Flyttefirmaet Aarsland Recensioni 11

2,6

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nå Aarsland har slettet den Jeg skrev i…

Nå Aarsland har slettet den Jeg skrev i går. Men så tager vi den bare igen og det kan vi blive ved med til juleaften hvis det er .👻 bestiller flytning hvor der kommer en meget forvirret mandsperson ud hvis tilbud Jeg forkaster.. Jeg mener han over vuderer hvor lang tid det vil tage og hyrer dem til time basis.. i hans tilbud var det for 2 mand. Dagen oprinder hvor de skal flyttes og 3 mand dukker op.. hvilket giver en time løn på over 2000.
Gudhjælpemig om der så ikke dukker 2 mere op med en bil mere som Jeg heller ikke har sagt Ja til.. der får Jeg så gennem høj tale sagt at NU ER DET KRAFTEDEME NOK.. fik også at vide at flytte kasser var med i prisen men blev bonet 2 timer efterfølgende får leveringen af dem og afhentning.. så de 30 flytte kasser kostede mig over 1000 kr. Ville nok havde sørget for dem selv til en tier stille stykket Istedet så. Totalt bonde fangeri.KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE AARSLAND FLYTTE FIRMA PÅ NOGLE MÅDER

2 agosto 2024

Fantastisk flyttefirma

Fantastisk flyttefirma, har nu brugt dem 6 gange i alt, første gang i 1995. Sidste flytning 28. juni 2024 Overholder til fulde aftaler, flinke og rare flyttefolk, behandler tingene ordentligt, super pris, vores flytning har være tjenestelig flytning hvorfor vi skal have 3 tilbud, og hver gang AARSLAND det klart billigste, 0gså selvom de skal krydse landet for af flytte for os, hvilket lokale jo ikke skal.
Her bliver der virkelig taget hånd om en professionelt flytning, hvis de kunne få 10 stjerner havde de fået dette.
Kan virkelig klart anbefales.
Med venlig hilsen
Bente & Knud Rosenkrants

28 giugno 2024

Aarsland Flyttefirma er det dårligste…

Aarsland Flyttefirma er det dårligste Flyttefirma der nogen sinden været på markedet vil på inden måde anbefaler dem til nogen den snyder men regeringen og de går efter en mundtlig aftale så de kan snyder dig for flere penge. PS få alt på skrift vis i vil bruge det firma!!!!!!!

1 agosto 2023

Fast tilbud

Jeg vil give Lise ret. Søg for at få en fast aftale om prisen, gerne en timepris.
Jeg fik et skriftligt tilbud med “fast” pris ud fra en anslået tid på 6-7 timer og aftalte mundtligt at hvis flytningen tog kortere tid kunne det selvfølgelig kun blive billigere. Flytningen tog 3,5 timer og blev IKKE billigere. Vil ikke anbefale dette firma til nogen.

22 settembre 2023

Det der mødte mig i min dør var 2…

Det der mødte mig i min dør var 2 smilende gutter, søde og imødekommende. Vi har været glade for deres hjælp, det hele er gået lige efter bogen. Og har betalt nøjagtig for det vi har fået, dog fik vi 3 kasser gratis😊
De gjorde vores dag så meget bedre med det humør de spredte, oveni vores egen kaos. Tusind tak til jer.🌼🌻🌹🌻🌹

5 agosto 2022

Flytning fra Sønderjylland til Esbjerg.

Vi har fået alletiders behandling af flyttefirmaet Aarsland i Esbjerg.
Vi skulle flytte fra Hjordkær i Sønderjylland til Esbjerg, men det skulle lige ind omkring deres lager, for lejligheden var ikke helt færdig.
Men det var ikke noget problem, da vi så ringede til firmaet og sagde at lejligheden var klar til indflytning,
så kom de med vores indbo og satte det på plads som vi sagde hvor det skulle stå.
Det tilbud som vi fik, det holdt, også selvom det skulle stå hos dem i nogle uger, inden lejligheden var indflytnings klar.
Så stor ros til Aarsland flyttefirma og deres medarbejder.

15 giugno 2022

Flytning af dødsbo

Flytning af dødsbo
Vi kontakter Aarsland.dk for at få flyttet min mors møbler ud af huset efter hun døde. Vi får et mega dyrt tilbud men ud skal det jo. Vi siger det vil vi gerne, hvorefter de sender en dato ugen efter. Dagen efter beslutter vi at det er for dyrt og istedet give tingene væk. Aarsland sender derefter en regning på 30% og påstår at det er en klar underskrevne aftale på nuværende tidspunkt. Meget ringe kundeservice og klam forretningsførelse. Ville aldrig anbefale dem.

8 febbraio 2022

Jeg har fået en supergod behandling

Jeg har fået en supergod behandling, og servicen har været helt i top. Da jeg fik mine ting transporteret til Spanien, havde Aarsland selv pakket tingene ekstra godt ind, uden beregning. Kan helt klart anbefales, og jeg vil selvfølgelig selv bruge Aarsland igen.

9 settembre 2021

Brugte til en flytning

Brugte til en flytning. Som gik godt.
Fakturaen kom og der var faktureret for meget tid, så jeg skriver til dem. Der går nu 10 måneder før de sender en kredit nota. herefter yderligere nogle måneder før man høre fra dem igen.
Kan på ingen måde anbefale dem til brug mere. Jeg syntes ikke de har god købmandsskab og ej heller rimelighed i deres sags håndtering.

23 giugno 2021