventet 8 dage uden at få svar og jeg venter i lange telefonkøer uden at komme igennem til værkstedet

Valutata 5 stelle su 5

Sælger Frederik Vinther Andersen, Søborg var imødekommende og behagelig da vi ankom til butikken på en søndag lige inden lukketid. Men han tog sig tid og var professionel og meget hjælpsom. Bilen ble... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Rivenditore di auto
  2. Officina di autoriparazioni

Scritti dall'azienda

Vi er autoriseret forhandler og værksted af Opel, Peugeot, Leapmotor, Skyworth, Exlantix og Hongqi, samt autoriseret værksted af Kia. Vi har 4 afdelinger beliggende i og omkring Storkøbenhavn – heriblandt vores store brugtbilscenter med mange næsten nye elbiler i Greve. A&M er med sine ca. 245 medarbejdere én af Danmarks største bilforhandlere. Efter mere end 85 år i bilbranchen stræber vi stadig efter at kunne yde topkvalitet i alle lag af vores virksomhed med kunden i fokus. Men det forpligter – og vores mål er fortsat at levere gode produkter i form af driftssikre biler og kompetent, troværdig og fleksibel kundeservice. Uanset om du søger en ny eller brugt bil – eller besøger vores værksted, så er du hos A&M altid i gode hænder og sikret en professionel og personlig betjening, i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Vi lever af tilfredse kunder, og vores erklærede mål er, at vi vil være Danmarks bedste bilforhandler, med alt hvad dette må indebære. Jesper Bjørn Hansen, Adm. Direktør

Informazioni di contatto

Ha risposto al 96% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Andersen og Martini Greve: Vi går ikke i vejen for at snyde kunderne

Købte en 100 tusind kroners elbil. Bilen blev egentlig købt ubeset men skulle ikke fejle noget. Det fandt jeg så på hjemturen ret hurtigt ud af ikke var tilfældet. Der var kraftig støj/mislyd fra drivlinjen. Henvendte mig efterfølgende til A og M. De påstår at de ikke kender noget til problemet trods man kunne høre det bare ved at køre rundt på deres matrikel. Og på trods af at jeg kan læse mig frem til at de biler de tager i bytte gennemgår en sundhedskontrol inden handlen. Bilen jeg købte blev solgt engros. Finder her efterfølgende ud af at de har mange biler til salg til væsentlig færre penge som ikke er engrosbiler. Kan jo så kun gætte lidt på hvorfor min var engros. Prisen på bilen var ikke noget decideret kup og ikke prissat efter at der ventede en 30-50 tusind kroners reparation.
Klagede som nævnt over bilen og skulle sende mails og dokumentation på problemet. Det var fuldstændig spild af tid. Der var ingen hjælp eller nogen form for kompensation at hente.
Turde godt købe en engrosbil ubeset af så stor en forhandler. Det gør jeg ikke fremadrettet.
Og for at sætte prikken over i'et var bilen egentlig en taxa. Det var sjovt nok ikke nævnt i annoncen eller ved henvendelse på bilen. Der blev heller ikke informeret om at det er en værre bøvl at få plader på bilen da den først skal igennem syn og så udfyldes 2 blanketter til skat med en behandlingstid på op til 6 uger.
Den bil fik de solgt rigtig godt til mig gjorde de. Tak for handlen.

20 gennaio 2026

Kære Dennis

Vi undersøger denne.

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Vi blev nærmest skældt ud sælgeren over, at Andersen og Martini ikke havde styr på deres interne aftaler. Anmeldelsen går på Andersen og Martini i Taastrup.

22 marzo 2026

Kære Bine

Vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse, og vi anerkender, at der i forbindelse med overleveringen mellem vores afdelinger ikke har været det nødvendige overblik. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har efterfølgende forsøgt at tage dialogen med dig for at få ryddet op i forløbet og finde en løsning, men vi har forstået, at du ikke ønskede at gå videre med sagen.

Skulle du på et senere tidspunkt have lyst til at genoptage dialogen, står vi naturligvis til rådighed.

Google søgning er bedre

Jeg oplevede en sælger i Greve, som simpelthen ikke vidste nok om de bliver der blev solgt.
Han sagde at bilen kunne flere af de ting jeg efterspurgte. Efter lidt googling fandt ud af det ikke passede.
En simpel google søgning var bedre end sælgeren.
Det bliver et nej tak til Greve afdelingen.

18 marzo 2026

Kære Martin

Tak for din feedback.

Vi vil meget gerne følge op på din oplevelse, men vi har desværre ikke kunnet identificere dig ud fra de oplysninger, der er angivet i anmeldelsen, og vi har heller ikke modtaget yderligere information fra dig, efter vi rakte ud via Trustpilot.

Det gør det svært for os at undersøge det konkrete forløb, herunder hvad der er blevet sagt og rådgivet i situationen.

Vi tager naturligvis din kommentar alvorligt, da korrekt og faglig rådgivning er helt centralt for os. Skulle du have mulighed for at kontakte os direkte med lidt flere oplysninger, vil vi meget gerne se nærmere på sagen.

Ingen viden om bilerne

Hos Andersen & Martini i Greve, har de ikke forstand på biler.
De udøver forkert rådgivning og er ligeglade bagefter.
Jeg kan på det kraftigste anbefale, IKKE at handle hos afdelingen i Greve.

5 marzo 2026

Kære John

Vi tager din oplevelse alvorligt, da korrekt rådgivning naturligvis er en helt grundlæggende del af den service, vi ønsker at levere.

Samtidig må vi være ærlige og sige, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan genkende forløbet ud fra de oplysninger, der er angivet i anmeldelsen. For at kunne tage stilling til sagen og sikre en ordentlig opfølgning, har vi derfor rakt ud for at få lidt flere detaljer.

Vi håber, at du vil vende tilbage til os, så vi kan få afdækket, hvad der er sket – og ikke mindst sikre, at vi håndterer det korrekt.

Kompetent og pålidelig bilsælger

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mikkel Randløv som bilsælger. Han var utrolig imødekommende, hjælpsom og professionel gennem hele processen. Han tog sig god tid til at besvare vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os trygge i vores valg.

Mikke var både ærlig og grundig i sin rådgivning, og det var tydeligt, at han ønskede det bedste for os som kunder. Hele forløbet var nemt og overskueligt, og vi følte os i gode hænder fra start til slut.

Jeg kan klart anbefale Mikkel til andre, der er på udkig efter en bil og ønsker en god og tryg købsoplevelse.

5 marzo 2026

Fantastisk service

Købte vores Opel mokka hos AM I Greve vi blev modtaget ved indgangen og anvist lounge området med forfriskning imens vi ventede Da vores sælger Balal var klar fik vi en behagelig snak med en sælger lige efter vores hoved Balal virkede som en erfaren sælger med styr på tingene og en god portion humor/lune
Efter bestilling var Balal utrolig informativ og hjælpsom og var super imødekommende ved afhentning alt i alt en super fin service

15 marzo 2026

Imødekommende og behagelig

Bilen blev flot klargjort med den fineste røde sløjfe og jeg fik en grundig gennemgang af bilens funktioner inden jeg trillede ud af butikken.

4 marzo 2026

Ærligt og ordentligt firma

Var på udkig efter en Fiat 500 el-bil og blev taget godt imod af Jonas Lykke Kjær, selv om jeg ikke havde bestilt tid. Fik prøvekørt en fin rosa-guld-farvet Fiat 500e, men batteriet var ikke stort nok. Jonas viste mig så en flot sort sag med alt muligt lækkert udstyr og et større batteri. Desværre lugtede den af tobaksrøg, men Jonas mente bestemt, at det kunne fjernes. Han skrev ind i kontrakten, at handelen var betinget af, at røglugten var væk. Desværre kunne røglugten ikke fjernes, og Jonas var så sød at ringe og fortælle det, så jeg ikke skulle helt ned til Greve forgæves. Selv om jeg var skuffet, var det bare så fint at de var så ærlige omkring det, og ikke prøvede at skjule det. Så jeg kan varmt anbefale A&M i Greve. Jeg valgte dog at købe min nye bil tæt på, hvor jeg bor, men det er kun på grund af min egen magelighed.

8 marzo 2026

Glem alt om "sælger-gas" – Balal Akram i Greve er i en liga for sig selv! 🏆

Hvis man kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det uden at tøve. Jeg har netop fået leveret min nye VW T-Cross, og det er nu min anden store handel hos Andersen & Martini i Greve med Balal Akram som rådgiver. Sidst var det en Ford Focus, og oplevelsen denne gang var, om muligt, endnu vildere!
Balal er ikke bare en bilsælger; han er en sand professionel, der forstår, hvad det vil sige at sætte kunden i centrum. Han lytter, han rådgiver ærligt, og han rammer "spot on" på ens ønsker hver evig eneste gang. Man føler sig aldrig presset – kun utrolig godt behandlet.
Det, der virkelig gør forskellen, er det ekstra gear, Balal kører i. At få leveret sin nye bil med en stor rød sløjfe er den perfekte afslutning på en fejlfri handel. Det er de detaljer, der gør, at man kommer igen som kunde!
Hvis der findes en titel som "Månedens Sælger" hos Andersen & Martini, så er der ingen tvivl: Balal bør vinde den hver gang. Han leverer en service, man sjældent møder i dag, og han gør Greve-afdelingen ære.
Skal du bruge en bil, og vil du have den bedste oplevelse i branchen? Så spørg efter Balal. Du vil ikke fortryde det!
De varmeste (og mest loyale) anbefalinger herfra,
Matthias

1 marzo 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più