3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Personalet Tak ❤️

Jeg har en voksen datter som bor i et sommerhus projekt pt. Jeg var skeptisk, da hun fik det tilbud . Men for pokker det har været godt fra dag 1 , fantastiske personale . Aldrig har jeg oplevet så meget omsorg og hjælp . Der er virkelig brugt kræfter på , at finde det rigtige personale, der passer til hende . Som pårørende kan Jeg kan varmt anbefale Altid Vikar . Jeg kan kun sige tak for jeres altid fokus på jeres borger og at gøre det nemmere , at være pårørende 🙏❤️

1 gennaio 2026

Der findes altid flere forskellige versioner

Der findes altid flere forskellige versioner af sådan en historie som vores tidligere vikar; Louis Preuthun her beskriver på Trustpilot.

Hos Altid Vikar tager vi ikke personalesager i det offentlige, men hvis du (Louis) vil have en mere nuanceret version af din historie, så er du velkommen til at kontakte vores Vicedirektør Nichlas Moth.

Altid Vikar tager altid ansvar over for de svageste borgere i vores samfund - og det betyder indimellem udfordringer for vores personale, som yder en fantastisk service hos vores bosteder og institutioner.

7 dicembre 2025

Kan ikke anbefale dette sted, hold jer væk!

Kan ikke anbefale dette sted, jobkonsulenterne er lede og ubehagelige og de bliver hævngerrige hvis du ikke makker ret og gør hvad de forlanger.

Jeg blev pludselig blokeret på appen fordi jeg sagde nej tak til at tage en anden vagt end den jeg reelt var booket til, jeg stod fast på min ret og fortalte jeg havde sagt ja til eet hus og ikke et andet de pludselig ville flytte mig ned i.

jobkonsulenten ringede til mig og snakkede til mig som om jeg var et barn, og sagde jeg bare skulle gøre hvad jeg fik besked på, men sådan snakker man altså ikke til mig, som er en voksen mand og ældre end den lille jobkonsulent som ringede og skabte sig i røret. Hun knaldede røret på og blokerede mig Kl 01 om natten på altid vikars app.

Har intet hørt fra dem siden, ikke en opsigelse, en mail, en telefonopringning fra en leder, til trods for jeg har prøvet at kontakte dem flere gange med en forklaring på mail.

Jeg har flere kolleger i altidvikar.dk som kan bekræfte det samme er sket for dem og som har klaget over netop den samme konsulent som ringede til mig, man bliver pludselig annulleret på sine vagter hvis man ikke makker ret og får ikke tilbudt vagter.

25 novembre 2025

Jeg har været i altidvikar siden…

Jeg har været i altidvikar siden september. Jeg har haft flere spørgsmål undervejs, og de er blevet besvaret venligt og ordentligt. Jeg er blevet sat i et fast team og bliver kontaktet telefonisk ved vagter, når det er indenfor samme uge. En rigtig god samtale ved opstart og med en oprigtig interesse i mig og min erfaring/faglighed. Kan varmt anbefales til alle, som overvejer at blive vikar.

27 ottobre 2025

Fjernet prisoverslag for en vagt

Det er ærgerligt i har fjernet hvor meget en vagt giver hos jer, da det ligesom ikke giver nogen mening ikke og vide hvad man tjener på en enkelt vagt. Det var meget bedre før og jeg håber i ændre dette tilbage da det var det som var med til at gøre altid virkar interessant, flere jeg har snakket med overvejer at droppe altid vikar grundet dette.

3 ottobre 2025

Rasistisk baggrund

Jeg blev behandlet mega dårligt af jobkonsulenterne, uden at de kender mig eller mine værdier, udelukkende på mit navn.Jeg blev talt ned, som jeg er et barn, det ikke kan forstå, følte at det racisme bag hele hendes tale.

20 maggio 2025

Det gik fint på Sjælland

Det gik fint på Sjælland. Men sikke en dårlig måde man bliver behandlet på som vikar på Fyn og Jylland!

Jeg vil ej anbefale dette sted, hverken for kommende kunder, eller som vikar. Søg andre steder, da de kun "tilgodeser" deres kunder, og så op i et vist sted, hvis du er ansat som vikar. Dem der er ansat i booking nedgradere dig, hvis du ikke lige kan tage en vagt. Så bliver du ikke kontaktet.

Og bookingen i Sønderborg er det værste sted jeg har oplevet! De er dybt nedværdigende to af dem. Den ene var imod jeg ikke har fået mine vax, og var enorm nedladende overfor mig. Jeg forklarede hende, at mobning er noget man har visse steder, hvor de godt måtte gøre forskel på os der har valgt vaxne fra. Jeg troede virkelig at de levede op til deres såkaldte politik.

Bliver du afskediget, og du forlanger et dokument på det, så får du det heller ikke, og så var manden jeg talte med enorm arrogant og nedladende! Han ringede bare til mig, for at sige, at de ikke kunne bruge mig, fordi der var for mange blokeringer ( de fleste havde jeg selv blokeret og bedt om, da der var dårlig arbejdsmiljø/ dårlige institutioner indimellem). Jeg har været i godt 30 steder i alt, hvor jeg var imod nogle af de steder, men det var på Sjælland og så sagde jeg nej tak til at arbejde for kriminelle på Fyn, da jeg havde kollegaer, der fortalte mig om deres oplevelser på de lukkede institutioner. Men nej man må ikke have sine forbehold og passe på sig selv?

Jeg ville godt klage over bookingen i Sønderborg, men ham der ejer stedet svarede mig ikke, og de virker meget nedladende på vestsiden!

I kaster guld på gaden, og jeg kender et utal af tidligere kollegaer både på Sjælland og Fyn over tid, som også bare blev dårligt behandlet, og de var efter min mening dygtige vikarer, men nej man er jo bare en 'VIKAR' og selv ude på stederne, har jeg oplevet, hvordan de taler ned om vikarer overfor borgerne, så borgerne får en forkert opfattelse af en vikar. Det er især noget jeg har oplevet på Fyn, hvor de et sted var nedladende, fordi en vikar får mere i løn. Hvad med at behandle vikarer med bedre vilkår? Magen til mobning og lad opførsel til jer der så ned på os uvaxxede vikarer!

27 aprile 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito