Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Bij LILOU Jewelry vind je altijd de nieuwste trends op het gebied van sieraden, mode, accessoires en meer! Onze collectie wordt dagelijks aangevuld met items die inspelen op de laatste stijlen. Van oorbellen, piercings, kettingen, ringen tot armbanden: bij ons vind je altijd iets speciaals. We streven ernaar betaalbare, maar stijlvolle sieraden te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn. LILOU staat voor kwaliteit en duurzaamheid, en daarom zijn al onze sieraden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (stainless steel). Dit materiaal is niet alleen sterk en bestand tegen slijtage, maar het is ook perfect voor een druk leven, vol dynamiek. Of je nu de hele dag in de sportschool doorbrengt, een drukke werkdag hebt, of lekker van de zon geniet – onze sieraden blijven mooi. Ze zijn waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je gaat zwemmen, douchen of in de regen belandt. Roestvrij staal is een uitstekende keuze voor mensen die niet altijd tijd hebben om extra voorzichtig te zijn met hun accessoires. Het materiaal is hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor elke huid, en het behoudt zijn glans, zelfs na intensief dagelijks gebruik. Bovendien blijft de kleur en vorm intact, wat betekent dat je favoriete sieraad er altijd uitziet zoals de eerste keer dat je het droeg. Naast onze waterproof sieraden collectie, bieden we een uitgebreide piercingcollectie die perfect past bij jouw persoonlijke stijl. Van subtiele en verfijnde stud piercings tot gedurfde en unieke designs, we hebben voor iedere piercingsmaak iets moois. Al onze piercings zijn gemaakt van titanium, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Tenslotte bieden we ook een breed scala aan accessoires die jouw stijl naar een hoger niveau tillen. Of je nu kiest voor een opvallende piercing, een klassieke ketting of een trendy accessoire, bij Lilou vind je altijd iets dat bij jou past. Al onze producten zijn ontworpen om gemakkelijk in je dagelijkse routine te passen, zodat je er altijd goed uitziet, zonder gedoe.

3,7

Non scritta su invito
Logo di LILOU Jewelry

Risposta di LILOU Jewelry

Hi Beau,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling van vorige week.

We hebben via e-mail contact gehad, waarin we hebben laten weten dat we je pakket de volgende dag al hebben verzonden. We hebben hiervan ook het verzendbewijs met je gedeeld. Helaas ligt de vertraging bij PostNL, door Black Friday en de feestdagen.

Je gaf zelf aan dat je liever je geld terug wilde, en daar zijn we mee akkoord gegaan. We hopen natuurlijk dat je je bestelling alsnog zult ontvangen.

Team LILOU

Valutata 5 stelle su 5

Saw it on TikTok and bought it !!

I ordered a few pieces online cause I saw their TikTok posts! I ordered and they came in pretty fast, even though I live far away from the actual store. Also received them well without damages on the box or jewelry etc. Nicely packed and I even got a discount card for buying piercings. Would order from LILOU again!

12 agosto 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più