Al Dewan is a true hidden gem in Copenhagen.👌 The atmosphere is warm, vibrant, and beautifully balanced with colorful Rajasthani and Sindhi artwork, yet kept elegant through a minimalistic t... Leggi di più
Denne gang en skuffelse. Jeg har gennem flere år været gæst hos Al-Diwan. Forleden bestilte jeg en Vindaloo. Den var halvkold og mere tør, end den plejer. Tjeneren tilbød at varme retten op, men d... Leggi di più
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Al-Diwan. Maden var autentisk og fuld af smag, man kan virkelig mærke, at der bliver lagt kærlighed og omtanke i retterne. Portionerne var passende, og råvare... Leggi di più
En fantastisk oplevelse! Maden var lækker, især Sheek kebab, som var møre og saftige. Atmosfæren var hyggelig, og indretningen gav en autentisk mellemøstlig følelse. Betjeningen var venlig og hurtig,... Leggi di più
- Ristorante
- Azienda di catering
- Organizzatore di eventi
- Ristorante indiano
- Cibo indiano da asporto
- Servizio di ordini alimentari online
Traditional Moghul Cuisine. Modern Moghulai Cuisine with a nod to rich cooking traditions in the heart of Copenhagen. Restaurant, der serverer nordindiske og pakistanske retter, inspireret af mogulernes køkken.
Vesterbrogade 94, 1620, København, Danimarca
- +45 20717700
- info@al-diwan.dk
- al-diwan.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Den bedste service i KBH hvad angår…
Den bedste service i KBH hvad angår indisk restauranter! Jeg har kommet på resturanten i nogle par år, nu og fordi servicen ikke er som andre steder bliver jeg ved med at spise der, og være stamgæst. Man føler sig ikke som en "irriteret" gæst hvor tjeneren ikke har tid til dig. At maden smager fantastisk hjælper jo selvfølgelig også ;-) man føler sig bestemt velkommen og at der bliver taget hånd om en som gæst.

Risposta di Al-Diwan
Købte en Spotdeal og var på Al-Diwan…
Købte en Spotdeal og var på Al-Diwan med en god veninde. Det var SÅ god en oplevelse - skøn mad og super god betjening. Vi kommet helt sikkert igen - også uden at have købt en deal. Al-Diwan kan varmt anbefales.

Risposta di Al-Diwan
Helt igennem en fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse. En tjener der har styr på menuen og spørger om hvilken styrke maden skal have. Skøn og rigelig mad.
Vi kommer helt sikkert igen

Risposta di Al-Diwan
Virkelig dejlig og veltillavet klassisk…
Virkelig dejlig og veltillavet klassisk indisk mad med det lille lækre ekstra! Meget venligt og imødekommende personale. Min varmeste anbefaling.

Risposta di Al-Diwan
Efter at have prøvet adskillige indiske…
Efter at have prøvet adskillige indiske restauranter i København kan jeg kun sige, at Al Diwan er ubetinget den bedste. Altid superlækker mad, god stemning og rigtig god service til lave priser.

Risposta di Al-Diwan
Kan virkelig anbefale et besøg på denne restaurant
Har netop spist på Restaurant Al-Diwan og det var en meget autentisk oplevelse. Lækker mad og dejlig betjening. Kan VARMT anbefale stedet!

Risposta di Al-Diwan
Vi har lige haft en hel fantastisk…
Vi har lige haft en helt fantastisk aften på Al-Diwan. Selv om der ikke var mange gæster i disse Corona-tider, blev vi behandlet som adelige. Maden var smagfuld og autentisk, og levede 100% op til det bedste som det Indisk/Pakistanske køkken kan tilbyde.
Kamilla siger:”hvis jeg skulle vælge kun en ting jeg måtte spise resten af mit liv, så skulle det være den der lamme ret”

Risposta di Al-Diwan
Virkelig virkelig god mad og service
Virkelig virkelig god mad og service. Det bliver ikke sidste gang, vi har besøgt restauranten.

Risposta di Al-Diwan
Manden forstår jo ikke dansk
Jeg er så irriteret ! Jeg står og bliver ved med at spørge om der følger ris med til butter chicken , og han siger ja flere gange selvom jeg ku mærke på ham at han ikke forstod hvad jeg sagde , så kommer jeg hjem , og der er INGEN RIS ! Det er da noget sh*t , skal jeg sidde og spise sovs uden tilbehør eller hva ? Og så betalte jeg 145kr . Tager aldrig derhen igen
Vi var på Al-Diwan i aften og det var…
Vi var på Al-Diwan i aften og det var fantastisk mad og det sødeste personale, ikke sidste gang vi var der.

Great place
Great place, the food is very tasty. I didn’t like the decor
Al-Diwan er kendetegnet ved en utrolig…
Al-Diwan er kendetegnet ved en utrolig god service allerede fra booking af bordet.
Restauranten er rigtig hyggelig, og betjeningen er ligesom maden i særklasse!
Jeg giver 5 stjerner og 5 kokkehuer :-)
Bad bad bad 👎🏻
Fremragende
Jeg er stamkunde hos Al Diwan. Er kommet der siden 2010. Altid god behandling og maden kan ikke beskrives med andet end FREMRAGENDE.
De laver uden tvivl byens - hvis ikke Danmarks - bedste indiske/parkistanske mad. Altid et besøg værd.
Altid en oplevelse ud over det …
Altid en oplevelse ud over det sædvanlige at gæste Al-Diwan. Her føler man sig helt speciel og både indehavere såvel som den altid meget veltilberedte mad oser af høj kvalitet, autenticitet og stor kærlighed
smagløst kødetstatning
Vi prøvede restauranten fordi den reklamerede med at være halal.
Jeg fik mine mixed grill som kom ind på bordet med en sovs boblende ovenpå. Dvs. At det lige var blevet varmet op. Det var ikke til at se hvilket slags kød var hvilket. Alt kød var "overmørt, kyllingen var firkantet. Det må have været noget billigt kød lfra en dåse eller lign. Generelt var alle vores fire retter smagsløse med accent på chili.
Det eneste som var godt var ris og Nan brød.
Selve restauranten var mørk nogle steder og alt for oplyst andre steder. Kan ikke anbefales.
En restaurant der skal besøges
Hvis man er til autentisk Pakistansk Indisk mad, så er det Al-Diwan man skal besøge.
Betjeningen er ud over det sædvanlige. De er meget imødekommende og elsker at hygge snakke især om deres hjemland og mad kultur