Är inte alls nöjd eftersom jag inte fått min vara trots att det gått över 14 dagar sedan jag beställde den Pengarna är dragna redan, känner mig väldigt lurad! Har skickat mejl och fick då till svar... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Inte ens värda en stjärna. Blufföretag! Uppdatering 2020-09-04 Fick till sist massagepistolen och den fungerar utmärkt. Dock tycker jag att det är tråkigt att inte bli kompenserad på något sätt ef... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bra kundnöjdhet är inget för detta företag. Produkt återkallades vilket kan hända men nu när vi skickat tillbaka den återkallade produkten verkar de ha gått under jorden. Ingen ersättningsvara eller å... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Två mejl om att jag ska recensera min upplevelse av er/produkten. Men någon produkt har jag inte sett några spår av och inte heller har jag hört ett ljud från er sedan jag beställde för snart 1 månad... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi är ett Svenskt företag med fokus på din hälsa och återhämtning. Active för en aktiv livsstil, Nordic för vår kända superba nordiska kvalitet. Välkommen!
Edsvallabacken 12, 12341, Stockholm, Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Fick en defekt produkt var inga problem att byta ut. Bra tryck med flera tillbehör

Risposta di ActiveNordic
Snabb leverans och mycket bra service.
Mycket nöjd med produkten

Risposta di ActiveNordic
Snabbaste leveransen jag fått i mitt liv!!
Och ett riktigt trevligt företag med trevlig personal och många intressanta användbara saker man kan hitta. Rekommenderar att skaffa en massage pistol för den hjälper verkligen efter ett hårt gympass!

Risposta di ActiveNordic
Otroligt bra online butik, sociala arbetare och mycket kundvänliga, snabba leveranser och rörligt bra produkter 💯⭐

Risposta di ActiveNordic
Riktigt nöjd med både den snabba leveransen och själva massagepistolen! Har sedan tidigare haft stel nacke och rygg från gymmet som denna massagepistol mjukade upp! Riktigt skön! Köp!

Risposta di ActiveNordic
Perfekt för att skynda på återhämtningen! Hjälper mig mycket att få igång blodcirkulationen i stela muskler både före och dagen efter ett pass på gymmet!

Risposta di ActiveNordic
Har länge haft problem med stela muskler men fick tips att prova ActiveNordics massagepistol och jäklar vad nöjd jag är! Den används flitigt morgon & kväll!
Rekommenderar detta vidare till alla mina nära & kära som har liknande problem som jag med muskler/blodcirkulation men även till dom som bara uppskattar en ren njutning utav massage!
När det kommer till företaget Activenordic så även här rekommenderar jag dom till nära & kära eftersom jag fick min vara på önskat leveransdatum samt att supporten är något utöver det vanliga och produkten är av riktigt bra kvalitet! 5 ☆☆☆☆☆ ifrån mig!
/Nöjd kund

Risposta di ActiveNordic
Snabb leverans och en riktigt grym produkt. Uppfyller verkligen det jag förväntade mig. Tusen tack.......

Risposta di ActiveNordic
Bra och snabb leverans, riktigt bra produkt.
Nu lyckades sambon få bort muskelknutor utan att få ont i händerna. Har inte hunnit pröva alla tillbehör ännu! =)

Risposta di ActiveNordic
Supernöjd med min massagepistol! Gillar att den går att använda på så många olika sätt! 👍🏻 Snabb leverans och snyggt paketerat 📦

Risposta di ActiveNordic
Fast delivery & great product. Thank you from Norway!

Risposta di ActiveNordic
Verkar vara en bluff, ingen leverans på 3veckor (enligt hemsidan 1-3dagar). Enligt kundtjänst skulle den varit här för 3dagar sedan...
Köp inte härifrån.

Risposta di ActiveNordic
Jätte lång leverans tid. Tog nästa 7 veckor innan jag fick massagepistolen.

Risposta di ActiveNordic
Sjuk nöjd med leveransen av pistolen, fick de efter 2 dagar.
Ordentlig bra motor när ja masserar mina hockeylår

Risposta di ActiveNordic
Efter ett par år av lagerarbete och struntat i gym/massage (som man kanske inte borde göra) har jag märkt att den här pistolen gör ett riktigt bra jobb. Skönt att kunna massera låren efter en dag av konstant promenerande och även axlarna av konstant lyftande. 100%!!

Risposta di ActiveNordic
Terrible. Lost our order, didnt give feedback. Wouldnt deliver the merchandise and ultimately refused to pay us back until we threatened them with legal action.
Massagepistolen är fantastisk och har verkligen hjälpt till med att återhämta mig snabbare efter tunga träningspass. Mer värt att köpa den här maskinen än att betala dyra pengar för att går till massören flera gånger om året! Stort tack till er på AN för en bra produkt och snabb leverans.