Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Et firma der har et for øje PROFIT! Snyder med indberetninger for at undgå bøder ved indlæggelse. Teamledere der lukker øjnene for borgeren. Hviletids reglen blir ikke overholdt. Kommunikation er e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har siden år 2019 arbejdet for/med ActivCare, fast på et respiratorisk team. Fantastisk arbejdsplads, samarbejdet med teamleder og “stand in” teamledere, er helt i top. Super hjælpsomme, hvi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super godt vikarbureau . Bliver altid imøde kommet og lyttende når man ringer ind og snakke med teammedarbejder. har været ansat ved AC i 6 år nu . Har altid kørt på team . Nyder man selv kan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di lavoro interinale
  2. Servizi domestici

Informazioni su Vikarbureauer

Scritti dall'azienda

ActivCare vægter kompetencer, kvalitet og den gode tone højt

ActivCare er en af Danmarks største udbydere af sundhedsfagligt personale til social- og sundhedssektoren, private virksomheder og private kunder. Vi formidler kvalificeret personale til korte og lange vikariater samt til mere permanente personaleløsninger inden for alle social- og sundhedsfaglige samt pædagogiske områder.

Herudover tilbyder vi faglært og ufaglært personale til respiratoriske teams og hjælpeordninger m.v. samt pædagogisk personale til institutioner inden for en lang række specialområder.

Hos ActivCare vægter vi kvalitet og den gode tone højt. Vi tror på, at dialogen gør den store forskel, både for vores kunder og vores vikarer.

ActivCare leverer altid høj kvalitet og ordnede forhold. Som ansat eller vikar kan du forvente tryghed, fleksibilitet, god løn og faglig udvikling. Er du kunde hos ActivCare, er du garanteret høj leveringssikkerhed, professionel sparring, god dialog og høj faglighed og du kan være sikker på, at vi gør vores ypperste hver gang.

Kombinationen af mange års erfaring og vores fokus på høj kvalitet har gjort ActivCare til en af de mest eftertragtede vikarbureauer i sundhedssektoren.

Bedre sammen

Vores filosofi er ganske ligetil: Vi gør vores bedste for de af os, som har brug for hjælp. Sammen leverer vi dygtige medarbejdere til kommuner, regioner og private virksomheder og til menneskene bag, i et komplekst arbejdsmarked, der søger høj faglighed og fleksibilitet.

Professionel sparring, høj kvalitet og de dygtigste medarbejdere ActivCares succes bygger på et stærkt fundament af høj faglighed, ærlighed, omsorg, kvalitet og fællesskab, og vi anerkender at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource.

Vi ved, at vi er Bedre Sammen.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Et firma der har et for øje PROFIT

Et firma der har et for øje PROFIT!
Snyder med indberetninger for at undgå bøder ved indlæggelse. Teamledere der lukker øjnene for borgeren. Hviletids reglen blir ikke overholdt. Kommunikation er envejs.
Ganske enkelt. Har du dig selv eller din nærmeste kært så hold jer langt væk!

13 agosto 2025

Trist

Jeg har kopieret denne anmeldelse fra den 29.6 2022, da jeg er fuldstændig enig :
Hvis du har bare den mindste ansvarsfølelse så hold dig laaaaaasngt væk fra dette firma. Det gælder som medarbejder, pårørende og offentlige institutioner der kunne finde på at gøre brug af dem. Et firma der har med mennesker at gøre skal have et hjerte for det, her handler det kun om profit. De fleste medarbejdere ser de ikke engang før de ansætter dem, de overlader alt til teamet og er ligeglad med borgeren, regler og at de kører deres personale ned ved konstant at overtræde regler om arbejdstid mm.

Dato for oplevelse: 29. juni 2022

Stakkels stakkels respiratorbruger, som er havnet i Activcare og har så mange udskiftende hjælpere. Stakkels medarbejder, som ikke passes på mod udnyttelse og sygdom. Der tilbydes ikke coronavacciner og andet for at passe på medarbejderen. Der informeres ikke om brugeren, da medarbejderen og brugeren ikke ydes god kontakt, da activecare ikke værdsætter dette. Aftaler overholdes ikke med arbejdstid, og man afløses ikke efter endt vagt, da den enkelte medarbejder ikke respekteres for at have et privatliv. Der er rod i organiseringen. Medarbejderen skal kun kunne betjene maskinerne, så firmaet kan tjene penge.

22 aprile 2024

Kære Karin

Jeg er ked af din oplevelse af ActivCare som arbejdsplads og teams-medarbejder. Det er bestemt ikke sådan vi oplever os selv som organisation og vi ønsker altid at yde den bedste service til alle vores borgere og medarbejdere.

Jeg er ikke bekendt med hvilket team du har været tilknyttet. Hvis du vil dele dine oplevelser, er du meget velkommen til at kontakte mig på 28514666.

Christina, ActivCare

Positive

Har kørt deltids / og fuldtids for A/C altid ( siden 2007 ) eller længere tilbage -altid god behandling

9 settembre 2023

Kære Danny. Tusind tak for den god anmeldelse. God dag ! Mvh. Tania, ActivCare

Arbejdsglæde og anerkendelse

Fantastisk arbejdsplads, samarbejdet med teamleder og “stand in” teamledere, er helt i top. Super hjælpsomme, hvis man skal af med en vagt, eller har brug for et byt..
Der er synlig ledelse.
Der er en høj grad af tillid, stolthed, og anerkendelse fra teamlederen.
En særlig tak til Christina O. Og Julie, som virkelig fortjener et klap eller to på skulderen, de er lyttende, anerkendende, og løsningsorienteret..
Jeg glæder mig til et forsat god samarbejde..

14 settembre 2022

Risposta di Vikarbureauer

Kære Maria. Tusind tak for den flotte anmeldelse og din ros. De personlige roser til teamlederne er givet videre. Rigtig god dag. Mvh. Tania, ActivCare

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kørt fuldtid på teams i…

Jeg har kørt fuldtid på teams i ActivCare siden december 2022. Har været fuldt ud tilfreds med samarbejdet med ActivCare. Kender min vagtplan 2 måneder frem, ofte mere, og har stor medbestemmelse på fridage/ferie. Da jeg var sygemeldt to måneder sidste forår, var der fuld opbakning fra deres side. Ikke en masse møder/opringninger om hvornår jeg mon var klar til og arbejde igen, og sygedagpenge for de vagter der måtte aflyses.

14 giugno 2023

Risposta di Vikarbureauer

Kære Trine, Tusind tak for din flotte anmeldelse af ActivCare. Det er fantastisk at læse, at de værdier vi prioriterer og tror på i hverdagen, også bliver værdsat hos jer medarbejdere. Mvh Tania, ActivCare

En dejlig arbejdsplads

De seneste fire år har jeg kørt som fuldtids respirator vagt for ActivCare. Det har været 4 gode, og lærerige år som jeg med glæde vil tænke tilbage på. Man har som vikar stor indflydelse på hvornår man gerne vil arbejde, og konsulenterne på kontoret er altid villige til at hjælpe, hvis man har brug for at komme af med en vagt.
ActivCare har som arbejdsplads min varmeste anbefaling, og jeg vil gerne fremhæve Carina, Christina, og Kathrine, for deres mere end almindeligt nærværende og kompetente tilgang til det at arbejde med mennesker.

30 maggio 2023

Kære Emil
Tusind tak for den flotte anmeldelse og tak for fire gode år. God vind fremover.
Tania Thøgersen, ActivCare

Valutata 5 stelle su 5

Activcare et super godt professionelt bureau,

Super godt bureau som er søde rare, lytter, hjælper os og retter op når der er noget som der ikke er som det skal være, aldrig problemer med lønudbetaling, fantastisk arbejdsplads. Både som vikar, men også som teammedarbejder. Synd faglærte teams Ikke er hos jer mere, hos jer var der aldrig problemer. Nu er der ikke andet.

8 maggio 2023

Risposta di Vikarbureauer

Kære Trine. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er fantastisk at have så positive kollegaer at samarbejde med i hverdagen. Hilsen Tania, ActivCare

Super godt vikarbureau

Super godt vikarbureau .
har været ansat ved AC i 6 år nu . Har altid kørt på team . Nyder man selv kan planlægge sine fridage som man ønsker det.
Kan kun varmt anbefalede Aktivcare 🤗🤗

4 maggio 2023

Risposta di Vikarbureauer

Kære Ida, Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er en fornøjelse at have dig på holdet! Hilsen Tania, ActivCare

Dybt kritisabelt vikarbureau!

Tilbage i start efteråret 2022 sender jeg en ansøgning og får afvide jeg vil blive kontaktet en af de efterfølgende dage. En uge efter havde jeg stadig intet hørt og ringede derfor igen og fik samme besked som sidst. Dette skete 4 gange og der skulle gå omkring 3 mdr før de tog kontakt til mig selvom jeg var blevet opfordret til at søge jobbet. Jeg blev så ansat slut december 2022 og var på et team 1,5 mdr som handikaphjælper om natten.

Informationsniveauet er ikke eksisterende fra activcares side til medarbejderen, ingen oplæring eller det der mindede om inden opstart og jeg havde ingen tidligere erfaring som handikaphjælper. Jeg følte mig usikker på at starte, da jeg ikke kendte rutinen og hvad der nu ellers hører med. Jeg starter så og bliver informeret af borgeren om mine arbejdsopgaver. Jeg bliver så gjort opmærksom på fra en anden på teamet, at nogen af de opgaver jeg laver må jeg ikke lave grundet sikkerhed. Så det har resulteret i en borger som har en del forventninger jeg ikke har kunnet indfri og en arbejdsgiver som ikke informerer ordentligt herom hvad vi må og ikke må ude ved borgeren ifht arbejdsopgaver. Ydermere har activcare aldrig været fysisk ude ved borgeren og se hvordan det fungere derude, trods de flere gange har sagt at det ville de gøre, da vi på teamet har belyst nogen problematikker der har været.

Jeg har så døjet med at få det hele til at hænge sammen rent sundhedsmæssigt den sidste del af min ansættelse bl.a. pga tidligere omtalte problemstillinger, og jeg ringer ind for at melde mig syg grundet manglende søvn og et hoved der var ved at sprænge af hovedpine. Jeg blev mødt af voksen skæld ud i telefonen, trods jeg gjorde opmærksom på jeg var klar over at det ikke var en stabil situation og det selvfølgelig var for sent jeg meldte mig syg. Der var ingen empati ifht min situation, trods jeg fra start havde lagt mig fladt ned og beklaget. Skæld ud var hvad der mødte mig. Jeg lagde derfor min opsigelse samme dag, da jeg følte mig utrolig trynet og ikke hørt.

Min anbefaling vil være at holde sig laaangt væk fra dette vikarbureau, da det hele virker som en pengemaskine. Ingen empati, ingen kontakt, ingen information, magen til ligegyldighed og jeg kunne blive ved.

20 febbraio 2023

Kære Zabrina,

Vi er kede af at læse, hvordan du oplever ActivCare som arbejdsgiver. Det er selvsagt ikke vores intention, at medarbejderne skal have den opfattelse af os og vores personale. Og vi oplever ikke at være en virksomhed, der fortjener 1 enkelt stjerne her på Trustpilot.

Jeg vil dog tillade mig at bemærke, at nogle af skrevne påstande ikke er helt korrekte, da jeg bl.a. kan se, at du har været på oplæringsvagt jf. gældende retningslinjer fra RCV. Når dette så er skrevet, så skal INGEN af vores medarbejdere føler sig ukvalificeret eller føle, at de udsættes for ”voksen skæld ud”, når de kontakter os.
Sygemeldinger under 2 timer før vagtstart er desværre en særdeles svær situation for os, og ikke mindst for borgeren. Dette kan måske have resulteret i en skrap tone. Jeg beklager mange gange, at du har oplevet det som manglende empati og skæld ud. Det er endvidere beklageligt, at du vælger at opsige dit job efter kun 4 reelle vagter hos os grundet dette. Det er dog vores erfaring, at vågne nattevagter på teams ikke er for alle, slet ikke hvis hverdagen kræver at man også er aktiv eller arbejder i alle dagtimerne, og dermed ikke kan få den nødvendige søvn.

På vegne at ActivCare ønsker jeg dig held og lykke fremover, det var kedeligt at vores veje skulle skilles med denne vrede og frustration.

Med venlig hilsen Tania Schrøder Thøgersen, ActivCare.

Valutata 1 stelle su 5

Har sendt en fakture til vikarvikar og…

Har sendt en fakture til vikarvikar og de vil ikke betale da jeg sagde op og siger nu de ikke har fået værktøj fra dengang jeg var ansat og vil have betaling for sikkerheds kursus i forbindelse med adgang til arbejdsplads så hold jeg væk fra det firma personen i firmaet hedder Rasmus han er fuld af dårlige undskyldninger så han kan slippe for at betale det har kostet mig 24000 kr

15 dicembre 2022

Risposta di Vikarbureauer

Hej Allan. Jeg er usikker på om dette er en anmeldelse af ActivCare A/S. Vi kender ikke Vikarvikar og vi har ingen ansat der hedder Rasmus. Mvh Tania, Thøgersen.

Værste vikarbureau

Værste vikarbureau jeg nogensinde har arbejdet for og jeg har arbejdet for en del.
Bliver ansat til et nyt team, alt går fint (Tror jeg) og så ud af det blå bliver jeg fyret fra teamet pga. tillidsproblemer mellem de pårørende og mig, der åbenbart har stået på i længer tid.
Sjovt nok bliver jeg først informeret om dette den dag de fyre mig.
Man skulle ellers tro det var normal procedurer at firmaet ville kontakte den pågældende medarbejder for at tage en dialog om problemet eller i det mindste informere at der er påstået et, men NEJ åbenbart er det ikke tilfældet i denne virksomhed.
Det er tydligt at dette firma ikke varetager deres medarbejders interesser og har den åbenlyse holdning at det er helt i orden at tilbageholde meget relevant informationer overfor deres ansatte hvis det er til deres egen fordel.
Med andre ord som ansat ved ActiveCare forvent en illoyal arbejdsgiver der tilbageholder relevante information og fyre deres ansatte på et utroligt tyndt grundlag uden en dags varsel.

Min klare anbefaling er at holde sig langt væk fra denne arbejdsgiver, med deres absolutte forkastelige måde at behandle deres medarbejder på og hvis du alligevel vil prøve at tage chancen, så et godt råd er: ha et andet job i baghånden, du kan lige pluslig uden varsel få brug for det.

23 novembre 2022

Hej Lasse,
Jeg er ked af at du oplever ActivCare som illoyale. Jeg har dog svært ved at sammenkoble dit navn med en aktuel sag, har du evt. anvendt alias til denne vurdering på Trustpilot?
Jeg vil gerne kigge nærmere på din henvendelse og du er velkommen til at sende mig en email på tst@activcare.dk. Du ønskes en god weekend. Mvh. Tania Thøgersen, ActivCare.

Anbefaler ActivCare med ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har arbejdet for ActivCare gennem mange år - inkl flere udlandsvikariater.
Firma med tjek på alt vedr udlandsvikariater. Nem at komme i kontakt med.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 settembre 2022

Risposta di Vikarbureauer

Tak for den fine tilbagemelding. :-) Og en særlig tak fra Lene og John i Udlandsafdelingen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg startede som vikar for ActivCare

Jeg startede som vikar for ActivCare, hvor jeg følte at jeg blev godt behandlet.
Nu arbejder jeg på kontoret som konsulent med Respiratoriske teams. Vi har et godt arbejdsmiljø og et godt samarbejde med både Borgere og vores Respiratoriske medarbejdere.
Til tider er vi presset, som man er på alle arbejdspladser, men vi forsøger altid at bevare en god tone og det gode humør 😃

8 agosto 2022

Risposta di Vikarbureauer

Tak Helle. Du er en vigtigt spiller på vores hold, og med til at gøre os Bedre Sammen.

Fantastisk hjælp

Fantastisk hjælp! Kan kun anbefale.
Havde brug for en sundhedsperson med kort varsel til min mor. En god oplevelse.

18 luglio 2022

Risposta di Vikarbureauer

Tak for din fine tilbagemelding. Vi er glad for, at vi kunne gøre en forskel for jer.

Valutata 1 stelle su 5

Lad være med at lade dig ansætte her

Lad være med at lade dig ansætte her. Du bliver udnyttet til dit yderste, og takken er der kun, når det går efter deres hoved. Når du ikke kan mere, kan du bare gå. Mange starter i teams, og er så hurtigt væk igen, når de opdager hvordan det hele foregår. Det handler hverken og borgerens eller medarbejderens ve og vel, det handler om penge. Jeg og kollegaer har set det så ofte. Det skulle ikke hedde Active care men istedet Take Care!......

12 luglio 2022

Risposta di Vikarbureauer

Hej Sus. Vi er kede af, at du oplever os som en dårlig arbejdsgiver på teams. Jeg er ikke kendt med hvilket team du har været tilknyttet.

Hvis du har et ønske om, at uddybe din oplevelser, så er du altid velkommen til at ringe til ActivCare eller til mig personligt på 4086 2605. Jeg hører gerne mere om hvad der er sket.

Tania, ActivCare

Valutata 1 stelle su 5

Hvis du har bare den mindste…

29 giugno 2022

Kære Vivi,
For sent ser jeg din anmeldelse her. Jeg er, som vi talte om telefonisk, ked af at dette er din samlede opfattelse af ActivCare. Det er ikke sådan vi ser os selv, ej heller den følelse vi håber at medarbejdere forlader os med, uanset grunden til at samarbejdet ophører.

Jeg ønsker dig god vind og alt god fremover.

Tania, ActivCare

Super godt

Super godt
Jeg har arbejdet for ActivCare i mange år og altid været meget tilfreds. Søde, venlige og professionelle.
Kan varmt anbefales

19 aprile 2022

Risposta di Vikarbureauer

Tak for den fine tilbagemelding. :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più