Allerammer Recensioni

TrustScore 3 su 5

2,9

Jeg bestilte 12 rammer til en pris på 1800kr - Nu er der gået 23 dage og pakken har ikke forladt Polen som er afsender landet. Virkelig virkelig elendig service

Ok ramme til ok pris. Mye gjenskinn i "glasset", men det er det jo i slike billige (plast)"glass" Selve trerammen er veldig tynn og lett, men ser ok ut når den henger på veggen. Sending tok vel ov... Leggi di più

Utrolig dårlig kvalitet på produkterne. Kanterne i stykker under fragt, ophæng presset ind så det ikke kan hænges. Rammen sidder ikke godt fast, så billedet buler ud over det hele. Jeg havde tilmed... Leggi di più

Beställde 4 ramar utav vilka 3 kom i gott skick. Mycket god respons från kundservice under leveransen. Fina ramar, barockstil. 1 utav ramarna var inte funktionsduglig, produktionsfel, så jag s... Leggi di più

1. Negozio di cornici

Hos os finder du billige billedrammer i et utroligt stort udvalg. Med over 800.000 artikler fra mange kendte producenter har vi nu det største udvalg på det tyske internet.

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God oplevelse

Levering af en super fin, intakt ramme på specialmål (140x92).
Var grundet rammens størrelse bekymret for om den kunne holde til fragten, men ved modtagelse var rammen helt intakt og i super god kvalitet - helt som jeg havde bestilt.

Dog lidt lang leveringstid, og forsinkelse på ordrebekræftelse, så jeg vidste faktisk ikke om min ordre var gået igennem før en god uges tid efter bestilling.

Alt i alt god oplevelse, med en fair pris på en stor og ellers normalt dyr kvalitetsramme med specialmål.

5 maggio 2020

Beställde 4 ramar utav vilka 3 kom i…

1 utav ramarna var inte funktionsduglig, produktionsfel, så jag skrev återigen mail till kundservice. Snabbt svar igen. Tog bilder på skadan och de skickar nu en ersättning utan besvär.

Kvalité på 1 ram var under förväntan. Uppenbart produktionsfel. Utöver detta mycket fina produkter. *Utmärkt* kundservice därtill.

Förde kontakt med den tyska kundsevicen.

6 novembre 2019

Fin service og gode produkter

Bestilte 2 sæt rammer med 4 rammer i hver. Først kom kun to rammer, men da jeg henvendte mig til kundeservice, skrev de straks, at der havde været en fejl, og de resterende 6 rammer var på vej. Dem modtog jeg på min hjemmeadresse få dage senere. Begge forsendelser er virkelig godt pakket ind og rammerne er virkelig fine (dybe rammer med afstandskant). Eneste grund til, at de ikke får 5 stjerner er pakkegebyret på 150 kr. Men da priserne på rammerne er virkelig gode, var det afgjort en fin handel. Jeg er rigtig godt tilfreds, og vil klart købe rammer hos dem igen.

26 luglio 2019

Godt tilfreds

Jeg blev overrasket, da jeg efter at have lavet bestillingen så, at der var tale om en virksomhed i Tyskland. Det havde jeg ikke set, men det viste sig ikke at være et problem:-)

Rammen jeg modtog levede helt op til forventningerne, og var pakket rigtig godt ind.

Jeg havde kontakt til kundeservice via chat, da jeg ikke havde hørt noget vedr. levering efter nogle dage, og de svarede hurtigt tilbage. Det havde været rart med lidt bedre besked omkring levering, men ellers ikke noget at klage over.

13 aprile 2018