Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair Recensioni 3.750

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De bezorgers waren erg mooi op tijd, zelfs eerdar dan vermeld. Het wijzigen van de bezorgdag ging gemakkelijk en er werd netjes gebeld voor een nieuwe afspraak. Bij het transport van stoelen met vu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De leverancier van de stoel schoot en schiet tekort, maar Albeka doet er alles aan om een passende oplossing te vinden. In mijn geval door een tijdelijke stoel te bieden en die later op lokatie om te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Door een ongevalletje werd mijn roldeurkast helaas beschadigd afgeleverd. Maar de chauffeur en personeel van Albeka hebben dit probleempje voor de volle 100% naar tevredenheid opgelost - chapeau daar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per uffici
  2. Negozio di mobili per ufficio usati

Scritti dall'azienda

Albeka is dé specialist in nieuw en gebruikt kantoormeubilair met 3 echte showrooms in Nederland. Met een uitgebreid assortiment duurzaam gebruikt en nieuw kantoormeubilair en experts die je helpen de juiste keuze te maken zit je bij Albeka altijd goed. Alle producten worden boven de €350 gratis door heel Nederland en België geleverd met onze eigen bezorgservice. Heb je een vraag? Dan helpen we je graag direct!

4,8

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

2de hands Bureaustoel defect

2de hands Bureaustoel gekocht er bleek een hendel te zijn afgebroken. Na contact te hebben gehad direct met een oplossing gekomen om de stoel om te wisselen thuis. Een week later een ‘nieuwe’ 2de hands stoel ontvangen. Top service

30 luglio 2025

Beste Edwin,

Fijn dat onze collega's het snel hebben opgelost en dat u alsnog kan genieten van een 2ehands stoel. Dankuwel voor de positieve review en de 5-sterren en we wensen u veel plezier met de stoel! :)

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, ook toen het even anders moest.

5 agosto 2025

Beste Irma,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. Heel veel plezier van je aankoop! 😊

Valutata 4 stelle su 5

Alles ging voorspoedig en er is altijd…

Alles ging voorspoedig en er is altijd ruimte voor verbetering vandaar mijn 4 sterren en geen 5 :-)

Beste klant,

Dankuwel voor de positieve review. Klopt inderdaad, er is altijd ruimte voor verbetering en bij Albeka streven we altijd naar het beste voor onze klanten. Hier werken we hard aan! :) We wensen u veel plezier met uw bestelling.

Valutata 5 stelle su 5

Mooie spullen geleverd door keurige jongen

keurige jongen, alle afval meegenomen.
Duidelijke omschrijving voor zelf montage

Beste Ruud,

Bedankt voor de leuke reactie en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat u tevreden bent. Heel veel plezier van uw aankoop 😊

mooie tweedehands stoelen

Kwaliteit conform foto's en omschrijving, tweedehands maar nog heel goed. Bezorging perfect op tijd en een vriendelijke medewerker.

Beste Wilfred,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren! We wensen u heel veel plezier van uw duurzame aankoop 😊♻️

Een Zeer Goede Service

Zeer fijn geholpen door Diederick van Wingerden,een goede service,duidelijke afspraken via de mail,en een degelijke uitleg over de stoelen.
De chauffeurs zeer vriendelijk en zeer service gericht.

1 agosto 2025

Beste klant,

Wat leuk om zo'n positieve ervaring terug lezen. Bedankt daarvoor en ook voor de 5-sterren! We wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop. 😄

As aspected

As aspected.

31 luglio 2025

Beste klant,

Bedankt voor u positieve reactie en de 5-sterren. Veel plezier van uw aankoop!

Alles precies zoals afgesproken

Alles precies zoals afgesproken. Klantenservice goed benaderbaar, plezierige mensen bij levering.

29 luglio 2025

Beste Kees,

Wat een leuke en positieve reactie samen met de 5-sterren, bedankt daarvoor! We worden blij van zulke tevreden klanten. Veel plezier van uw aankoop. 😄

Valutata 5 stelle su 5

Snel geleverd en conform afspraak.

28 luglio 2025

Beste Jos,

Bedankt voor de 5-sterren! En heel veel plezier van uw aankoop. 😄

snelle levering

snelle levering, compleet en gemonteerd.

29 luglio 2025

Beste klant,

Bedankt voor de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier van uw aankoop!

Alles liep gesmeerd

Alles liep gesmeerd. Van bestellen tot levering.
Wij hebben al eerder zaken gedaan met Albeka en altijd goed verlopen en goede spullen.

25 luglio 2025

Beste klant,

Bedankt voor de 5-sterren review en de positieve reactie. We worden erg blij van zulke tevreden klanten! Heel veel plezier gewenst van uw aankoop.😀

goede info vooraf

goede info vooraf, vraag werd onmiddellijk goed beantwoord. Erg vriendelijke bezorger die zin in zijn werk heeft

21 luglio 2025

Beste Renier,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren beoordeling! We worden blij van tevreden klanten. Heel veel plezier van je aankoop ☺️

Valutata 5 stelle su 5

Nette levering van het ladenblok

Nette levering van het ladenblok. Fijn om een tweedehands ladenblok te kunnen kopen bij een net bedrijf, die ook bezorgen.

7 luglio 2025

Beste Manuela,

Fijn zo'n tevreden klant! Bedankt voor de 5-sterren en heel veel plezier van uw ladeblok ☺️

Vriendelijke medewerkers,bezorging via…

Vriendelijke medewerkers,bezorging via Track &Trace live te volgen,fijn i.v.m.bezorgmoment.Ook telefonisch bij vragen prima bereikbaar.Heb al een complete inboedel bij elkaar gescharreld...dus ook geschikt als gewoon meubilair voor woninginrichting!Super tevreden als klant,blijf zeker bij jullie terugkomen èn maak goede reclame voor jullie Albeka,als bedrijf met fijne medewerkers.Betrouwbaar,correcte efficiënte dienstverlening en Tweedehands,Super kans.Klustip:met een kastroede maak je van een kantoorkast een prima kledingkast.En een locker kast voldoet ook als badkamerkast.Een wat groter formaat waar al je handdoeken,douche zeep etc makkelijk in kwijt kan.Ze hebben ook een ruime keuze in fauteuils, bankstellen,tv-meubels,dressoirs,kapstokken.En een magazijnstelling met metalen planken is ideaal in voorraadkast/berging/keuken.

4 luglio 2025

Beste Klant,

Bedankt voor de 5-sterren! En wat superleuk om te lezen dat u zo positief bent, we zijn daar erg blij mee en we helpen u graag een volgende keer weer! Heel veel plezier van uw nieuwe meubilair :)

Albeka the place to be

De service en begeleiding in de showroom was al geweldig en de levering van onze nieuwe bureaustoelen kon snel en verliep soepel.

4 luglio 2025

Beste Erich,

Bedankt voor uw positieve review en de 5 sterren! Fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen. We wensen u heel veel plezier met uw aankoop! 😊

Goede gebruikte kantoor meubels

De geleverde bureaustoel ziet er netjes uit maar het geleverde bureau had wel wat meer afgestoft kunnen worden en er ontbraken twee schroeven van de rechter poot.
We zijn er verder tevreden mee.

Beste klant,

Bedankt voor uw 5-sterren review. We vinden het vervelend om te horen dat er 2 schroeven missen. Mijn collega zal contact met u opnemen om dit op te lossen. Heel veel plezier van uw aankoop.

Chair purchase

The product is perfect and delivered in good condion and timely.

Dear Eyob,

Thank you for the positive review and the 5 stars! Very nice to read that you liked our service. We wish you a lot of fun with your purchase :)

Kind regards,

Valutata 4 stelle su 5

Al een aantal keren bij Albeka…

Al een aantal keren bij Albeka bureaustoelen besteld. Goede service, snelle levertijd en de prijs/kwaliteit van de bureaustoelen is goed. Wel miste ik dit keer een beschrijving bij de stoelen. Gelukkig had ik die nog van de vorige bestelling.

Beste klant,

Bedankt voor de 4-sterren review. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de levertijd en de prijs/kwaliteit verhouding. En fijn dat u de beschrijving van de vorige bestelling nog had! Heel veel plezier van u nieuwe stoelen.

Valutata 5 stelle su 5

goed naar mijn extra vragen geluisterd

goed naar mijn extra vragen geluisterd, zeer correcte track en trace bezorgd en top kerels bij plaatsing en levering!
Een echte aanrader!

25 giugno 2025

Beste Michael,

Dankuwel voor de positieve review en de 5-sterren! Erg fijn om te lezen dat onze service goed bevallen is. We wensen u veel plezier met de aankoop :)

klantvriendelijk

klantvriendelijk, snel en volgens afspraak

25 giugno 2025

Beste Martin,

Bedankt voor de positieve review en de 5-sterren. We wensen u veel plezier van uw aankoop!

Team Albeka

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più