Hurtig levering av varene. Ved oppstående problemer raske og uproblematiske håndtering av saken. Dette er et eksempel til god kundeservice slik det skal være. Men dessverre finner man slike gode eks... Leggi di più
Enkelt dataprogram for å bestille. Automatisk god informasjon angående bestillingen, da det var litt forsinkelse med å skaffe et produkt til meg. Mottok likevel pakken imponerende raskt ! God service... Leggi di più
Rask å grei levering. Så ja jeg er fornøyd. Mye bedre en å vente på trege leveringer fra Temu etc. Selv om de er billigere. Jeg kan virkelig anbefale Akvaristikk. Det siste jeg vil ta med; Støtt Norsk... Leggi di più
Pirkau akvariumo išorini filtrą sumokėjau pinigus o pasirodo jie neturėjo vietoi teko gera savaite laukti kol išsiuntė . Truputi susinervinau kam parduoda daiktą jei jo neturi vietoi nieko nesupranta... Leggi di più
Akvaristikk er kanskje verdens beste hobby? Tenk å bygge sitt eget økosystem, som er lekkert å se på og hvor man selv styrer hvordan fisk og planter skal fungere i akvariets vannverdier. Akvaristikk.no har alt du trenger av utstyr til din kanskje mest lærerike hobby og vi sender over hele landet.
Haakon VII`s gate 12, 7041, Trondheim, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Product i ordered was not in stock alltough stated on the website, resulted in long delivery time and dead Discus in my Aqarium.

Risposta di Akvaristikk.no
I think it is sad that they want stars before the product is tested, thats why i write two stars..
EXCELLENT. I AM WELL PLEASED WITH WHAT i ORDERED AND THE HANDLING, ALL THE WAY.

Risposta di Akvaristikk.no
Raske, effektive og billig for oss som ikke har så mye men ønsker og drive med akvariehobbyen.

Risposta di Akvaristikk.no
Lang leveringstid 13de til 27de måtte etterlyse sporing da den ikke var registrert inn hor PostNord på flere dager.