Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

De blå bude flyttede for min svigermor i går. Det var en virkelig fin oplevelse. 2 ansvarsbevidste og flinke medarbejdere kom til tiden og knoklede som heste. De passede på inventaret som var det... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De 2 flyttefolk kom til aftalt tid, og begyndte med det samme. Alle vores ting blev flyttet hurtigt og professionelt. Utroligt rare medarbejdere, der tog opgaven med et smil. Vi kan kun anbefale d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Udover at Jørgen er megaflink og klar til at gøre noget ekstra for sine kunder, er de to flyttemænd, Rasmus og Marco, flittige, omhyggelige og upåklageligt hårdtarbejdende. Familien har brugt De B... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har lige flyttet med De Blå Bude. De er absolut ikke uddannet og man skal korrigere dem hele tiden. Flytter ikke korrekt og laver mærke, skrammer på møbler og inventar, samt i hele opgangen. Medbringe... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

En god og hurtig flytning

De 2 flyttefolk kom til aftalt tid, og begyndte med det samme.
Alle vores ting blev flyttet hurtigt og professionelt.
Utroligt rare medarbejdere, der tog opgaven med et smil.
Vi kan kun anbefale dem.
Jens og Donna

27 febbraio 2026

Er yderst tilfreds

Er yderst tilfreds, de ankom til tiden, og gik straks igang, det tog lige en time ekstra, men jeg havde også mange store ting. Ingen af dem holdt store pauser, de var 2 mand og var effektive, de bidrog med godt humør og humor.
Der blev endda ringet for at høre om det var gået som det skulle, yderst god service

Jeg bruger dem gerne igen, hvis jeg mod forventning skulle flytte igen
Tak for en god og positiv flytning.

22 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg synes det er god service har ikke noget og klage over kan godt varm anbefale de blå budet synes de gøre et godt stykke arbejde 👍😁

10 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

ALLE møbler har taget skade!!

Jeg har tidligere skrevet en positiv anmeldelse om de blå bude, som jeg er nød til at trække tilbage. Vi troede de var omhyggelig med vores ting, men da vi har haft alle vores ting opmagasineret, er det først nu vi har set alle vores møbler ordentlig, og ALT har taget skade. Jeg anbefaler alle at finde sig et andet flyttefirma end disse!

29 marzo 2025

Kære Katja,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse har ændret sig efter en tidligere positiv anmeldelse.

For at skabe klarhed vil vi kort opsummere forløbet og samtidig give et retvisende billede af situationen.

Opsummering:
Ved afhentningen i Slagelse gennemgik flyttefolkene møblerne sammen med dig og din mand, hvor eksisterende skader blev noteret og accepteret. Ved leveringen i Skjern blev møblerne aflæsset foran det opbevaringslager, I selv havde arrangeret, hvor din mand og andre tog imod og håndterede indbæringen uden vores involvering. Du var ikke selv til stede ved aflæsningen. Vores flyttemænd har derfor ikke ansvar for skader opstået efter aflevering.

Detaljer:
- Vores flyttemænd gennemgik møblerne grundigt ved afhentning, og I godkendte pålæsningen på trods af de kendte skader.

- Ved levering blev alt aflæsset fra liften foran jeres valgte lager - alle møbler blev ligeledes gennemgået for evt. skader under transport, og der var ingen nye bemærkninger til møblernes tilstand.

- Aflæsning og indbæring i lageret blev håndteret af jeres egne folk, uden at vores personale deltog eller havde adgang til lageret.

- Vi kan derfor ikke stå til ansvar for skader opstået under eller efter opmagasinering, særligt da der ikke blev rapporteret noget nyt ved levering.

Vi tager selvfølgelig enhver feedback seriøst og står altid til rådighed for dialog, men det er vigtigt for os, at alle, der læser her, får et fair og præcist billede af hændelsesforløbet og ansvarsfordelingen.

Super oplevelse

Super oplevelse - genkender ikke det de andre skriver.
God kommunikation med Jørgen og fakturaen passede.
De 2 mænd der kom var super søde, korrekt de talte ikke dansk, men det var helt ok.
De knoklede og var meget høflige.
Alt i alt et kæmpe stykke arbejde fra de 2 mænd. En tak til dem. Jeg håber denne ros kommer videre til dem.

28 gennaio 2025

Meget dårlig service!!!!😡

Meget dårlig service!!!!😡
Bliver ringet op på dagen, 5 min før aftalte tid og får at vide at de er forsinket.
Da de så dukker op, kommer der to ikke dansktalende mænd, hvoraf den ene kun kan lidt engelsk og den anden kun tysk. Ikke så fedt at man ikke kan kommunikere ordenligt med dem der skal varetage ens egendele😡
Da jeg så modtager regningen står der for den første et forkert navn på og den er overhovedet ikke udspecificeret. Der står bare 1 stk og så den færdige pris.
Jeg ved hvornår de kom og gik, men det ses ikke på regningen heller ikke hvor lang tid de har brugt på kørsel.
Bliver så ringet op derfra efterfølgende og må konstatere at vi ikke er helt enige om hverken tidspunkter eller kørsel samt at han mener pludselig at de har været 4 mand, hvilket bare ikke er sandt. Det kom på et tidspunkt 1 mand og hjalp kortvarigt.
Jeg er meget utilfreds med deres serviceniveau og vil ALDRIG benytte dem igen! Meget amatøragtigt firma😡

3 febbraio 2025

Kære Jeanne,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og vi beklager, hvis vores service ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne kort adressere de nævnte forhold:

Forsinkelse på dagen: Det er korrekt, at der opstod en mindre forsinkelse, som vi beklagede telefonisk. Vi bestræber os altid på at informere i god tid, men uforudsete trafik- eller logistikudfordringer kan desværre opstå.

Sprogbarriere: Vores team består af medarbejdere med forskellige baggrunde. Vi har siden skærpet kravene til sproglige kompetencer for at sikre bedre kommunikation med vores kunder.

Faktura og antal medarbejdere: Fakturaen blev udstedt i henhold til opgaven. Vi erkender dog behovet for større gennemsigtighed og har efterfølgende tilpasset vores system, så information om tidsforbrug og mandskab fremgår tydeligere.

Vi vil gerne understrege, at vores tilbud altid angiver, at pris og tidsforbrug er vejledende og inkluderer både arbejdstid og transporttid – fra vi forlader vores adresse, til vi vender retur – i overensstemmelse med vores generelle vilkår.

Vi tager din feedback seriøst og bruger den aktivt i vores løbende forbedringer.

Valutata 1 stelle su 5

Brug ikke dette firma er meget…

Brug ikke dette firma er meget utroværdig

20 luglio 2024

Kære Christian,

Vi er kede af at høre, at du ikke havde en god oplevelse i juli 2024. Det er naturligvis vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet – også når tingene ikke forløber som forventet.

Vi gør opmærksom på, at firmaet siden har gennemgået en ledelsesmæssig ændring, og vi har siden iværksat en række tiltag for at sikre større gennemsigtighed, punktlighed og kvalitet i vores ydelser.

Tak for din tilbagemelding – vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

Ny ledelse og opdaterede standarder siden 2024

Vælg ikke De blaa Bude Esbjerg

Flyttede fra Bramming til Esbjerg i oktober måned. Flyttemændende kom 1 time for sent og snakkede kun engelsk. Det havde været rart hvis vi i det mindste havde fået det oplyst inden. Så havde vi da ikke spildt tid på at skrive (dansk) på flyttekasserne. Blev heller ikke informeret om forsinkelsen, måtte selv ringe og rykke for information.
Den ene stank LANGT væk af sprit, men kunne åbenbart godt køre “flytte bilen” noget af tiden, som i øvrigt så meget træt og slidt ud.
Flyttemændende var langt fra forsigtige med tingene, og vi måtte selv bruge meget tid på at instruere samt tage de sårbare ting selv i min egen bil!
Jørgen havde tydeligvis heller ikke styr på den tid der var brugt, og “kom til” at fakturere for meget. Slet ikke styr på tiden der var brugt og mente først at jeg skulle betale for at de havde brugt 50 min på at køre fra min adresse i det centrale Esbjerg og hjem til firmaet… utroligt man kan reklamere med GPS koordinater osv.
Generelt en meget dårlig oplevelse, som på INGEN måde kan anbefales!

11 ottobre 2024

Kære Rasmus,

Vi beklager, at du ikke havde en god oplevelse. Flytningen blev udført med kort varsel og pres på kapacitet, hvorfor vi benyttede et eksternt team. De taler primært engelsk, hvilket vi beklager ikke blev oplyst forud – det burde være kommunikeret klart.

Vi tager alvorligt, hvis en medarbejder fremstod påvirket – det er på ingen måde acceptabelt og er blevet håndteret internt. Bilen var teknisk i orden og godkendt til opgaven, men vi erkender, at den visuelt kunne fremstå slidt.

Vedr. fakturering: Vores system registrerer tid via GPS og medarbejdernes digitale log. I dette tilfælde blev der efterfølgende korrigeret og refunderet den overskydende tid – netop fordi der blev fundet en fejl i opgørelsen.

Siden oktober er der sket udskiftning i ledelsen, og vi har forbedret både kommunikation, kvalitetssikring og medarbejderhåndtering.

Tak for din feedback – den er taget til efterretning.

Ny ledelse og opdaterede standarder siden 2024

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte de Blå Bude til en…

Jeg bestilte de Blå Bude til en flytning og fik en pris på ca. 2000 kr. aftalt med Jørgen. Ikke nok med at de først ringer og udsætter tiden samme dag som jeg skal flytte, senere ringer de og flytter dagen fra fredag til lørdag pga. travlhed, hvilket jeg tager pænt. Næste dag kommer de for sent, den ene flyttemand skal passe tlf. samtidigt og ydermere får jeg så en faktura på 3700 kr. Jeg fik en flaske vin som plaster på såret, men det gjorde da bestemt ikke prisen mere acceptabel. Jeg ringer og taler med Jørgen om min utilfredshed, men ender med at hans ansatte sidder og overtager samtalen fordi han åbenbart ikke selv kan klare det. Nu vidste han pludselig ikke at det skulle flyttes fra 1. Sal selvom det da må være hans opgave, at tage ud og se på opgaven. Ikke et firma jeg kan anbefale.

30 novembre 2024

Kære Christina,

Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, og vi takker for, at du har delt din feedback – særligt fordi du på selve flyttedagen udtrykte stor tilfredshed med både flyttearbejdet og den service, der blev leveret.

Her er et overblik, som vi oplevede det:

- Flytningen blev udsat til lørdag pga. uforudsete hændelser. Du blev løbende informeret og tog fleksibelt imod ændringen – som tak modtog du en flaske vin.

- Ved ankomst viste adressen sig at være en 1. sals lejlighed med adgang via en smal bagtrappe, hvilket ikke var oplyst. Der var desuden flere og tungere møbler end angivet. Det påvirkede naturligvis tidsforbruget.

- Flyttemanden tog ét nødvendigt opkald via vagttelefon, hvilket er standard ved weekendvagter.

- En kort rygepause blev holdt i overensstemmelse med vores retningslinjer om 5 minutters pause pr. time ved fysisk krævende opgaver.

- Flytningen foregik i en positiv tone, og du udtrykte ved afslutning tilfredshed – især med den ekstra hjælp til møbelplacering og samling, som blev ydet uden beregning.

- Fakturaen blev gennemgået på stedet og indeholdt rabatter: bortfald af transporttid én vej og hverdagspris trods weekend. Det vejledende tilbud var baseret på den oprindelige opgavebeskrivelse og vores timepris, som oplyst.

Efterfølgende kontaktede du os, og samtalen blev overtaget af vores koordinator, der havde det fulde overblik. Det var for at sikre en korrekt og direkte afklaring – ikke for at afvise din henvendelse.

Vi bestræbte os på at levere en god service og mener, at din anmeldelse ikke helt afspejler det samlede og faktiske forløb.

Vi har siden flytningen forbedret interne processer for en endnu mere gennemsigtig og pålidelig service.

Tak for din feedback.

Valutata 5 stelle su 5

De to sødeste flyttemænd!

Flytning fra Åmosevænget til Åmoseparken d. 16.04.2024. Tusind tak til Jørgen for rigtig god dialog inden, under og efter flytningen og ikke mindst til de to sødeste flyttemænd - de to gør et virkelig godt stykke arbejde! Super service og en klar anbefaling herfra! Dog er der desværre et par ridser i gulvet og lister efter dem, men det går forhåbentligt nok.

16 aprile 2024

Flytning fra Egebæk til Esbjerg 20.3.24

Flytning fra Egebæk til Esbjerg 20.3.24
Jeg vil gerne sige Jørgen og de Blå Bude tusind tak
for en professionel flytning. Jeg havde bl.a et flygel, der skulle med, og det klarede de på den allerbedste og betryggende måde. Det er jeg meget taknemmelig for, så derfor får de 5 stjerner af mig.
Hilsen Jonna

20 marzo 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più