Allegårdens Slagterforretning Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,2

Købte 2 færdigretter, lige til at sætte i ovnen, fredag d. 30/1-26. Nemt når man skal have gæster. Har handlet i butikken siden 1996, og kvaliteten har altid været i top, og meget serviceminded... Leggi di più

Havde købt og betalt sovs og brun kartofler til afhentning kl 1315. Der var så over en times ventetid da det skulle afhentes i butikken 😒 hvor folk kom ind fra gaden for at købe pålæg oste og forske... Leggi di più

Overordnet lækkert smørrebrød - men men men, luxus smørrebrød med røget ål, hvor de mikroskopiske stykker ål var fuldstændig væk under det hele salathoved! Og et stykke luxus smørrebrød med såkald... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Meget meget lækkert

Har i går fået leveret varmrøget laks til forret og kalvemørbrad til hovedret selvfølgeligt med diverse lækkert tilbehør. Alle omkring bordet var enige: Det var virkeligt lækkert og velsmagende. Jeg har ofte handler ved Allegårdens Slagter, men aldrig fået mad leveret og det er bestemt ikke sidste gang! Næste gang er faktisk i morgen også til et lille selskab. Denne gang deres små retter. Det glæder jeg mig til.

29 gennaio 2021

6 små retter

Jeg har lige, i lørdags fået leveret “6 små anretninger” for 3. gang. Der er rigelig mad, det er af høj kvalitet og med dejlige smags sammen sætninger👍🌻

28 settembre 2020

Har hentet 15 tapas retter og kan kun…

Har hentet 15 tapas retter og kan kun anbefale det. Alle retter smager godt, er super flot anrettet og servicen er i top. Vi er lige overrasket hver gang og glæder os allerede til vi skal bestille igen. Og så er der lige en sidste stjerne 🌟 de 2 frikadeller 😃

19 settembre 2020

Jeg skulle have nogle gæster

Jeg skulle have nogle gæster. Kunne ikke lige nå, at lave middag og troede jeg valgte en god løsning.
Wienerschnitzel med ovnbagte kartofler. Dertil broccolisalat mv
VIRKELIG en skuffelse.
Seje schnitzler...fed broccolisalat med rigtig meget ananas, som ikke hører hjemme der.
I det hele taget en vigtig dårlig oplevelse...og bestemt ikke billig.

4 settembre 2020

Super smørrebrød.

Jeg købte 5 stykker smørrebrød mellem størrelse d.06-07-20. Jeg har sjældent smagt så lækkert smørrebrød. Størrelsen på smørrebrødet overraskede mig utroligt positivt. I min verden vil jeg kalde det luksus smørrebrød. Jeg vil helt sikkert komme tilbage og købe mere. Hilsen Morten fra Odense.

7 luglio 2020

Altid god service

Bor i nærheden og er forbi butikken fra tid til anden. Bliver altid taget godt imod og får rigtig godt vejledning. De er smilende, imødekommende, kigger i øjnene og er gode til at lytte til hvad jeg skal have, og vejlede mig ud fra det jeg fortæller.

Hertil er deres udvalg rigtig lækkert!

19 settembre 2019

fantastisk take-away

Virkelig god take-awy, hvor man får rigtig meget for pengene :) Desuden er betjeningen altid utrolig god og høflig!!!
Kun de varmeste anbefalinger her fra :)

2 agosto 2016

Perfekt mad

Vi bestilte mad til et lille selskab på 6 personer, og alle var enige om at maden var lækker, velsmagende og perfekt tilberedt. Der var desuden rigeligt af den. Vi kunne nemt have gjort 8 personer mætte med den portion vi fik. Maden blev leveret dampende varm, og betjeningen var venlig og professionel. Desuden er priserne meget rimelige. Det er absolut ikke sidste gang vi har købt mad hos Allégårdens Slagter.

7 ottobre 2014

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito