Hurtig levering. Jeg bruger Aerowalk sandaler/klipklapper året rundt. Om sommeren som sandaler og om vinteren som indesko.

Der var udsolgt af mine yndlingssandaler i ret lang tid, men da de så endelig fik dem på lager igen, var levering som altid lynhurtig, og det er bare nogle virkelig gode, behagelige Sandaler... Kan kl... Leggi di più

Aerowalk sandalerne er noget af det bedste, jeg nogensinde har gået i. Jeg går ikke i andet om sommeren. Jeg har sclerose, hvilket giver ømme fødder, men disse sandaler er rigtig gode til,xat afhjælpe... Leggi di più

Altid hurtig levering, er så glad for Aerowalk, fra mit første par i 2017, har jeg ikke gået i andre sommer sko, fra 1/5 til 1/10 , køber ca to nye par pr år, ikke fordi de bliver slidt , men kan ikke... Leggi di più

1. Negozio di scarpe

Køb de originale sandaler fra Aerowalk og Aerofeet her - direkte fra importøren. Aerowalk er berømt for ergonomiske sål med svangstøtte og affjedring i hælen. Du kan gå i disse sandaler hele dagen uden at blive træt

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Dårlig pasform

En fin stødabsorberende sandal, men det var som om, at fæstet mellem tæerne sad for langt tilbage, således at hælen trådte uden for sålen.
Desuden var fæstet meget tykt, så det var ubehageligt mellem tæerne.

1 marzo 2025
Logo di Aerowalk Danmark ApS

Risposta di Aerowalk Danmark ApS

Hej Lillian. Det lyder som om du har fået købt sandalerne et nummer for små, siden du træder ud over hælen. Normalt er de ikke problemer med pasformen på vores Aerowalk sandaler. Bh Flemming, Aerowalk

Super service

fragtfrit, billigt, hurtig levering.
Min yndlingssandal/hjemmesko, min ryg og fødder kan ikke undvære et par.

23 febbraio 2025

Min størrelse er der aldrig

Jeg købte et par Aerowalk rem-sandaler for et par år siden, og har været rigtig glad for dem, men nu er de slidt op. Allerede for et år siden prøvede jeg at købe et nyt par, men lige meget hvornår jeg har været inde for at bestille et par, er de udsolgt i min størrelse (st. 39) lige meget hvilken farve jeg vælger. Det er jo træls, også fordi der ikke står om de får dem igen, og i så fald hvornår. Så jeg må nok bare opgive, og se om jeg kan finde nogen i et andet mærke.

23 febbraio 2025
Logo di Aerowalk Danmark ApS

Risposta di Aerowalk Danmark ApS

Hej Heidi. Det er rigtigt vi har haft udsolgt i størrelse 39, især i vores remsandaler. Vi arbejder hårdt på at få en ny sending hjem, men det tager noget tid at det bliver produceret i Indien