Al-Diwan Recensioni 74

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Al Dewan is a true hidden gem in Copenhagen.👌 The atmosphere is warm, vibrant, and beautifully balanced with colorful Rajasthani and Sindhi artwork, yet kept elegant through a minimalistic t... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Denne gang en skuffelse. Jeg har gennem flere år været gæst hos Al-Diwan. Forleden bestilte jeg en Vindaloo. Den var halvkold og mere tør, end den plejer. Tjeneren tilbød at varme retten op, men d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Al-Diwan. Maden var autentisk og fuld af smag, man kan virkelig mærke, at der bliver lagt kærlighed og omtanke i retterne. Portionerne var passende, og råvare... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

En fantastisk oplevelse! Maden var lækker, især Sheek kebab, som var møre og saftige. Atmosfæren var hyggelig, og indretningen gav en autentisk mellemøstlig følelse. Betjeningen var venlig og hurtig,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Ristorante indiano
  5. Cibo indiano da asporto
  6. Servizio di ordini alimentari online

Scritti dall'azienda

Traditional Moghul Cuisine. Modern Moghulai Cuisine with a nod to rich cooking traditions in the heart of Copenhagen. Restaurant, der serverer nordindiske og pakistanske retter, inspireret af mogulernes køkken.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

50 års fødselsdag - Fantastisk oplevelse!

Jeg holdte min 50 års fødselsdag hos Al-Diwan. Det var det helt rigtige valg. Jeg havde en virkelig fantastisk aften ikke mindst pga. den fremragende betjening og utroligt lækkert mad. Der blev kræset om alle mine gæster og Abid havde på forhånd sørget for, at jeg bare kunne læne mig tilbage og nyde aftenen. Kan absolut anbefales!

14 settembre 2024

Risposta di Al-Diwan

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for den tillide I havde til os mht planlægning af arrangementet og er begejstret for at vi levede op til jeres forventninger. Vi glæder os til at se jer snart igen. På vegne af Al-Diwan team, TAK

Fantastisk sted🤩👍 Udsøgt autentisk

Fantastisk sted🤩👍 Udsøgt autentisk, indisk mad, god vin og den bedste betjening. Vi kommer helt sikkert igen😃

21 settembre 2024

Risposta di Al-Diwan

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at vi levede op til jeres forventninger og håber på at se jer snart igen. På vegne af Al-Diwan team, TAK

Perfekt take-away! Superb!

Vi har netop nydt 3 retter - take away.
Det var en utrolig tilfredstillende oplevelse!
Fantastiske smage og yderst veltillavede råvarer. Sikkert håndværk og der var virkeligt kredset om retterne. Nu ser vi frem til at komme i restauranten med hele familien! Tak!

31 luglio 2024

Valutata 5 stelle su 5

Måske Danmarks bedste restaurant…?

Jeg blev introduceret til Al-Diwan for næsten 20 år siden af en kammerat, og jeg fastholder at det er den bedste anbefaling jeg nogensinde har fået. Jeg bor selv i Nordjylland, men det er en køretur og overnatning værd at spise på Al-Diwan. Betjeningen er suveræn - både venlig, hjælpsom og ved godt humør - og maden er i en klasse for sig. Al-Diwan er ikke bare noget af det bedste “Moghul Kitchen” jeg kender… Det er et af de generelt bedste spisesteder jeg nogensinde har været og jeg er ikke blevet skuffet endnu. Det eneste der ærgrer mig er at jeg ikke kan give mere end 5 stjerner. Tusind tak for en fantastisk aften og jeg ser frem til at komme igen!

28 marzo 2024

Risposta di Al-Diwan

Kære Christian. Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er altid rart når ens stam gæst vælger at skrive anbefaling:-). Vi håber på at se jer snart igen. På vegne af Al-Diwan team, TAK

Vi har ikke spist Indisk i 30 år

Vi har ikke spist Indisk i 30 år, hvorfor dette måtte prøves. Vores søn fandt stedet og vi spiste alle 3 en af deres menuer. Både mad og betjening var en konge værdigt, og vi gik derfra med et kæmpe smil på læberne. Det bliver HELT sikkert ikke sidste gang at vi besøger Al-Diwan. Tak for en fantastisk oplevelse.

30 marzo 2024

Tak for fantastisk betjening

Tak for fantastisk betjening og skøn og velsmagende mad.
Super god stemning i en godt fyldt restaurant. Absolut anbefalelsesværdig indisk restaurant.

23 febbraio 2024

Valutata 2 stelle su 5

Middelmådig mad og alt for dyrt

Bestilte Malai Kofta. I et fad lå tre små grøntsagsboller i karrysovs, intet andet. 139 kr. Hertil ris, som kostede 39 kr. Tjeneren sagde, at jeg kunne få mere ris. Han fortalte ikke, at det så var en ny portion, der igen kostede 39 kr. Bollerne var klæge. Karrysovsen havde en bismag, som jeg ikke kunne bestemme. Jeg fik også en lille mango lassi til 49 kr. Den var OK. Konklusion: Middelmådig mad og alt for dyrt.

31 luglio 2023

God mad og betjening

God mad og betjening. Kan klart anbefales!

1 luglio 2023

Risposta di Al-Diwan

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er glade for at vi levede op til jeres forventninger og håber på at byde jer velkommen snart igen.

Valutata 5 stelle su 5

Bedste indiske mad i byen

Al diwan har den bedste butter chicken i København. Maden smager i det hele taget bare godt, og det er en venlig og imødekommende betjening. Vi kommer igen .

30 giugno 2023

Fantastisk mad!!!

Fantastisk mad!!!!
+ behagelig betjening

15 maggio 2023

Fantastisk sted

Har lige fundet min nye favorit restaurant. Super lækker mad, fantastisk betjening og bare en rar atmosfære👍😊

3 febbraio 2023

helt igennem positiv oplevelse

En samlet vurdering af kvalitet, pris og atmosfære. Maden var skøn, personerne var supersøde, lokalet indbydende. Jeg kommer igen.

14 settembre 2022

Valutata 5 stelle su 5

Best experience ever with Abid as host.

Best experience ever with Abid as host.
We celebrated My birthday and Abid made sure of Every Thing and made sure we had a good time.

The food Can not be described with words.

I would recommemd it for everyone

11 settembre 2022

Valutata 5 stelle su 5

Levede fuldt op til forventningen og de…

Levede fuldt op til forventningen og de gode anmeldelser.
Meget lækker mad, super betjening, pæne lokaler, gode priser.

15 aprile 2022

Valutata 5 stelle su 5

Al-Diwan den bedste indiske restaurant

Dorit og Jeg spiste på vel nok en af Danmarks bedste indiske restaurationer og i hvert fald i København
Deres mad stammer fra Nordindien og meget velsmagende og smagfuldt krydret. Vi bestilte MOGHULAI MENU og kom igennem en del specialiteter som var til stor nydelse
De to værter som altid har været der, er så hyggelige og professionelle og fortæller gerne om deres passion for den indiske mad som skal være identisk og lavet af kærlighed.

10 aprile 2022

Ualmindelig dejlig Indian dinner

Vi fik en spotdeal dinner, til meget rimelige penge.
Helt igennem lækker og veltillavet indisk mad. Dertil yderst venlig og imødekommende betjening.
Kan varmt anbefales.

1 aprile 2022

Valutata 5 stelle su 5

Har spist der 3 gange på et par…

Har spist der 3 gange på et par måneder. Autentisk, venligt personale, gennemsyret godt menukort, og et fornemmelse for service og kvalitet der overstiger prisklassen med længder. Alle retter kunne koster 20% mere og jeg havde ikke blinket med øjenene.

25 marzo 2022

Valutata 5 stelle su 5

Super god rar og venlig betjening

Super god rar og venlig betjening. Dejlig mad og flotte rene omgivelser. Derfor 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 febbraio 2022

Risposta di Al-Diwan

Tak for den fine anmeldelse. Vi er glad for at vi levet op til jeres forventninger og håber på at se jer snart igen.

Super mad

Ringede lidt sent og bestilte bord. De havde rimelig fyldt, men tryllede med bordene så mit selskab på 4 fik plads
Maden var fantastisk. Hovedretter koster ca 150 kr og med tilbehør rammer man knap 200 pr person. Dette er utrolig billigt for et måltid af denne klasse. Super smage som er krydret efter den enkeltes chili-lyst. Deres naan-brød er det bedste jeg nogensinde har smagt.
Efterfølgende blev vi hængende som de sidste. Personalet var super søde og blev ved med at sige at de først lukkede når vi var færdige. Ikke sidste gang vi kommer her. Tak for mad og god service 😀

23 ottobre 2021

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem fantastisk service og top…

Helt igennem fantastisk service og top lækker mad - kan på det kraftigste anbefales.

21 ottobre 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più