FANTASTISK kundeservice fra venligt, hjælpsomt og vidende personale. Produkterne er af god kvalitet, gode garantier og hurtig levering. Har handlet her i mange mange år og vil helt sikkert fortsætt... Leggi di più

Lidt utilfreds med at man ikke kunne se nogle steder på hjemmesiden at pakken skulle hele vejen fra Spanien. Så det tog sin tid. Ellers var det købte som jeg forventede. Så vær opmærksom på, at selv o... Leggi di più

Så elendig service skal man lede længe efter Bestilte en pande 28/9 og de lovede levering i løbet af 5-7 dage Intet sket efter 2 uger Kontakt til kundeservice uden held 2 gange Opgav og m... Leggi di più

Aufgrund der gemachten Erfahrungen muss ich von diesem Shop dringend abraten! Nach 25 Jahren Onlineshopping war dies der erste Onlinekauf, bei dem ich in meiner Wahrnehmung "betrogen" wurde!... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce
  2. Negozio di elettrodomestici
  3. Negozio di telefoni cellulari
  4. Negozio di computer
  5. Negozio di elettronica
  6. Negozio di orologi

LÆSER DU DENNE SIDE OM ALLECTRA SOM SELSKAB? Mere end 85% af dem, der besøger denne side, læser ikke hele indholdet (en person, der tilsyneladende formåede at lave statistikker om det)! Men du er muligvis en af ​​de 15%, der gør det. Vores søgen At give dig som kunde produkter til konkurrencedygtige priser samt den bedste og hurtigste service, der kun gælder. Uanset om det er leverancer, returneringer, forespørgsler, serviceproblemer eller andet, arbejder vi for at blive det firma, som vores kunder kan sige håndterer disse ting. Hvornår begyndte vi at sælge online? Allectra startede i begyndelsen af ​​2016. Vi var dengang en lille virksomhed med fokus på et stort sortiment. Vi arbejder hårdt for at sikre, at du som kunde er tilfreds. Nogle gange har vi muligvis ikke tid til at besvare dine spørgsmål hurtigt nok, eller det er som om en levering kan tage en eller to dage længere end planlagt. Men jeg lover dig, vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre det så godt som muligt. Allectra.dk Er onlinebutikken, der har alt. Vi har et stort udvalg af innovative produkter og praktiske gadgets. Allectra startede sine aktiviteter i foråret 2016 med det mål at foretage online shopping for forbrugere og virksomheder, hvor vi kan tilbyde et bredt udvalg af innovative og praktiske produkter, der ikke findes i fysiske butikker til markedets mest konkurrencedygtige priser. Derudover har vi et stort udvalg, hvor vi tilbyder alt fra hus og have, computere og elektronik, køkken og gourmet, sundhed og skønhed, parfume og kosmetik, mode og tilbehør, legetøj og kostumer, sport og hobbyer. Med over 300.000 produkter på lager fra over 1.300 førende mærker er vi sikre på, at vi har noget, der er lige til dig. Vi arbejder hårdt for at kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment, høj kvalitet og den bedst mulige service. Vi, der arbejder hos Allectra.se, kommer fra mindre virksomheder som Ica, Pressbyrån. Det, vi alle har til fælles, er vores konstante stræben efter kundetilfredshed i alle dens former. Mange mærker og leverandører med store lagermængder har fundet ud af, at Allectra.se er den perfekte onlinebutik. Takket være den store indkøbsmængde tilbyder Allectra.se sine kunder et omfattende katalog og konkurrencedygtige priser. Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende!

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

The quality of the watch is beautiful…

The quality of the watch is beautiful and the packaging is good..thank you

20 marzo 2026

Hi,

Thank you so much for your great review! We are so happy to hear that you found what you were looking for and that the delivery was quick and smooth. Welcome back – we look forward to helping you with more finds in the future.

Have a great weekend!

Kind regards,
The Allectra Team

Hvor er min pakke?

Hvor er min pakke?

15 marzo 2026

Bästa kund,

Tack för ert tålamod.

Vi gör vårt bästa för att alltid hålla beräknade leveranstider. Tänk dock på att transport i allmänhet kan vara föremål för vissa okontrollerbara händelser och så snart beställningen har skickats är det budföretagets ansvar att följa den leveransmetod som valts vid beställningsbehandlingen.

Enligt GLS är den levererad och mottagen 27-03-2026 klokken 08:49

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som kan ha uppstått till följd av situationen, och tveka inte att återkomma till oss om ni behöver ytterligare hjälp.

Tack för ert samarbete.

Med vänlig hälsning
Team Allectra

Kære kunde,

Tak for din tålmodighed.

Vi gør vores bedste for altid at holde os opdateret på forventede leveringstider. Bemærk dog, at transport generelt kan være underlagt visse ukontrollerbare hændelser, og når ordren er afsendt, er det kurerfirmaets ansvar at følge den valgte leveringsmetode ved behandling af ordren.

Vi forventer at modtage en e-mail med et sporingslink inden for de næste par dage.

Vi beklager eventuelle ulemper, dette måtte have forårsaget, og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Tak for dit samarbejde.

Med venlig hilsen, Allectra Team

aflyst ordre

jeg bestilte et sæt RAM moduler, fik et ordrenummer, men modtog aldrig noget. Butikken aflyste min ordre uden af melde tilbage.

19 gennaio 2026

Hej,

Tak for din feedback.
Vi beklager virkelig, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig frustrerende, når en ordre ikke leveres som forventet. Vi vil også undersøge, hvorfor du ikke modtog en besked fra Klarna. Vi vil tage din feedback til efterretning. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp.

Hav en god dag!

Med venlig hilsen,
Allectra-teamet

Lang leverings tid

31 dicembre 2025

Hej

Tak for din fine anmeldelse!

Vi håber, du var tilfreds med din ordre hos os hos Allectra!

Din levering tog dog et par ekstra dage på grund af de mange røde dage.

Med venlig hilsen,
Allectra-teamet

Så elendig service skal man lede længe…

Så elendig service skal man lede længe efter
Bestilte en pande 28/9 og de lovede levering i løbet af 5-7 dage
Intet sket efter 2 uger
Kontakt til kundeservice uden held 2 gange
Opgav og meddelte at jeg ville annullere ordren
Fik så besked efter 20 minutter om at ordren ville. blive sendt og derfor ikke kunne annulleres .
Ventede og modtog efter nogle dage besked med et ugyldigt pakkenummer om at det var på vej
Ankom i dag 23/10 i en meget ødelagt kasse, men varen var hel
Bestiller aldrig der igen
Pia

28 settembre 2025

Poor customer service

Poor customer service. Ordered a gas cooker and later on told not in stock after several enquiries which went unanswered. Clearly if the item is not in stock it should be displayed so. Todate no timeline has been provided for delivery of the item.

6 luglio 2025

Møgbeskidte varer

Mine varer var skilt ad og fyldt med affaldsstøv og stort set ikke til at gøre rene. Æsken det var pakket i var udtjent og fyldt med papsmulder og små jernstykker.
Brug IKKE dette firma!!

4 luglio 2025

Varen fin

Varen fin. Men i bruger ups til levering. Det er skidt. Da de aldrig leverer , det rigtige sted

27 maggio 2025

Varen var gået i stykker i…

Varen var gået i stykker i forsendelsen. Et håndtag var knækket. I stedet for at få en helt ny vare, ønskede jeg bare et håndtag som jeg så selv kunne sætte på.

Nu knap 2 måneder efter har jeg ikke modtaget nyt håndtag, og intet svar om forventet leveringstid.

Kan ikke få fat i dem pr. telefon.

13 marzo 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito