Ik wilde al lang mooie nachtkleding bestellen en vond deze prachtige site. Mijn vragen over enkele producten werden snel beantwoord, waarna ik heb besteld. De levering ging snel. Ik ben superblij met... Leggi di più
Akyo
Levering liet heel lang op zich wachten en niet terug te vinden wanneer het komt Komt t eindelijk binnen inderdaad waardeloos materiaal en maten kloppen niet een L lijkt wel een S Geen antwoorde... Leggi di più
Waardeloos bedrijf. Als eerste weken wachten op je bestelling. Contact verloopt moeizaam of nauwelijks. Geen retour beleid. Uiteindelijk de toezegging geld terug te ontvangen. Twee maanden later nog s... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Niets bestellen bij deze website
Pas op! Ik heb hier een tijd geleden iets besteld maar tot nu toe niet mijn pakketje ontvangen. Ook antwoorden ze niet op mijn mails. Geld is gewoon weg dus. Erg jammer!
Twee maanden op ons pakje gewacht en…
Twee maanden op ons pakje gewacht en nooit aangekomen.
En nu zeggen ze dat er iemand aan de deur geweest is, terwijl wij een bel met camera hebben.
De keuze die we krijgen is of opnieuw versturen voor 14.99 of geld terug voor 19.99. Trap er niet in!! Slecht bedrijf vanuit China.
Trap er niet in. Slecht bedrijf!!
Zeer slechte website
Zeer slechte website. In januari iets besteld en nog niet geleverd. Ze beloven wel van alles maar komen niks na.
Niet en nooit bestellen
Niet en nooit bestellen!
Besteld nooit binnen gehad en geld kwijt. Krijg een AI antwoord op de mail.
Oplichterij
2 items besteld, betaald, nooit gekregen. Op mail wordt wel gereageerd, maar is een AI reactie waar je niks aan hebt. Valse beloftes dat het er echt allemaal nog aan komt. Nu 6 weken verder. Oplichterij, nooit bestellen!
Pure oplichting dit bedrijf
Pure oplichting dit bedrijf. Pas op, niet bestellen. Word niet geleverd en geen fatsoenlijke reactie van hun.
OPLICHTERS
Het jurkje was veelste klein, goedkope rommel. Bij terugsturen moet je eerst mailen? Dit gedaan maar men is niet te bereiken. Ik heb nooit een retour adres ontvangen. Met andere woorden; geld kwijt. Het zijn dus een stel oplichters. NOOIT kopen bij deze bende.
Goederen ontvangen maar komen niet…
Goederen ontvangen maar komen niet overeen met website, is kwaliteit van Temu of Shein.....maten veel te klein. Bij contact verkoper geen of laat antwoord zonder gevolg. Pure oplichting ...... Niet kopen
Product te klein ondanks grotere maat
Product te klein ondanks grotere maat, slechte bereikbaarheid, geen reactie of veel te late reactie van klantenservice, ik bestl hier niet meer
je word echt in de maling genomen met…
je word echt in de maling genomen met veel te kleine kleding en wekenlang wachten,
Daarna uberhaupt nergens meer een reactie op
Waardeloze troep uit China.
Waardeloze troep uit China.
Veel te klein en superslecht kwaliteit.
Wekenlang moeten wachten en geen reactie van de klanten service.
Niks bestellen daar!!!!
Pure afzetterij
Bestelde item was helemaal niet wat er op de website op de foto's weer gegeven was. In de plaats daarvan was het goedkope 5€ troep van aliexpress of shein, pure afzetterij want was veel duurder verkocht. Dus niet bestellen op Akyo
Heel slecht!! Niet bestellen!
Heel slecht! Niet hier bestellen!
Lang moeten wachten op bestelling.
Maat klopt niks van, heb altijd S maar dit leek wel een kindermaatje!!
Op al mijn mails reageert de klantenservice totaal niet. Dus kan niet retour.
Waardeloos dit, zou verboden moeten worden voor z’on nepbedrijf om reclame te maken!
Dus echt niks bestellen bij Akyo!!!
Waardeloos geen reactie van klantenservice
Geen antwoorden op mail voor retour adres maar als je op hun site kijkt krijg je telkens de vraag of je nog geïnteresseerd bent in dat product
Inderdaad bij Wish staat t voor 11 euro ipv 35.- OPLICHTERS NIKS BESTELLEN
Mensen niet bestellen hier,ten eerste 4…oplichters
Mensen niet bestellen hier,ten eerste 4 weken op mijn bestelling moeten wachten,toen kwam het binnen,het is gewoon lachwekkend,het moest een latex pakje zijn,nou het is de kwaliteit van een vuilens zak.echt heel erg. Ik zag bij Ali hetzelfde pakje,voor 11 euro ipv 60 euro wat ik betaald heb. Dus ga je toch bestellen,kijk dan eerst op aliexpress,grote kans dat je het product daar tegen komt,voor veel minder geld.
Niks bestellen bij ze!
Niks bestellen bij ze!
Als je iets wilt retourneren reageren ze nergens op, heb voor een behoorlijk bedrag bij ze besteld... ik heb zoveel spijt!
Superslecht wacht al 3 weken op een…
Superslecht wacht al 3 weken op een bestelling ! Klanten service niet te bereiken !
Oplichters
Erg blij mee!
Super snelle bezorging en heel blij met de producten! Mooie kwaliteit en de maat valt goed. Ga hier zeker opnieuw bestellen!
Super blij met de kwaliteit
Super blij met de kwaliteit, zou het zeker aanraden! Een sterretje minder omdat ik 2 weken moest wachten op de bestelling.
Geweldig!!!
Geweldige producten en hele goeie service! Nadat ik nog wat vragen had kreeg ik netjes antwoord en kon ik net een gerust hart me producten ontvangen! Top top top!!