1. Negozio di mobili per uffici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Öppettider: Mån-fre : 07:30-17:00 Kontakta oss 035-180 000

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Har lige et hastespørgsmål til AJ om et…

Har lige et hastespørgsmål til AJ om et møbel jeg har købt og har siddet i kø på telefon 25 min for derefter at blive smidt af 😡😡ringer op igen og er herefter tilbage i køen
Hvorfor har så stort et firma ikke en (vi ringer tilbage funktion)
Uduelig kundepleje🤷🙄
Tror ikke vores firma handler der mere..

10 dicembre 2025

Fantastisk kundtjänst…

Fantastisk kundtjänst…
Fantastisk hjälp av kundtjänst (Rafaela) att ordna snabb leverans när vi blev i akut behov av en lagerhylla.
Världsklass 👍👍. Stort tack

18 novembre 2024

Risposta di AJ Produkter

Vad kul att du är nöjd med vår service!
Tack för din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte en kontorsstol till sonen för…

Jag köpte en kontorsstol till sonen för cirka fyra-fem år sedan i stället för en gamingstol och den håller fortfarande bra. Bra kvalitet!

8 marzo 2024

Hej Anna!

Tusen tack för din fina feedback! Vad glad jag blir att höra att han fortfarande är nöjd med stolen! Hoppas den förgyller tillvaron i många år till!

Handla någon annanstans

Hemsidan har ytterst bristfällig information om den produkt jag köpte och ingen information alls om vem som tillverkat den. Hela affären blev dyr och krånglig. Handla någon annanstans!!

27 dicembre 2023

Risposta di AJ Produkter

Tråkigt att du inte är nöjd med din köpupplevelse hos oss.
Vi vill gärna veta mer om vad som blivit tokigt. Vill du så får du gärna höra av dig till oss på order@ajprodukter.se.

Tack!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och bra hjälp vid fel

Jag beställde bordsskärmar till skrivbord. Vid leverans upptäckte jag att jag hade beställt för breda skärmar. Ett telefonsamtal och nu är nya skärmar på väg.

4 maggio 2023

Risposta di AJ Produkter

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en recension. Det glädjer oss att höra att du upplevde vår kundservice som snabb och hjälpsam. På AJ Produkter värderar vi kundservice högt och strävar alltid efter att vara tillgängliga och hjälpsamma för våra kunder. Vi är glada att vi kunde assistera dig med att få fram de rätta bordsskärmarna så snabbt.

Dåliga produkter

Skolan införskaffade stolar för gissningsvis en halv miljon kronor, Stolarna "Scientia" är obekväma och jättedåligt svetsade, går sönder 1 per dag. Sjukt dyrt för en så dålig produkt. Enda kul är att man kan riva av klistermärket bakpå och leka med.

16 febbraio 2023

Otroligt snygga röda plaststolar

Snabb och smidig leverans, bara några dagar, och så kom de två moderna och fantastisk fina röda plaststolarna. Bra pris och lika snygga, om inte finare, än bilden på hemsidan... supernöjd... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 gennaio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Hela orden kom inte samtidigt och det…

Hela orden kom inte samtidigt och det meddelades endast genom ett nytt bekräftelsemail.
Inga monteringsanvisningar medföljde och för en del varor gick det inte ens att få. Kundtjänsten verkade mest tycka att det var konstigt att vi bad om monteringsanvisningar och det krävdes ganska många kontakter och mycket på tryckning för att man skulle leta redan på och skicka de anvisningar som fanns.

Upplevelsen av AJ är ett enda stort minus och jag lär inte handla något där i framtiden, varken privat eller i tjänsten.

7 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

AJ Produkter mycket trevlig upplevelse att handla där…

Mycket trevlig upplevelse att handla på AJ Produkter köpte ett par kontorsstolar i deras webbshop toppen att få 10% rabatt vid första köpet, trevlig Kundtjänst. Snabbt med att kunna leverera ut från lager hämtade själv på lagret i Halmstad dagen efter, det tog 5 minuter då Victor service minded och trevlig kille hade plockat och till och med levererade och bar in det i bilen vilken Service tack Victor! Tommy.S

25 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Lite dyrt, men definitivt värt

De må vara dyra. Men med den extra kostnaden tillkommer VÄLDIGT snabb leverans, en seriös kundservice som kan leverera på det de lovar och allmänt bra bord. Har köpt bord från detta företag två separata gånger.

Om ni planerar på att beställa bord under sommaren utan några strul och med att de faktiskt tar på sig skulden under dålig leverans, samt att det faktiskt tar 2-5 arbetsdagar och inte 1-6 månader som alla andra billigare företag så rekommenderar jag starkt detta företag.

27 luglio 2021

Bra återkoppling på leverantid

På hemsidan kunde man se direkt hur lång leveranstid det var på produkterna. När jag sedan lagt ordern kunde jag se när produkterna skulle planeras lämna Aj. Därefter har jag fått information om vart min beställning är. Toppen att få denna återkoppling!

Jag hoppas möblerna håller samma kvalite

20 aprile 2021

Fantastisk kundservice

Fantastisk kundservice, precis som det ska vara. Har inget att klaga på. Snabbt hanterat när jag reklamerade en vara. Rekommenderas.

11 agosto 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più