Absolut-Horse.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Summary: Over all friendly and helpful staff. Greets with a smile. Offers help where and when they can. Very good service with a quit good tracking system with regards to order pla... Leggi di più

Mega god service, hurtig svar og behandling. Lækkert produkt (deres eget mærke - meget overraskende til en så lav pris på et kvalitetsfoder. Jeg har købt Old Fellow Senior Müsli, Haferfrei Vital og Pu... Leggi di più

A-H Bigbag erstattet, god service. Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal på en tørvejrsdag, hvor åbning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt på fode... Leggi di più

Efter en længere pause er vi igen startet op med heste foder fra abselut horse. Valget er som altid deres ejet mærke har helt klart kunnet mærke på vores heste at deres foder bare er bedst. Ang kund... Leggi di più

1. Negozio di mangimi
  2. Ufficio aziendale
  3. Produttore di mangimi

Absolut Horse i Flensborg er leveringsdygtige i frisk højkvalitets hestefoder til tysk grænsepris indenfor mange mærker både i sække, Big Bags og til indblæsning i silo. Vi tilbyder vore egne Absolut Horse høj kvalitative foder produkter og foder fra St. Hippolyt, Pavo, Equsana, Krafft, Agrobs, Champ, Havens, Eggersmann, Marstall, Dodson & Dodson, Spillers, Salvana og mange flere mærker. Ligeledes leverer vi mineraler, vitaminer, træspåner, halmpiller og træpiller fra de største producenter i Europa. På vores hjemmeside vil du opdage, at vi har grænselandets bedste priser og største lager og det største udvalg af hestefoder m.m./-strøelse, træpiller og træbriketter mm.. Det er Nemt, Billigt og Hurtigt at handle hos os.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super god service

Super god service
Meget fleksible og i mødekommende -
og et fantastisk kvalitetsfoder, der altid sørger for at holde mine heste i god huld og med en flot glans i pelsen

2 gennaio 2024

Hej Sofie,

A-H Bigbag erstattet, god service

A-H Bigbag erstattet, god service.
Lukket Bigbag hestefoder leveret af vognmand direkte ind i hal på en tørvejrsdag, hvor åbning af bigbag straks efter levering viste en vandskade indvendigt på foderet langs den ene side uden det kunne ses udenfra. A-H fik hurtigt opklaret, at skaden var sket på produktionsmøllen og vi fik uden problemer erstattet bigbag samt fik opringning fra venligt personale hos A-H, der undskyldte. God service.

8 dicembre 2023

Hej LK,

Super betjening

Super betjening. Altid venligt Personale og lagerfolkene gør det nemt at læsse om. Gode produkter, Absolut Horse er virkeligt godt.

29 settembre 2023

Hej Lene,

Fantastisk pakkehjælp

Fantastisk pakkehjælp - Medarbejderen havde nået at lægge alle fodersække i mit bagagerum inden jeg havde nået at få handsker på😅👌

11 agosto 2023

Hejsa,

Absolut-Horse.dk

Der var smil på læben da jeg trådte ind…

Der var smil på læben da jeg trådte ind af døren og min ordre var pakket og klar.
Ekstra dejligt var det at lager manden lige havde tid og overskud til at læsse pallen på min trailer.
Virkelig god service👍

6 settembre 2023

Hej Lotte,

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Og hurtig behandlingstid.

16 agosto 2023

Hej Sanne,

Fem stjerner

Jeg hentede selv og det var super nemt og professionelt

1 agosto 2023

Hej Juliana,

Super go service

Super go service , venligt personale og meget fair priser

27 giugno 2023

Hej Britt,

Virkelig god service

Virkelig god service, flinke medarbejdere og godt humør ☀️
Klar anbefaling herfra

22 giugno 2023

Hej Kristina,

10 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️

10 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️
Super hurtig betjeningstid af online ordre. God kommunikation lige fra bestilling til afhentning.

20 giugno 2023

Hej Christina,