Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De bezorgers waren erg mooi op tijd, zelfs eerdar dan vermeld. Het wijzigen van de bezorgdag ging gemakkelijk en er werd netjes gebeld voor een nieuwe afspraak. Bij het transport van stoelen met vu... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De leverancier van de stoel schoot en schiet tekort, maar Albeka doet er alles aan om een passende oplossing te vinden. In mijn geval door een tijdelijke stoel te bieden en die later op lokatie om te... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Door een ongevalletje werd mijn roldeurkast helaas beschadigd afgeleverd. Maar de chauffeur en personeel van Albeka hebben dit probleempje voor de volle 100% naar tevredenheid opgelost - chapeau daar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Albeka is dé specialist in nieuw en gebruikt kantoormeubilair met 3 echte showrooms in Nederland. Met een uitgebreid assortiment duurzaam gebruikt en nieuw kantoormeubilair en experts die je helpen de juiste keuze te maken zit je bij Albeka altijd goed. Alle producten worden boven de €350 gratis door heel Nederland en België geleverd met onze eigen bezorgservice. Heb je een vraag? Dan helpen we je graag direct!
Noordeinde 206, 3341 LW, Hendrik Ido Ambacht, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
mooi product voor de prijs. Alleen er zit te veel schroeven bij ook schroeven die te lang zijn.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering.
Op deze manier betaalbare kasten.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Bestelling keurig op tijd geleverd, alles werd ook snel gemonteerd. En: ik heb me geen zorgen hoeven maken over de vele lege dozen, want alles is netjes meegenomen.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Behulpzame chauffeur en ook vakkundig bij het in elkaar zetten van de kast

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Bureau gekocht bij Albeka en wij zijn mega tevreden! Het bureau verkeert in hele goede staat (als nieuw), dus dat is al een aanwinst an sich.
Echter wat mij het meest aansprak was de absolute vriendelijke en warme service van de bezorgers!
Al toen de deur openging had ik meteen een goed gevoel bij deze heren en het is ze gelukt een aardig groot bureau door nauwe hoeken te navigeren naar de kamer waar hij staan moest. Het had een aantal pogingen nodig, maar ze waren uiterst voorzichtig met de muren en gingen met een grote glimlach weer weg.
Op deze manier maak je echt een goede indruk, dus ik kan de positieve reviews op TrustPilot beamen.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Was iets mis gegaan met order maar snel gehandeld en geregeld door Pascal dus hele goede service

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Snelle levering, leuke vriendelijke chauffeur, top product.
Voor herhaling vatbaar 👍🏼

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Overzichtelijke website, aankoopproces verliep soepel, goede communicatie betreffende afleveringsdatum. De aflevering was stipt op tijd door vriendelijke medewerkers.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Klantvriendelijkheid en oplossen van het probleem. Bij eventuele toekomstige problemen met bureau zal ik kiezen voor hulp van Albeka.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goede kwaliteit stoel voor een redelijke prijs. Ook de klantvriendelijkheid was prima.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Nette vriendelijke chauffeurs/monteurs die netjes de tijd namen om het oude bureau af te voeren en de nieuwe neer te zetten.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
snelle en nette levering ook aardige chauffeur en mooie bureastoel

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Vlotte en correcte communicatie en levering

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Montage snel gedaan en op de afgesproken plek.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Ze denken mee, houden je op de hoogte en snelle levering. Alles was perfect!

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goede service en duidelijke beschrijving. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Netjes en snel afgeleverd.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Van begin tot einde goede voorlichting over bestelling en bezorging. Pluim voor de afdeling planning dei snel en goed reageerden op een vraag. En natuurkijk voor de chauffeur die het spul netjes en beleefd bezorgde.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Fijn montage team, kantoormeubilair voldoet aan onze verwachting.

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Bezorgd app werkt niet, daar werd als tijd 15.00 aangegeven terwijl de levering iets na 13 uur er was. Anders was het 5* geweest

Risposta di Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.