Rigtig god oplevelse, kontaktede dem idet jeg tænkte de havde glemt min ordre, da jeg bestilte altankasse som ikke var på lager men så var den tilgængelig på hjemmesiden. Fik så at vide den var ved at... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Super nemt at begå sig på hjemmesiden ift køb, levering m.m. Ift. levering havde jeg taget fri da jeg skulle tage i mod. Uden information kan fragtmændene ikke som bestilt men dagen efter, uden be... Leggi di più
Vi har endnu ikke fået leveret det altansejl vi bestilte d. 14/3-26. Der stod at altanbutikken havde en leveringstid på 14 hverdage. Netop derfor valgte vi altanbutikken. I dag, d. 26/4-26, halvanden... Leggi di più
Fin butik på Frederiksberg og stort udvalg på hjemmesiden. Vi bestilte et altansejl efter mål. Det blev væk under transporten fra Polen. Da vi henvendte os, eftersøgte Altanbutikken hos transportfirm... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Altanbutikken er en lille familieejet virksomhed på en mission for at give alle mennesker adgang til et æstetisk og rekreativt frirum udenfor hjemmets fire vægge. Vi tror på, at udeliv og livskvalitet går hånd i hånd – uanset om det foregår i eller udenfor byen. Siden vi - mor, far og datter - i 2012 startede Altanbutikken, har vi derfor specialiseret os i design og salg af kvalitetsmøbler, accessories og innovative løsninger til altaner og små uderum. Med vores eget mærke - Balcony Living - tager vi udgangspunkt i æstetikken og materialiteten i klassisk dansk design, blandet med den holdbarhed og funktionalitet, der kræves af møbler med et langt liv under åben himmel. Ved altid at være i øjenhøjde med vores fantastiske kunder har vi - i fællesskab - formået at gøre Altanbutikken til Danmarks førende univers indenfor altan- og udeliv - og missionen er kun lige begyndt. Vi glæder os til at byde dig udenfor! Kærligst, Mie, Hans & Trine /// Ang. invitationer til at anmelde via Trustpilot: Trustpilot anfører at vi benytter os af invitation til anmeldelse der ikke er understøttet af Trustpilot. Det er korrekt. Vi spørger, helt automatisk via mail, alle vores kunder om de vil bedømme deres køb. Trustpilot tilbyder en understøttet løsning hvor kun 50 kunder om måneden kan blive inviteret til at bedømme deres køb. Det mener vi ikke giver et retvisende billede, så vi giver i stedet alle vores kunder den samme mulighed. Det er mest fair.
Informazioni di contatto
Godthåbsvej 11, 2000, Frederiksberg, Danimarca
- kundeservice@altanbutikken.dk
- altanbutikken.dk
Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Har i hørt om det der kundeservice?
Een ting er, at de ikke lever op til deres egen tidramme på 15 hverdage for at levere - jeg afventer her på 24 dagen, stadig at modtage min bestilling.
En anden ting er at de INGEN kundeservice leverer. Jeg har 2 gange henvendt mig for at få relevant info om levering, og får ingen respons.
Jeg lever med at ting kan blive forsinkede, det sker for alle. Men totalt fraværd af kundeservice, og et informationsniveau på minusgrader, er der ingen undskyldning for. Hvis der er travlt i denne periode - så ansæt nogle flere folk!
Det var let at vælge det produkt jeg…
Det var let at vælge det produkt jeg ønskede, det kom som aftalt. Det svarede til forventningerne, så en god oplevelse.
Reklamation klaret uden bøvl!!
Der har været en udfordring med kvalitet på et køb. (Har købt flere ting, så har ikke generele kvalitetsproblmer)
Skrev til altanbutikken, og uden tøven kom de og byttede min havestol.
Virkelig god service uden mange spørgsmål. De fixede det bare..
Fine produkter og hurtig levering
Fine produkter og hurtig levering
Ærgelig over Kundeservice
Modtog en altankasse i forkert farve og er nu i dialog med kundeservice. Fejl kan ske, og jeg har forståelse for, at der kan være lidt ventetid, især i en mindre/familiedrevet butik, men jeg er ærgerlig over, at sagen trækker ud, når den først er i gang, og at jeg selv har måttet følge op for at få svar, selvom jeg har fået at vide, at de ville vende tilbage.
Jeg afventer stadig en løsning og håber, vi finder en god afslutning. Produkterne er fine, men indtil videre har oplevelsen med kundeservice været skuffende.

Risposta di Altanbutikken
Nedladende service - nægter reklamation
Jeg er flyttet ind i noget nybyggeri, der dersværre ligger lidt tæt. Det betyder, at bygningen over for har lidt for frit udsyn til min stue. Så jeg tænker, at nogle altansejl vil hjælpe på privatlivet. Jeg bruger noget tid på at læse om forskellige produkter og leverandører, og finder frem til Altanbutikken. Det ser godt ud på overfladen, så jeg bestiller tre altansejl, fordelt på to ordre.
Der går nogle uger, og de ankommer. Der medfølger strips, så det er jo super nemt, at få dem monteret. De passer endda super godt på målene. Lækkert!
Men her stopper den gode oplevelse desværre. Der går ikke mange uger, førend ét af øjerne på først det ene sejl, og så det andet sejl, river sig igennem sejlet. Det betyder, at sejlet blafrer ved selv den mindste vind, og jeg føler mig nødsaget til at tage dem ned af hensyn til mine naboer. Det larmer simpelthen for meget.
Jeg retter selvfølgelig henvendelse til Altanbutikken, for jeg kan ikke forstå, at sejlet ikke kunne holde. Jeg tænker, at det er en klar produktionsfejl. Måske øjet er monteret for tæt på sejlets yderkant, hvorfor det ikke holder så godt.
Jeg får sendt nogle billeder af min altan, inkl. det ene sejl, der ikke er gået i stykker, så de kan se, hvad det drejer sig om. På det her tidspunkt er mit eneste ønske, at finde en løsning, der fungerer. Men sådan skal det ikke gå.
Altanbutikkens E-Commerce Manager fortæller mig, at jeg har meget vind på min altan, og at jeg jo skulle have vidst bedre, og at jeg skulle have bestilt ekstra øjer og en længde, der kunne flettes. Men bare rolig, de vil gerne installere ekstra øjer, hvis jeg selv betaler for fragt, udstyr og mandetimer og hvad har vi.
Det bliver jeg lidt frustreret over. Jeg oplever det som et meget nedladende svar, hvor det er helt utænkeligt, at der kan være noget galt med produktet. Det er bare mig, der er en dum kunde.
Jeg forstår ikke, hvordan de ud fra mine to billeder kan se, at jeg har meget vind. Er det en særlig skill, man lærer som E-Commerce Manager? Altanen er kun åben på to sider, og det mest udsatte af sejlene er ikke gået i stykker. Jeg har ikke selv nogen vindmåler, men DMI siger, at det har været en helt standard januar i Danmark, når det kommer til meter i sekundet.
Derudover, var det nødvendigt, at være så nedladende? Det er lidt sent at komme med kunderådgivning, når skaden først er sket. Jeg refererer i dialogen selv til deres hjemmeside, hvor der ikke gives nogen vejledning til at tage højde for de forhold i købsprocessen. Jeg forsøger selvfølgelig at gøre det klart, at jeg ikke har bestilt et produkt, der ikke skulle kunne holde til helt almindeligt vind og vejr i Danmark, men jeg får stadig at vide, at jeg burde have vidst bedre.
Så jeg står med to sejl, jeg ikke kan bruge til noget, en udgift på omkring 3.000 kr og en rigtig træls smag i munden. Det er godt, at andre har haft en god oplevelse, men jeg kan ikke anbefale at handle her. Jeg føler mig snydt og franarret mine penge. Brug jeres penge et andet sted, hvor I måske endda bliver respekteret som kunder.

Risposta di Altanbutikken
Flot service
Der var gået lidt knas i forsendelsen, men da der blev gjort opmærksom på problemet, blev det ordnet på absolut ingen tid. Imødekommende og agerende på en meget positiv facon. Tak for det!
Fin pris og hurtig levering
Bedste kundeservice og lækre produkter
Bedste info fra kundeservice før køb 👍👍og lækkert produkt der var præcis som ønsket 😍 Ekstra point får I for at spørge om min oplevelse nogle dage EFTER jeg har modtaget mine produkter 🤩🤩🤩
Jeg havde fået bestilt et for kort…
Jeg havde fået bestilt et for kort altan sejl og skrev ind til altanbutikken om mit problem og jeg fik den bedste og hurtigste hjælp, til en ny opmåling og fik tilsendt et nyt altansejl i det rigtige mål uden beregning. Det var virkelig god, sød og hurtig kundeservice
Altid perfekt service og hurtig…
Altid perfekt service og hurtig levering.
God dialog om bestilling.
Jeg har købt en lounge til min altan
Jeg har købt en lounge til min altan, som jeg er meget tilfreds med. Nemt at bestille og leveret som aftalt.
Hjemmesiden rummer de nødvendige oplysninger om varerne!
Fint og tilfredsstillende 😊
Dejligt nemt og hurtigt
Dejligt nemt og hurtigt . Fik min vare til en god pris
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.