Banner for AIC Visser

AIC Visser Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Nog gebeld omdat ik de bestelling dringend nodig had. Zeer vriendelijk geholpen en bestelling was volgende dag binnen. Zelfs meegedacht voor een noodoplossing. Erg blij mee.

Valutata 5 stelle su 5

Honda EM5500CXS aggregaat besteld en afgehaald in Veghel (kwam me zelf beter uit, leveren zou ook gratis zijn). Ging zeer vlug, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Het aggregaat bleek na e... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Kennis van zaken, en snelle reacties. alleen niet doorgegeven dat niet alle gevraagde items op voorraad waren en na geleverd moesten worden. Even een belletje en hadden we samen naar een alternatief... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Was op zoek naar een kruiwagen, een Matador had mijn voorkeur, omdat het nog in Nederland gemaakt wordt. Via Google bij Visser uitgekomen , een duidelijk en uitgebreid assortiment, met alle versch... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di materiali edili
  2. Fornitore di attrezzature per l'edilizia
  3. Negozio di macchinari e attrezzature da costruzione
  4. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

Bij AIC Visser vinden we het gewoon mooi om het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten. We doen het. Flexibel, oplossingsgericht en altijd met een plan. Met als doel: de bouwplaats efficiënter, duurzamer en veiliger maken. Met onze belofte: komt goed!

Bij ons draait alles om één belofte: komt goed.

Scritti dall'azienda

AIC Visser | Komt goed
Wij zijn jouw materieeldienst van de toekomst. Eén aanspreekpunt dat overzicht houdt. We zorgen dat spullen op tijd klaarstaan, denken mee over veiligheid en logistiek en helpen je slimmer en duurzamer te bouwen.

Wat je nodig hebt, komt jouw kant op.

Bij bestellingen vanaf € 500,- excl. btw betaal je geen verzendkosten, mits alle producten via de standaard pakketdienst verzonden kunnen worden.

Meer dan 95% van de producten in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag vóór 15.00 uur? Dan verzenden we je bestelling nog dezelfde werkdag.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

159 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

altijd volgens afspraak

17 settembre 2025

Beste Louis,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Fijn om te horen dat wij u altijd volgens afspraak konden helpen. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Beste Jan,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Fijn om te horen dat onze service en prijs u bevallen. Dank u wel voor uw positieve feedback!

prima product

prima product, communicatie en levering.

5 agosto 2025

Beste,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product, de communicatie en de levering. Dank u voor uw positieve feedback!

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, snelle levering

22 settembre 2025

Beste Jan,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat de levering snel was. Bedankt voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

De aangevraagde leverdatum werd…

Goed advies gekregen.
vriendelijk geholpen.

10 settembre 2025

Beste Bjorn,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Fijn dat we u goed hebben kunnen adviseren en vriendelijk hebben kunnen helpen. Bedankt voor uw feedback!

professioneel

netjes te woord gestaan , snel verstuurde spullen

4 settembre 2025

Beste Ger,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Fijn om te horen dat onze klantenservice en snelle verzending positief zijn bevallen! Hartelijk dank voor de mooie woorden en uw feedback.

Fijne geholpen

3 settembre 2025

Beste Roel,

Bedankt voor uw 4-sterren review. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Goed product zoals beschreven

Goed product zoals beschreven. Zeer goeie service in de levering.

29 agosto 2025

Beste Sven,

Bedankt voor uw 5-sterren review. We waarderen uw positieve feedback enorm. We zullen uw feedback ook oppakken met onze transporteur.

Valutata 4 stelle su 5

Goede prijs kwaliteit verhouding en…

Goede prijs kwaliteit verhouding en wanneer op voorraad snel geleverd.

27 agosto 2025

Beste Corne,

Bedankt voor uw review.

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle levering.

Uw positieve woorden geven ons extra motivatie om elke dag ons uiterste best te doen. Klanten zoals u maken ons werk extra leuk. Hartelijk dank voor deze mooie feedback, dit waarderen wij enorm!

Valutata 5 stelle su 5

Bij Visser-Assen doen ze wat ze zeggen

Bij Visser-Assen doen ze wat ze zeggen, hebben heel veel op voorraad.
Ook de communicatie met het bedrijf was bijzonder goed.
Kortom een echte aanrader.

26 agosto 2025
Non scritta su invito

Beste Mahmoud,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Super fijn om te lezen dat u zo positief bent. Graag tot een volgende bestelling!

Leverantie materialen

Alles was netjes geleverd en op tijd.

26 agosto 2025

Beste Robbert,

Bedankt voor uw 4-sterren review. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Valutata 5 stelle su 5

Kwamen zelf weer in de lucht toen er…

Kwamen zelf weer in de lucht toen er iets fout dreigde te gaan met de levering van een ladder.

25 agosto 2025

Beste Adrie,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

We streven ernaar om iedere klant proactief te informeren mochten de levertijden afwijken van hetgeen dat wij op onze website communiceren. Fijn om te lezen dat u dat als positief heeft ervaren.

Valutata 5 stelle su 5

Was op zoek naar een kruiwagen

Via Google bij Visser uitgekomen , een duidelijk en uitgebreid assortiment, met alle verschillen uitgelegd en met duidelijk de prijzen erbij.
Wel wat duurder gewinkeld , maar nu op alle punten verstevigd, met massieve band op stalen velg .
Hij is wat zwaarder, maar door dubbele lagering loopt hij als een zonnetje, misschien dubbel de prijs van helemaal niet verstevigd maar denk niet dat hij een jaar meegaat zoals meestal, maar minstens 5 en nergens goedkoper gevonden.
Samengevat ; alles wat ik van een winkel verwacht en meer , zeldzaam!

23 agosto 2025

Beste Marley,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Wat een mooie review en prachtig om te lezen dat u zo positief bent.
Graag tot ziens bij een volgende bestelling.

prima geleverd

20 agosto 2025

Beste Harmen,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview.

Fijn om te lezen dat de levering goed is gegaan. Graag tot een volgende bestelling.

Team AIC Visser

Valutata 4 stelle su 5

Website met telefoon nummer en wordt…

Website met telefoon nummer en wordt netjes doorverbonden naar vertegenwoordiger

20 agosto 2025

Beste Ruud,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview.

Goed om te horen dat u via één van mijn collega's correct bent doorverbonden. We waarderen uw feedback en zullen blijven werken aan een optimale service. Dank voor uw tijd en graag tot ziens!

Team AIC Visser

Beste Mark,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Fijn dat onze snelle service goed is bevallen! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Valutata 1 stelle su 5

Moeizaam

Alvorens een bestelling te plaatsen heb ik gebeld met de klantenservice om te vragen of de artikelen leverbaar zijn. Het antwoord was ja. Per omgaande besteld, maar het ene artikel was toch niet leverbaar en het andere artikel stuurden ze ongevraagd een vervangend artikel. Weer gebeld en om retour gevraagd. Het zou opgehaald worden. Het staat al 2 weken klaar, maar nog steeds niet opgehaald...

11 agosto 2025

Beste Roel,

Bedankt voor uw review.

Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen dat de situatie verwarrend voor u is geweest. U heeft inderdaad het juiste artikel ontvangen, maar in een andere kleur. Dit komt doordat beide varianten onder hetzelfde artikelnummer vallen, en de door u bestelde kleur helaas niet meer in ons assortiment aanwezig was.

Wij hebben dit met u besproken en direct aangeboden het aankoopbedrag terug te storten. Daarmee bent u akkoord gegaan. Omdat de retourkosten relatief hoog waren, hebben wij u het artikel bovendien kosteloos laten houden.

Dat u ondanks deze oplossing toch een negatieve review heeft achtergelaten, verbaast ons enigszins. Wij hopen echter dat u desondanks tevreden bent met de afhandeling en dat wij u in de toekomst weer van dienst mogen zijn.

Vlot en duidelijk

13 agosto 2025

Beste Nico,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Wat fijn om te horen dat wij bij u overkomen als vlot en duidelijk, dit doet ons erg goed.

Valutata 1 stelle su 5

2 weken geleden 2 stuurlijnen besteld

2 weken geleden 2 stuurlijnen besteld, ze zijn nog steeds niet binnen. Volgens de verkoper liggen ze bij hun op de plank, maar doorsturen is nog niet gelukt

11 agosto 2025

Beste Allert,

Bedankt voor review.

Wat vervelend dat de stuurlijnen nog niet zijn aangekomen. We betreuren de vertraging en zullen navraag doen bij de verzendafdeling om te kijken waar het probleem zit, we zullen de situatie zo spoedig mogelijk oplossen.

Bedankt voor uw feedback.

Super snel gehandeld

Super snel gehandeld, zeer prettige communicatie.

7 agosto 2025

Beste Jasper,

Bedankt voor uw 5-sterren review.

Wat fijn om te horen dat de communicatie prettig was en alles zo snel is afgehandeld. Hartelijk dank voor de mooie review!

Team AIC-Visser.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più