Købte 2 færdigretter, lige til at sætte i ovnen, fredag d. 30/1-26. Nemt når man skal have gæster. Har handlet i butikken siden 1996, og kvaliteten har altid været i top, og meget serviceminded... Leggi di più
Har i går fået leveret varmrøget laks til forret og kalvemørbrad til hovedret selvfølgeligt med diverse lækkert tilbehør. Alle omkring bordet var enige: Det var virkeligt lækkert og velsmagende. Jeg h... Leggi di più
Havde købt og betalt sovs og brun kartofler til afhentning kl 1315. Der var så over en times ventetid da det skulle afhentes i butikken 😒 hvor folk kom ind fra gaden for at købe pålæg oste og forske... Leggi di più
Overordnet lækkert smørrebrød - men men men, luxus smørrebrød med røget ål, hvor de mikroskopiske stykker ål var fuldstændig væk under det hele salathoved! Og et stykke luxus smørrebrød med såkald... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Har hente pålæg og fiskefilet idag
Har hente pålæg og fiskefilet idag, det var de mest tørre fiskefilet under al kritik ned de priser🫤
Venlig og imødekommende tone ved…
Venlig og imødekommende tone ved telefonkontakt. Meget fleksibel mht sammensætning af "småretter"
Hurtig svar ved forespørgsler på mail. Høj service ved afhenting. Meget fint anrettet, særdeles velsmagende og rigeligt til 6 personer.
Super slagterbutik i Odense C.
Har handlet i butikken siden 1996, og kvaliteten har altid været i top, og meget serviceminded personale bag disken.
Har også købt smørrebrød til firmafrokosten, hvor vi havde frokost- og massage-ordning på Langelinie.
Nok en af Odense's bedste slagterbutikker.
Fik smørrebrød
Fik smørrebrød. Dyrlægens natmad med masser af peberrodssalat og en stor bunke agurkesalat det høre ikke hjemme der. Ribbensteg med gummi svær. Har selv arbejdet i smørrebrød forretning og vi har aldrig overdænget med et helt gartneri oven på. Der bliver sparet på jeres pålæg. Ikke okay når man bestiller bestiller luksus smørrebrød
Ventetiden under al kritik
Havde købt og betalt sovs og brun kartofler til afhentning kl 1315.
Der var så over en times ventetid da det skulle afhentes i butikken 😒 hvor folk kom ind fra gaden for at købe pålæg oste og forskellige Slagter vare.Kunne der ikke være en udlevering til købte vare så ventetiden kunne nedsættes, desuden var brunkatofler splattede og ikke særligt gode . Ros til sovsen men alt ialt en ommer
Meget mad, pænt dekoreret, god mad
Vi havde bestilt "6 små anretninger" til en fest, og det hele var pænt sat op på fade. Der var masser af mad, så vi har levet af rester efterfølgende, og det smagte dejligt. Det var en rigtig god oplevelse, og vi kommer igen ved næste lejlighed.
Slagter eller grøntsagsbod?
Og et stykke luxus smørrebrød med såkaldt ‘tatar’ uden æggeblomme?
Nej, ved en slagter forventer man som kunde at få smørrebrød med kødpålæg af kvalitet - og ikke en halv grøntsagsbod. Alt for meget pynt!
super slagter, alt er i orden og den bedste kvalitet.
alt er i orden og den bedste kvalitet og god betjening
Arbejdsmiljø
Allegårdens slagter laver okay mad ikke alt er som det burde, men overordnet okay.
Deres arbejdsmiljø er simpelthen over alt kritik og er slet ikke sikker på Steen ved hvad der foregår, hvilket også er lige meget hvis man er venner med en der sviner ALLE til både i det kolde køkken, varme køkken, slagterafdelingen og ikke mindst i butikken. Ansatte der skal lukke er bange for at gøre det mindste forkert, for så får de ballade dagen efter - der er folk der ikke tør sige noget når de kommer i det kolde køkken fordi de ved de bliver rekt ned på.
En elendig arbejdsplads.
Var der lige knap 3mdr og skuldrene faldt på plads den dag jeg ikke skulle møde op mere! Det var en ren befrielse.
Vi har altid været tilfredse med vores…
Vi har altid været tilfredse med vores smørrebrød….
Men i dag 12 juni manglede der sprød svær på ribbenstegen og alt for meget pynt 🥹
Ostemaden var med sennep 🤔
Den røget okseinderlår var tør 😔
Æggemaden manglede rejer 😔
Hilsen Anja
Vi fik nytårsmenu
Vi fik nytårsmenu. Vi kunne ikke klemme en bid mere ned. Og måtte droppe desserten til næste dag.
Det hele var simpelthen så lækkert, at jeg klart vil anbefale det. Det var også utroligt nemt at forberede, det nemmeste vi har prøvet.
Det tog lidt tid med udlevering, men det var værd at vente på.
Det gør vi gerne igen
Kaos ved afhentning af forudbestilt og betalt mad
Havde bestilt og betalt julemad i rigtig god tid.
Havde fået en tid for afhentning den 23/12 kl. 11.00
Ventede i butikken i 1,5 time før vi fik vores bestilte og betalte vare
Deres udlevering i gården af forudbestilt mad nægtede at udlevere vores mad, det var åbenbart kun hvis man skulle hente forudbestilt smørrebrød, tapas og andet mad man kunne få en hurtig udlevering( det giver ingen mening)
Vi skulle bagerst i køen med 130 ekspeditioner før os som skulle lave alm. køb.
Det er respektløst når man bestiller og betaler i god tid at de ikke har mere styr på tingene
Hvis en butik ved de får meget travlt så må man finde en bedre løsning for kunderne, så man ikke skal vente så lang tid på bestilt og betalt mad
Ikke i orden Allegården!!!
Skinkesalat
Skinkesalat.
Købte 4 pakker da det normalt smager godt men denne gang var der sku sparet for meget det var en meget tør gang skrammel.
Lækker mad
Endnu en gang fik vi lækker mad fra Allegårdens slagter.
Det var madpandekager og en super lækker salat. Til forret en skøn laksesalat … med masser af laks og lækker dressing.
Det blev en dejlig aften.
Tak for mad.
Jeg har været til en 80 års fødselsdag…
Jeg har været til en 80 års fødselsdag hvor vi var 18 gæster, hvor en var vegetar.
Alle gæsterne ( dog ikke vegetaren ) blev syge af det mad vi fik fra Allegårdens Slagterforretning.
Det har været forfærdeligt, Opkast, tynd mave i mange dage, blodsmag i munden.
Ingen tilbagemelding, Kort afvisende svar fra Steen
Der skal jeg ikke have mad fra
fuldstændig fantastiske romkugler
Fantastisk nytårs menu
Fantastisk nytårs menu
Alt var helt perfekt både tilberedelses instruktion og smag var helt i top
Nytårsmenu 2023
Nytårsmenu 2023
Meget,meget lækker mad og vi blev alle mætte, nemt at gå til
Bestilte på nettet, nemt og nem afhentning
Bestemt ikke sidste gang vi gør det
M.v.h. Henning
Juleafhentning ingen succes
Uden tvivl lækket mad og byens bedste slagter. Men afhentning af forudbestilt og betalt stegt flæskesteg og and kunne have været arrangeret bedre. Synes det var dejligt at have et afhentnings tidspunkt men godt jeg ikke selv skulle arbejde denne dag. Lige idag er afhentnings tidspunkt afskaffet, det skulle nok have været annonceret tydeligt på hjemmesiden, og alt er efter nummer trækning. Så ventede knap halvanden tine på at få udleveret forudbestilt mad. Måske halvdelen af de søde mennesker bag disken skulle have udleveret forudbestilt mad og den anden halvdel have betjent dem med numre. Udover det så tog det tid bare at finde den forudbestilte mad og selv om det var rigtig sødt af personalet at tilbyde en kasse at have steg og and i så havde udleveringen gået hurtigere hvis det forudbestilte havde været pakket i kasse på forhånd. Det bliver nok ikke en gentagelse næste år men til almindelig dagligdag uden forudbestillinger er det en virkelig god slagter. God jul trods alt. Vh Camilla
Har været fast kunde i mange år
Har været fast kunde i mange år, altid kanon service og det flinkeste personale.
Bedste slagter i Odense