Geslaagd! Na meerdere mislukte pogingen voor het theorie examen vandaag gebruikt gemaakt van deze cursus. De theorie wordt op een hele leerzame en leuke manier gebracht door een enthousiaste man. Met... Leggi di più
Ik zou iedereen altijdgeslaagd.nl aanraden!! Na meerdere malen zakken, heb ik eindelijk m’n theorie kunnen behalen. Er wordt op een fijne, heldere, geduldige en duidelijke manier uitleg gegeven. Tijd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hartstikke goeie theoriecursus, alle leerstof word er goed ingedrillt en de man die de cursus geeft betrekt iedereen erbij en beantwoord alle vragen juist! Foto’s waren wel wat wazig maar dat m... Leggi di più
Vandaag in 1 keer mijn theorie behaald. Echt een hele fijne cursus, duidelijk uitgelegd, goede communicatie. Mijn moeder raadde dit aan, aangezien zij ook in het verleden zo haar theorie heeft behaald... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Wij zijn een theoriebedrijf dat auto als motortheorie verzorgt. Wil jij ook in 1 keer kunnen slagen voor je auto of motortheorie? Meld je dan direct aan via ons website (zonder aanbetaling) www.altijdgeslaagd.nl (betalen op locatie) Wij vragen geen geld van te voren of verborgen kosten:) Auto theorie €150inclusief examen. Motor theorie €170 inclusief examen.
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
top theorie
Zowel mijn auto theorie als mijn motor theorie bij dit bedrijf behandeld. Gaat goed in op de stof en leert je precies wat je moet weten om het examen te maken. Zou dit iedereen aanbevelen.
Zeer aan te raden
Zeer aan te raden . Voor jong en oud . Vriendelijke leraar en word in duidelijke taal geleerd hoe je examen hoort te maken !
Legt dingen heel goed uit en is ook…
Legt dingen heel goed uit en is ook duidelijk. Het blijft daardoor goed hangen. Hij neemt de tijd voor je, zodat iedereen het snapt! En uiteraard geslaagd in 1x! Super blij.
Motor theorie in 1x gehaald
Motor theorie in 1x gehaald
Gewoon goed mee doen en luisteren en vooral optijd komen ouwe!!
( in het verleden ook auto)
Goed uitgelegd en een leuke les gehad…
Goed uitgelegd en een leuke les gehad dankjewel ik ben geslaagd
Top en in een keer geslaagd!!
Top les en straight to the point.
Top les en straight to the point.
Duidelijke les gehad
Duidelijke les gehad, geen poespas erom heen.
Erg vriendelijk.
Ja wat kan ik er meer over zeggen, gewoon een topper.
Ik zou iedereen aanraden.
En natuurlijk geslaagd voor mijn motor theorie.
Duidelijke uitleg kan niet foutgaan
Duidelijke uitleg kan niet foutgaan
altijd geslaagd, krijgt 't gewoon gedaan
Krijgt 't gewoon gedaan. Mn theorie diploma was verlopen. Dus heb in totaal 2x bij hen een cursus gevolgd, en 2x geslaagd.
Helemaal waard. Goeie energie. Simpele trucs.
Duidelijk taal, beknopt en helder uitleg
Duidelijk taal, geen onnodige info. Beknopt en efficient. In 1 x gehaald.
Duidelijk opbouw en uitleg van de onderwerpen. Altijdgeslaagd bedankt en nu praktijk nog.
Mij geholpen met slagen
Beste van Nederland
Hij legt alles duidelijk aan niks ingewikkeld
Ben geslaagd met 1 fout
Ben geslaagd met 1 fout je kan geen betere cursus vinden dan deze.
Wil je slagen kom naar altijd geslaagd
Super duidelijke en efficiënte theorie
Super duidelijke en efficiënte theorie. Je leert hier het meeste van wat je op die dag kan verwachten. Je leert over hoe het cbr de vraagstelling stelt, en goede ezelsbruggetjes. Heel grappig en op een toffe manier wordt dit alles aan je geleerd.
Niet verwacht dat ik het zou halen na…
Niet verwacht dat ik het zou halen na zoveel gezakt te zijn 2 dagcursus gedaan achter elkaar en heel schoon netjes gehaald ben verbaast maar gewoon met altijdgrslaagd in 1 keer geslaagd ✅🤝
Slagen zonder moeite, stress en hoofdpijn
Vergeet alles wat je weet, luister goed naar deze guy en je slaagd 100% Het is veel makkelijker als dat we denken joh😁
Top cursus soldaat
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.