Tar väldigt lång tid innan det kommer någon leverans, kundtjänst ber om ursäkt men inget svar på när jag kommer få mina varor. Det var precis likadan förra gången men då avbokade jag ordern o trodde a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vad håller de på med? Jag beställde bl.a. två kuddfodral och dessa blev annullerade fast de fanns online. Jag gjorde en ny beställning och det blev samma sak. Jag ringde kundtjänst och de skulle se ti... Leggi di più
L'azienda ha risposto
För oss på Hemtex handlar vår livslånga passion för textil om allt som textil kan vara och tillföra – utöver att ligga på ett bord eller hänga på en badrumskrok och se snygg ut. Eller, om vi ska vara helt ärliga; när textil är och gör allt det där samtidigt, på sitt oefterhärmliga, oemotståndliga, underbara vis – det är då vi älskar den mest. Form och funktion, tillsammans, för alltid.
Prognosgatan 22, 50464, Borås, Svezia
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore

Risposta di Hemtex
ÄLÄ IKINÄ TILAA HEMTEXILTÄ! Hemtexin verkkokaupan toiminta on luokattoman surkeaa. Tilasimme muun muassa 2 sängynpäätyä, joiden postitus maksoi yli 300 euroa. Lisäksi tuotteita ei näkynyt vielä kuukauden odottelun jälkeen, vaikka toimituksen piti olla 2-5 arkipäivää. Lisäksi yrityksestä on lähetetty meille yltä päältä homeessa oleva valaisin. En homeallergikkona pysty palauttamaan pakettia, koska en pysty olemaan lähelläkään sitä. Yritys on silti sitä mieltä, että palautus on minun vastuullani? Kaiken lisäksi asiakaspalvelu verkkokaupassa on luokattoman surkeaa. Siellä on töissä jotain teini-ikäisiä lapsia, jotka alkavat huutamaan puhelimeen kun asiallisesti kysyn, että missä yli kuukauden myöhässä oleva tilaukseni on jonka postituksesta maksoin yli 300 euroa?

Risposta di Hemtex
Olivträden har överpris. Finns finare på Föken fräken till samma priser och ser mer äkta ut, till och med med oliver på. Rekommenderar Fröken fräken när det kommer till fejk växter.

Risposta di Hemtex
Tar inte mitt betalningsmedel. Så det blev inget köp. Amex är ett vanligt kort. Ni måste tappa massor med affärer.

Risposta di Hemtex
Ordered online, paid immediately & picked 14days to come get it at the shop (money went off my account & it was not pending - my bank has confirmed twice & my accountant confirms it as well that the money was TAKEN from my account & even now still shows me the amount with a minus)
The item was not in stock, it was a mistake on their website. Got a message that it will be returned to my account in 14 days.
Well for 3 months I spoke back & forth with their customer service about it.
Klarna was telling them I never paid. So they will not pay me back
So Hemtex is not taking any responsibility. It’s been 6 months since they took the money.
Hemtex is telling me there is no money to return. My bank even gave me the transaction number and apparently Klarna sees a cancelled order & no money taken so they don’t care.
I always considered Hemtex to be a trustworthy shop.
En vecka har nu gått sedan beställning och varan har inte ens skickats än. Det går ju fortare att beställa från Kina....

Risposta di Hemtex
Beställde varor via hemsidan i två omgångar, ena gången felsorterades den till Norge och andra gången kom den aldrig fram. Känns som om konkursen är nära

Risposta di Hemtex
Jag beställde Jul presenter till mina väninnor gick senare att hämta pga. jobbet och på beställning var 29:e December att hämta sista dag och jag varit där 27:e och mina produkter som jag reserverade var sålda 😐😐😐😐😐
Besviken att see så mycket slarv från personalen utan att säga ursäkta eller nånting.
Svaret: dina produkter fins inte kvar :) butiken i Barkarby Uppsala.
Trist..

Risposta di Hemtex
Eftersom man måste ge en stjärna så gör jag det, om de inte hade varit tvunget så hade de aldrig blivit en stjärna.
Hemsk kundtjänst som inte kan något eller vet något utan skyller allt på röda dagar. Det har inte varit röda dagar sen den 26/11.
Jag gjorde en beställning den 26/11, utebliven leverans då paketet har hamnat i ett annat land. Kundtjänst utlovade ett patetiskt presentkort som de också blivit uteblivet. Så förmodligen så kommer jag inte få mina pengar heller pga en utebliven leverans av beställning . Skäms på er !!
Har alltid älskar Hemtex men detta var droppen, aldrig mer !!!
Frågan är hur ni kan veta att de är Norge när informationen om vilket land inte är något jag har delgett.
Kontaktat kundtjänst som inte tar sig tiden att svara ! Skäms ! Världsklass sämsta kundtjänst !

Risposta di Hemtex
Paketet var väldigt försenad, sedan fick jag fel färg på varan. Kundservice svarar efter mer en en vecka, ungefär såhär: Jag ser nu att det har löst sig, tack för ditt meddelande.?! När jag väl ringde så skulle jag lämna in varan i butiken. Har skickat tillbaka nu men undrar hur länge jag behöver vänta för att få mina pengar tillbaka..

Oprofessionellt bemötande!
Fick ett bäddset i julklapp men i fel färg. Det var köpt under kampanjen före jul med 50%rea. När jag skulle byte till den färg jag önskat får jag höra att det nu är fullpris och ska då få lägga till mellanskillnaden. Jag blev både förvånad och besviken och till sist fräser butiksansvarig som man rådfrågat att okej då vi gör ett undantag bara denna gången! Är det inte en självklarhet att få byta till samma vara men annan färg och speciellt när min bror som köpt den blivit lovad det? Hon fick det att låta som en väldig favör och jag kände mig som sagt både ledsen och besviken

Risposta di Hemtex
Förstår inte vad som har hänt med Hemtex personal i Göteborg. Var och hämtade ut online varor på Eriksberg mycket tråkig attityd . Var några dagar senare och hämtadd ut varor även dom köpta online på Hemtex i Högsbo
421 . Är även mycket långa leveranstider. Lika dålig attityd där och bemötande . Var dock innan inne på Jysk där var personalen mycket trevlig och absolut mycket god service . Kanske dax att att sluta att handla på Hemtex.

Risposta di Hemtex
Beställde diverse artiklar 25e nov. Varorna är skickade men hamnade i Norge. Pratade med PostNord som inte tror paketet kommer till rätta. Inget har hänt sedan felsorteringen i Norge 9e dec.
Mailar kundtjänst och får till svar att ha tålamod.
Nej? Skicka grejerna igen eller betala tillbaka pengarna. Otroligt.
/ besviken

Risposta di Hemtex
Idag har det gått 8 dagar och paketet är inte ens skickat. Jag ringde in idag eftersom de inte svarat på mail på 3 dagar . Jag avbeställde orden på telefonen idag och så får jag svar på mailen att era varor skickas snart.
Jag förväntar mig att min order blir avbeställd när detta lovas av kundtjänst.

Risposta di Hemtex
Har fått en fel vara vid beställning online. Har återlämnat den i butiken. Nu har det gått 3 veckor och Hemtex fortfarande INTE bekräftat returen till Klarna. Väntetiden på eventuell respons från kundservice via mejl är ca 10 dagar. MYCKET DÅLIGT.
En annan beställning har aldrig kommit fram. Har nu väntat i snart en månad. För snart två veckor sedan fick ett mejl om att order är skickad och att jag får sms när det blir klart att hämta varan i butiken. Sedan dess inget hänt.
Det blir inga fler beställningar från Hemtex för min del.

Risposta di Hemtex
Ska man handlar från Hemtex gå raka vägen till butik å strunta i online. Väntat i 3 å halv v nu å idag EFTER att jag avbokade min beställning så kommer mail om att den är nu skickad. 1 timme efter jag avbokade. Samtal vid 6 tillfällen med dom å sista svar igår att varor finns på lager men ej på deras plockstation .. nähä.. under all kritik å jag kommer aldrig mer slösa min energi på detta onlinestrul. Sen har dom mage att upplysa mig att återsändning av pkt kostar 150 kr haha.. vi får väl se om det kommer INNAN jul.

Risposta di Hemtex
Online hanteringen är under all kritik.. tar evigheter tills man får beställningen sen reklamationen/returer samma där ... ingen bekräftelse om mottaget retur och ingen information till tex: Klarna..
man måste själv söka och informera etc.
näää jag kommer inte köpa något online

Risposta di Hemtex
Skickade fel paket och vägrade skicka det rätta innan jag som kund såg till att det felaktiga skickades tillbaka. Detta gjorde att mina julklappar ej kommer fram i tid . Otrevligt bemötande i kundservice. Vägrade kompensera på något sätt.
Ps: kompensation på ev en rabattkod att handla för när jag sagt att jag inte kommer handla mer hos er är ingen kompensation. Ni har gjort så att mina julklappar inte hinner fram. Usel service . Bra service som hos andra företag hade varit att genast skicka mina varor. Inte hålla mina varor som gisslan.

Risposta di Hemtex
Beställde förkläden mm för upphämtning från butik. Sollentuna. Ombud hämtade upp beställning.
1. Ett väl använt förkläde. Väldigt uttöjd ficka. Slarvig, skrynklig rosett knuten där bak (utställningsex som haft full ficka) och riktigt skrynklig. Kan absolut inte att ge bort en så sliten produkt som present.
2. Väldigt missvisande bilder på hemsidan. I verkligheten tunnt linne som på bilden ser ut att vara av ordentligt linnetyg. Hur ska den fylla sitt syfte?
3. När jag ska ta bort prislappen med 349 kr, sitter det en prislapp under där det står 299. Under den en annan med 199 kr. De har alltså höjt och höjt för att sedan ha kampanj. (75% prishöjning.)
Är det okej?
349 kr för en riktigt sladdrig, supertunnt och skrynkligt (och dessutom använt) förkläde. Inte rimligt alls.

Risposta di Hemtex
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.