Svindelfirma. Bestilte kjole i december og fik besked om, at GLS havde registreret, den var på vej til dem. Men GLS har aldrig fået kjolen - hvilket jeg så heller ikke har. Pengene trak de til gengæld... Leggi di più
Super lækkert outfit der på alle måder lever op til mine forventninger. Meget smidig og nem ombytning, da jeg havde bestilt forkert str. Høflig og venlig kommunikation hele vejen igennem. Jeg ko... Leggi di più
SVINDEL !!!! De sender aldrig varerne. Hæver pengene og så hører man ikke mere fra dem. Hvis man graver lidt i deres historie, har parret bag flere konkursramte firmaer og adresserne varierer og flyt... Leggi di più
Jeg har handlet her 4-5 gange. Mega hurtig levering, gid dialog ved eventuelle tvivlsspørgsmål om str, materiale osv. Det sidste jeg købte skulle returneres og bukserne byttes til en anden str. Dette... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg bestilte en kjole som ikke levede…
Jeg bestilte en kjole som ikke levede op til mine forventninger hvorfor jeg sendte den retur. Jeg ventede meget længere, end hvad man normalt gør hos andre virksomheder på at få mine penge tilbage. Og jeg har STADIG ikke fået mine penge. Deres kundeservice er umulig at få fat på, selvom der både er skrevet til dem på mail, Instagram og ringet til dem. Så jeg anbefaler absolut ikke denne virksomhed!
Brug ikke denne hjemmeside
Brug ikke denne hjemmeside! Som så mange andre har jeg købt en kjole fra hjemmesiden og den passede ikke. Sendte den retur 21/06/23 og har stadig ikke fået refunderet pengene.
Har sendt flere mails og forsøgt at ringe, men ikke muligt at komme igennem!
KØB ALDRIG NOGET FRA ACHHA!!!
KØB ALDRIG NOGET FRA ACHHA!!!
Hvis jeg kunne, ville jeg give denne shop 0 stjerner.
I juni købte jeg 2 kjoler. De viste sig at være for store og jeg sendte dem derfor retur. Jeg har været i kontakt med kundeservice (via mail), da jeg ikke fik mine penge retur. De skrev at jeg ville få dem retur inden for få dage. Nu er vi i august, og jeg har stadigvæk ikke fået mine penge retur - knap 1000 kr.
Jeg har skrevet til dem flere gange, uden at få svar. Jeg har ringet flere gange, uden at komme igennem. Jeg må indse at jeg ikke får mine penge igen ☹
Det er virkelig en usmagelig måde at drive forretning på.
Update 22.08.23:
Efter utallige sure mails og denne anmeldelse, er det endelig lykkedes mig, at få mine penge retur. Det er jeg glad for.
Man får ikke sine penge retur!
Jeg har sendt en kjole retur i starten af juli mdr. og har stadig intet hørt fra ACHHA. Kan se ved GLS at pakken er leveret. Har skrevet til dem flere gange, men har stadig ikke fået svar på mail eller fået mine penge retur.
Forkert vare, manglende refundering og manglende svar fra kundeservice
Jeg købte en kjole i maj måned, hvor jeg beklageligvis modtager en forkert vare.
Jeg skriver dermed til kundeservice, hvor jeg beder om pengene retur - Dags dato har jeg stadig ikke fået mine penge retur, og får intet feedback på mine mails - trods kjolen blev sendt retur i maj.
Sendte en pakke retur 16.05 endnu ikke modtaget returbeløb
Sendte en pakke retur 16.05.23.. har efter flere henvendelser endnu ikke modtaget mine penge retur.
Modtog en mail d. 03.07.23 efter endnu en henvendelse om at den var modtaget..
Herefter har jeg ikke hørt noget 😡😡😡
Jeg har aldrig oplevet noget…
Jeg har aldrig oplevet noget lignende🤔sendte en kjole retur 26.6.2023 - jeg har endnu ikke modtaget returbetaling. Jeg har ringet, men får blot at vide der er travlt. Jeg har skrevet 4 mails, som ikke er besvaret.
Jeg læste desværre ikke trustpilot inden køb, det fortryder jeg så meget😞forstår ikke man kan drive forretning på den måde. Må bare sige til andre, lad være med at handle hos dem.
Vl blot sige at jeg d.d har modt. min returbetaling👍👍

Kan ikke anbefales
Sendte en kjole retur som blev bekræftet modtaget den 3. Juli. Den 1. August lavede jeg en dårlig anmeldelse da det ikke havde været muligt at få kontakt til dem. Herefter har jeg modtaget mine penge retur. Og tak for det. Vil dog forsat ikke anbefale at man handler med et sted hvor det ikke er muligt at få kontakt, og man først får pengene retur ved en dårlig anmeldelse på trustpilot.
Vildt dårlig kundeservice
Vildt dårlig kundeservice og returservice. Sendte tøjet retur for 1,5 måned siden og har stadig ikke modtaget pengene eller fået svar på de mails jeg har sendt.
Klovner. Hvorfor skal jeg gentage den positive anmeldelse, som jeg skrev igår?
I skulle bruge lidt mere tid på at gøre jeres algoritme bedre, så man faktisk kan finde ud af hvilken box det er meningen, at man skal skrive i.
Hurtig levering og produkt svarede til…
Hurtig levering og produkt svarede til det forventede
Den bedste service
Mega lækker kjole kom hjem i skabet. Tak for hurtig levering, god kvalitet og pris 🥰
Det virkelig skønt sted at købe kjoler 💃🏾
En mega god oplevelse… bestilte tøjet
En mega god oplevelse… bestilte tøjet, 2 dage efter var det her, det var alt for stort- så de havde et nyt ombytningssystem- helt vildt snart… scanner en kode, og trykker ombyt til den størrelse man vil have… så sender de det med det samme, dagen efter havde jeg tøjet i rigtig størrelse.. mega fint tøj… og i den nye pakke var returlabel til det tøj der skal sendes retur… jeg har INTET at sætte en finger på…. Derudover god service og svar tilbage på Messenger… 5 store stjerner.

Dårlig service
SVAR TIL ACHHA PÅ DERES KOMMENTAR TIL MIN ANMELDELSE:
Det er ikke så meget pakken der bliver væk, for det har jeg forståelse for kan ske, men mere hvordan i håndterer det.
1) hvorfor kan INGEN komme igennem på jeres telefon så man kan få tingene afklaret hurtigt? (Jeg har også et job jeg skal passe). Jeg ved ikke engang hvem jeg skriver med nu?
2) i svarede på mail, at i ville sende en kjole først i denne, men gælder det tilbud ikke mere siden i returnerer min penge (hvis i altså gør det, hvilket godt kan bekymre mig når jeg læser mange af de andre anmeldelser, der ikke får penge retur).
I skriver i jeres mail til mig at i er kede af at jeg har givet jer en dårlig anmeldelse på trustpilot, måske i skal prøve at kigge hvad folk skriver og ændre det. Det første jeg ville ændre var at man reelt set kan komme igennem på telefonen. (Tro mig jeg har prøvet en million gange)
———////———-
Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det.
Har bestilt en kjole den 6/6 og har ikke modtaget den endnu den 30/6. Har kontaktet både GLS og Achha, men pakken kan ikke findes.
Accha lover så at sende en ny først i denne uge og jeg bliver lovet rabat på kjolen. Troede lige servicen blev god her….men torsdag middag har jeg stadig intet hørt, og de svarer igen ikke på telefon eller min mail.
De reklamerer med at de har en telefon kundeservice, men den er ikke eksisterende, da man får en telefonsvarer der siger de har travlt prøv igen senere. Så man kan kun kontakte dem pr. mail hvor der går en krig inden man hører noget.
Så pt ved jeg ikke om jeg får en ny kjole eller pengene er tabt.

Risposta di ACHHA - Pure Fashion
Kan kun fraråde andre at handle hos…
Kan kun fraråde andre at handle hos Achha. Jeg købte en kjole, hvor pasformen var helt forkert til mig.
Jeg sendte den retur, og bad om pengene tilbage. Men fik aldrig mine penge tilbage.
Ringede en masse gange, men telefonen blev aldrig besvaret. Og med en automatisk besked om: vi har travlt i øjeblikket, ring senere eller send os en mail.
Jeg har sendt adskille mails, og Achha har aldrig skrevet tilbage.
Dvs at hverken på telefon eller mails, reagerede Achha aldrig tilbage.
Jeg har derfor mistet mine ca 800 kr for den returnerede kjole.
Mega dårlig kunde service fra Achha.
Så kære kunder, køb ALDRIG hos Achha.

Vedr
Vedr. ordre: 234118
Er mega ærgerligt over jeg ikke fik tjekket trustpilot inden jeg bestilte en kjole.
Bestilte en kjole. Fik den indenfor tiden, men da den ikke passede sendte jeg retur. Jeg kan se den er modtaget for 14 dage siden. Skriver til dem ang mine penge. Får at vide, jeg vil modtage noget fra dem i løbet af et par dage og har stadig i tet hørt.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig en service og må på det kraftigeste anbefale ikke at handle hos dem. Det er første gang jeg har følt mig snydt på nettet.

Super god oplevelse
Super god oplevelse at handle med Achha. God service og hurtig levering.

Risposta di ACHHA - Pure Fashion
Super hurtig og effektiv kundeservice!