Aalborg Boligselskab Recensioni 278

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde problemer med en bruser, som nærmest kun kunne dryppe det varme vand ud. Fik god service med at identificere problemet og lidt ekstra service med installation af ny bruser. Alt i alt en god... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med at være flyttet ind hos Aalborg Boligselskab. Servicen er god, og personalet er både venligt og imødekommende. Da jeg havde problemer med min vandhane, reagerede de hurtigt o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min kæreste og jeg fik fornøjelsen af at få fremvisning på en lejlighed, både digitalt og fysisk af Maria. Oplevelsen var meget tryg og hyggelig, da Maria er meget troværdig og kunne svare på alle de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Højt niveau indenfor boligfremvisning. Vi bliver mødt af to søde piger, Maria og Malene. De fortæller fagligt og grundigt omkring lejligheden og området. Alle områder bliver gennemgået, og d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di affitti immobiliari
  2. Agenzia di affitto di appartamenti
  3. Servizio di amministrazione aziendale
  4. Amministrazione immobiliare
  5. Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari

Scritti dall'azienda

Vi har mere end 600 lejemål i Aalborg, Nørresundby og Hjørring med fokus på lejeboliger til private, men også udlejning af erhvervslokaler, depotrum og parkeringspladser. Vi er et lokalt boligselskab, der går op i tryghed, ordentlighed og god service. Derfor vælger mange os, når de leder efter en lejebolig i Nordjylland - uanset om det er en mindre lejlighed i Aalborg, en bolig i Hjørring eller noget midt imellem. Vi udlejer også erhvervslejemål til virksomheder, der har brug for kontor, butikslokale eller lager - og tilbyder ekstra faciliteter som depotrum og p-pladser til både private og erhverv. Kvaliteten af vores kundeservice gør, at vi er ét af de mest fortrukne boligselskaber i Nordjylland. Vi møder vores lejere i øjenhøjde, og hjælper dem bedst muligt.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Quick and friendly help

Jacob came over to check our washing machine which was giving weird noises. He quickly diagnosed that the machine has to be changed and he came back after 30 minutes with a another one! He assembled everything back together and assured me to call again if this one would act up also :) Very nice and friendly guy, only can recommend :)

24 aprile 2023

Hi Levente.
Thank you so much for your kind review. We are happy to hear that you are satisfied with Jacob's kind help!
Best regards Aalborg Boligselskab

Fleksible og behjælpsomme

Meget behjælpsomme og til at snakke med. Det er nemt at komme i kontakt med dem og de er oftest fleksible til at finde løsninger og hjælpe lejerne.

24 aprile 2023

Hej Monika.
Mange tak for den flotte anmeldelse! God service og glade lejere er vores topprioritet! :)
De bedste hilsner fra hele Aalborg Boligselskab

Særdeles tilfreds

Jeg er særdeles godt tilfreds med Aalborg boligselskab. Altid hurtig og nem hjælp at hente.

9 aprile 2023

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Caroline. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfredse med vores service :) Vh. Aalborg Boligselskab

Forberedt

Forberedt, venlig og interesseret I de behov jeg havde til en lejlighed.

21 marzo 2023

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Mette. Mange gang tak for din fine anmeldelse! Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service :)
De bedste hilsner fra hele Aalborg Boligselskab!

Valutata 5 stelle su 5

Professionel og hurtig tilbagemelding…

Professionel og hurtig tilbagemelding når man skriver. Godt humør og god service

3 marzo 2023

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Joanna. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os! Og vi takker mange gange for din fine anmeldelse :)
De bedste hilsner fra hele Aalborg Boligselskab!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har ikke andet end godt og sige om…

Jeg har ikke andet end godt og sige om Aalborg boligselskab. På trods af komplikationer, arbejder de hurtigt med at løse problemer. Man er i gode hænder. Tak!

9 febbraio 2023

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Karoline. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at yde den bedst mulige service. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os :-) De bedste hilsner fra hele Aalborg Boligselskab!

Valutata 1 stelle su 5

UDSIGTEN Sæby

UDSIGTEN Sæby
Efter at have været et turbulent år igennem, i bolighajernes klør.
Har vi opsagt vores lejemål.
Først Aalborg Boligselskab som lovede guld og grønne skove, siden hen solgte de bolig komplekset til Nectar inverst / bolig - et investeringsselskab, som kun har $ tegn i øjnene og er lige så lige glad med deres lejer, som Ålborg boligselskab også var.
Her i bygningen står det lige nu, 3 lejemål ledige og her i januar 2023 er der opsagt yderliger 4 lejemål - hvis nogle skulle have interesseret 😉 vel og mærket ud af 20 lejemål.
Det senior bolig fælleskab, vi var lovet og havde set frem til, de ønsket og drømme vi havde og som gjorder at vi besluttede os for at sælge vores hus gennem 25 år, for at få nogle dejlige år her i dette boligbyggeri - DET var KUN salgs gas fra udlejers side.
Dette bolig komplekse har kun ET før øje og det er $ - lejernes ve og vel, er de tilsyneladende fuldstændig ligeglade med.
Det er københavner status dette her boligkompleks har 🥺
Ejerne at boligkomplekset, tror ikke, at vi NORDJYDER kan se hvad der foregård.
Sådan behandler man altså IKKE Nordjyder!

Vi har fået en dyr købt erfaring med os i bagagen.

2 febbraio 2023
Valutata 4 stelle su 5

Professionelt boligselskab

Professionelt boligselskab, der har styr på tingene, og kommer hurtigt og løser problemerne, når der opstår noget! Dog kom jeg af med 12.000 kr. for at få malet lejligheden (50 kvm), da jeg skulle flytte ud, selvom jeg kun havde boet der i et år.

3 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Et virkelig godt Boligselskab!

Jeg fik virkelig god hjælp af Allan fra Aalborg Boligselskab i min søgen efter ny lejlighed! Han er super dyktig og hyggelig og man får virkelig den hjælp og opfølging man trænger for at kunne finne ny bolig! Jeg anbefaler Aalborg Boligselskab på det varmeste!

4 dicembre 2022

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Nick :-) Tusinde, tusinde tak for din utrolig flotte anmeldelse! - det er lige til at blive glade i låget af. Vi giver Allan et kæmpe skulderklap! De bedste hilsner fra hele Aalborg Boligselskab!

Valutata 5 stelle su 5

Kanon service og lækker lejlighed

Kanon service og lækker lejlighed. Har boet i min lejlighed i snart 2,5 år, og har kun yderst positive oplevelser med Aalborg Boligselskab. Fra første møde med fremviser Allan og til kontakt med serviceafd., er jeg kun blevet mødt af en suveræn service. Klart anbefalelsesværdigt.

1 novembre 2022

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Jannik :-) Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse, den er vi meget beæret over. Det er simpelthen en fornøjelse, at høre, at du er glad for at bo i vores boligselskab. De bedste hilsner Aalborg Boligselskab

Good service.

Good service.
Jens is a very kind guy. He came on time and checked the kitchen floor.

12 settembre 2022

Hi Teng!
Thank you for your kind review! We are happy to hear that Jens could give you the help you needed :)
Best regards Aalborg Boligselskab

Kæmpe anbefaling

Vi nåede at skifte boligselskab to gange i vores 5 år på boulevarden 33B. Og med længder var Aalborg boligselskab det bedste. Altid hurtige til at få sendt visevært eller anden personale ud når man ringede. Altid imøde kommende i telefonen og venlige når de kom forbi. Kæmpe anbefaling herfra hvis andre skal leje en bolig!

3 settembre 2022

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Malthe :-) Tusinde tak for din meget meget flotte anmeldelse. Det er simpelthen så dejligt, at høre, at i har haft sådan en oplevelse i vores boligselskab. Glade lejere = glade udlejere! De bedste hilsner Aalborg Boligselskab.

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en god fremvisning kort tid…

Vi fik en god fremvisning kort tid efter jeg havde skrevet fordi vi ønskede det og allan fik det arrangeret!

16 agosto 2022

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Reda :-) Tusinde tak for din anmeldelse. Det varmer hos os alle sammen, at I har haft sådan en oplevelse! Vi giver Allan et kæmpe skulderklap, for den service han har ydet!
De bedste hilsner fra Aalborg Boligselskab.

Jesper var imødekommende

Jesper var imødekommende, snak salig og klar til at hjælpe med at få fikset vores udfordring i lejligheden trods det var mandag efter hans ferie.
Han bekræftede os også i, at det var godt, vi tog kontakt - det hjælper os til at gøre det igen en anden gang.
Han gjorde et ihærdigt stykke arbejde - god oplevelse og service fra hans side!

9 agosto 2022

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Karina :-) Tusinde tak for din meget fine anmeldelse. Det er simpelthen så dejligt at høre! Glade lejere = glade udlejere! De bedste hilsner fra Aalborg Boligselskab

Valutata 5 stelle su 5

God service og stor professionalisme

Vi skulle til fremvisning af en lejlighed, vi havde kig på, og Allan stod klar, da vi kom. Han viste os lejligheden med stor viden om bygningen og området. Han tilbød at fremvise flere lejligheder, hvilket var et stort plus! Vi kørte i Allans bil til lejlighederne, og på turen fortalte han om byen og hvilke spændende muligheder, den byder på. Hans lokalkendskab var guld værd, og det var super at se flere lejligheder.
Tak for god service og stor professionalisme!😊

28 luglio 2022

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Mathilde :-) Tusinde tusinde tak for din meget flotte anmeldelse. Det er ligepræcis sådan en services vi ønsker at yde, så det er dejligt at høre, at det var jeres oplevelse. Vi giver Allan et kæmpe skulderklap. De bedste hilsner fra Aalborg Boligselskab.

Valutata 2 stelle su 5

Afsluttet men desværre ikke ubesværet

Til indflytningssynet, har vi nu ved udflytning fundet ud af, at selskabets bedømmelser for standen er fortolkningsbare. De bruger bogstaver til at beskrive standen af ting, og forklarer at ”N”, betyder at den pågældende ting er funktionel, men nu ved udflytning bliver vi fortalt at det betyder at det er nymalet. Så derfor vil de tage penge for at lister, døre, osv. skal males, selvom det ikke var malet ved indflytning. Vi bliver altså mødt med en regning der er noget højere end vi havde regnet med, da vi kun boede i lejligheden i 11 måneder. Ved udflytning gennemgår ham der laver synet den meget lange liste, men fortæller ikke om listerne og dørene, og nogle andre småting nævner han heller ikke. Vi spørger indtil hvad man skriver under på, og han siger man skriver under på at synet er afholdt, men underskriften bliver senere, da vi gør indsigelser, brugt til at fortælle at vi altså var enige i disse ting. De henviser også til indflytningssynet og forklarer at kategorien N også betyder nymalet, hvilket ikke var os bekendt, da det ikke stod på indflytningsrapporten. Boligselskabet har opstillet et referencesystem som de skønner efter. Dette system virkede i starten smart nok, men senere oplevede vi konsekvenserne af at dette referencesystem kunne tolkes efter situation og behag. De fortolkede det ved udflytning til at vi ikke blot skulle udbedre slid (efter kun 11 måneder), men også forbedre visse ting i en grad så det stod flottere og virkede bedre end ved vores egen indflytning.
Boligselskabet valgte efter et par dages dialog at imødekomme nogle af de indsigelser vi havde gjort, og vi nåede til en aftale der gjorde at vi kunne afslutte vores sag, men helt tilfredse går vi desværre ikke fra sagen.
De har været fine nok at kommunikere med, mens vi boede der, men det har for os været tydeligt at selskabets imødekommenhed bortfalder ved udflytning når depositummet gøres op. Hvis du allerede bor hos dem, så husk at tage billeder, ring og bed selskabet om at udbedre skader når de opstår (inden udflytning!) og lad være med at skrive under på deres ind- og udflytningssyn, før du har læst listen og er tryg ved referencesystemet, det betaler sig!

1 luglio 2022

Fantastisk service

Er altid serviceminded og yder en fantastisk service! Altid venlige medarbejdere.

27 giugno 2022

Risposta di Aalborg Boligselskab

Hej Anne :-) Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at kunne gå det skridt længere og yde en ekstra god service. De bedste hilsner fra Aalborg Boligselskab.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più