Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med Abelstedt. Min kæreste købte en ring derfra, men allerede efter blot 4 måneder begyndte stenen at sidde løst. Det var ikke bare en lille smule – de... Leggi di più
Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. Desværre var den synsmæssigt for stor til min hånd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fået penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mai... Leggi di più
Jeg købte sidste sommer en Oxford oval guldbelagt ring, som desværre tabte sin guldbelægning efter 4 dage og nu 3/4 år efter begynder den at tabe den beskyttende belægning de har givet den... Jeg kon... Leggi di più
Jeg elsker alle Abelstedt flotte varer 😉 Deres service og levering er SÅ perfekt og jeg vil anbefale dem til alle og jeg vil altid handle der. Jeg håber alle vil prøve at handle der, Abelstedt er b... Leggi di più
Welcome to the sparkling world of Abelstedt
2000, Frederiksberg, Danimarca
Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Risposta di Abelstedt
Det er rigtigt flot de smykker jeg fik. Godt kvalitet og det hele. Meget flotte smykker! Er helt forelsket i dem! Der gik en dag så kom mine ting jeg havde bestilt,men jeg syntes det var lidt ærgerligt man betaler 104 i fragt og vælger, at tingene skal komme til ens adresse, men varerne lander ved en pakkeshop. Tror i har lavet en fejl eller dem, som har sendt fragten fra post firmaet. Jeg synes det var lidt ærgerligt.. Jeg håber næste gang man får sine varer ved ens dør.. Men i alt er jeg tilfreds med smykkerne 😊

Super godt , da det er første gang jeg køber smykker hos jer . 👌💍♥️
Så Kan ikke sige så meget andet lige pt.

Fantastisk virksomhed!
- Flotte smykker i høj kvalitet til en fair pris
- Hurtige levering (1-2 hverdage)
- Super kundeservice
Det er nu tredje gang jeg bestiller smykker fra Abelstedt og hver gang er jeg blevet positivt overrasket over deres service og produkt!
En varm anbefaling herfra.

Risposta di Abelstedt
Really beautiful jewelry. Neatly packaged and shipped quickly. I will definitely order more jewelry through your store.
Thank you Julie for your beautiful collection.

Risposta di Abelstedt
Excellent service and personalized as well. Got very good customer support to extend my goods return by 2 months to allow my girl to provide her feedback.
Packaging is just lovely. I will definitely come back

Risposta di Abelstedt
Super service også ved bytning af ring størrelse

Risposta di Abelstedt
Jeg er yderst tilfreds med den behandling jeg har fået af ovennævnte.
Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger, og det er med sikkerhed ikke sidste gang, at jeg klikker ind på deres side.
Til alle som måtte læse dette, er jeg virkelig kritisk med online handel, men lige her bliver selv min hårdeste kritik fejet ind under bordet

Risposta di Abelstedt
Smukke smykker og god service!
Jeg købte en ring, den blev leveret til tiden og kom i den smukkeste æske. Desværre var den lille i størrelsen, så jeg sendte den retur og fik pengene tilbage. Uden problemer. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen.

Risposta di Abelstedt
I am very happy over the great service I got. My ring that I've got lost a stone and when I reached out to the customer support about it there where no discussio. It was very clear for them to solve my problem and send me a new one which made me very happy and understood.
They were very kind to me and answered my mails very quickly which I'm very thankful for.

Risposta di Abelstedt
Virkelig god og hurtig service!
Anbefæler stærkt!!

Risposta di Abelstedt
Snabb respons, fina produkter och väldigt bra hjälp!