Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med at være flyttet ind hos Aalborg Boligselskab. Servicen er god, og personalet er både venligt og imødekommende. Da jeg havde problemer med min vandhane, reagerede de hurtigt o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min kæreste og jeg fik fornøjelsen af at få fremvisning på en lejlighed, både digitalt og fysisk af Maria. Oplevelsen var meget tryg og hyggelig, da Maria er meget troværdig og kunne svare på alle de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min kæreste og jeg var ude og få en fremvisningen af en lejlighed af Maria, som var grundig, lyttende og besvarede alle vores spørgsmål. En helt fantastisk oplevelse der gjorde, at vi sagde ja til lej... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde præsteret at låse mig selv ude og selv på en travl fredag med indflytningssyn, møder og diverse opgaver rundt omkring i byen fandt de tid til at køre forbi og låse mig ind. Medarbejderen kom h... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di affitti immobiliari
  2. Agenzia di affitto di appartamenti
  3. Servizio di amministrazione aziendale
  4. Amministrazione immobiliare
  5. Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari

Scritti dall'azienda

Vi har mere end 600 lejemål i Aalborg, Nørresundby og Hjørring med fokus på lejeboliger til private, men også udlejning af erhvervslokaler, depotrum og parkeringspladser. Vi er et lokalt boligselskab, der går op i tryghed, ordentlighed og god service. Derfor vælger mange os, når de leder efter en lejebolig i Nordjylland - uanset om det er en mindre lejlighed i Aalborg, en bolig i Hjørring eller noget midt imellem. Vi udlejer også erhvervslejemål til virksomheder, der har brug for kontor, butikslokale eller lager - og tilbyder ekstra faciliteter som depotrum og p-pladser til både private og erhverv. Kvaliteten af vores kundeservice gør, at vi er ét af de mest fortrukne boligselskaber i Nordjylland. Vi møder vores lejere i øjenhøjde, og hjælper dem bedst muligt.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Ny ovn

Vores ovn valgte at gå på pension, så vi fik hurtigt installeret en ny. God service fra Jakob, der fik styr på det 🌞

9 luglio 2025

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord :) God service er altid vores førsteprioritet!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er rigtig glad for at have en…

Jeg er rigtig glad for at have en lejlighed igennem dem på kanalstien, alt har været som det skulle være. Har det været nogle problemer eller noget der skulle ordnes, så kommer Jakob gladeligt og løser problemet, så rigtig god service!

3 luglio 2025

Hej Oliver,
Tusind tak for din flotte anmeldelse :) God service er altid vores førsteprioritet!

Valutata 4 stelle su 5

Tilfreds

Vi har indtil videre været rigtig glade for Aalborg boligselskab. De har en rigtig flink vicevært, og er altid klar til at hjælpe!

24 giugno 2025

Hej Laura,
Tusind tak for din anmeldelse! God service er altid vores førsteprioritet :)

Dygtig Service Tekniker.

Havde et fint besøg fra jeres service tekniker (Jacob) i dag som håndterede alle planlagte opgaver hurtigt og effektivt med et smil på læben. Fik også gode råd og vejledning til diverse småting som vi var løbet ind i i vores tid i Fredericiagade 18. Virkelig god oplevelse !

18 giugno 2025

Hej Lars,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord :) Jeg sender skulderklappet direkte videre til Jacob!

Svindler

Svindler. tager folks penge uden at der er blevet skrevet under på lejekontrakten.

7 marzo 2025

Hej Cecilie

Vi har været vores system igennem på alle leder og kanter, og kan ikke genkende dit navn og ej heller dine ord omkring os.
Vi har ad flere omgange forsøgt at kontakte dig her via Trustpilot, for at få en uddybning eller lidt flere informationer der måske kunne lokalisere dig i vores system. Du har valgt ikke at vende retur på vores forespørgsel som er sendt ad 3 omgange.

Vi må derfor antage, at denne anmeldelse tilhører en anden virksomhed eller fejlagtigt er kommet på vores trustpilot.

Såfremt du mener anderledes, vil vi rigtig gerne i kontakt med dig, og vil opfordre dig til at kontakte os på info@aabolig.dk, så vi kan få dig lokaliseret i systemet.

Valutata 5 stelle su 5

Rasmus hjalp os og fik vist os 3 flotte…

Rasmus hjalp os og fik vist os 3 flotte lejligheder, havde en dejlig tålmodighed og en hyggelig men professionel tilgang til fremvisning. Og var desuden en god repræsentant for Aalborg og god guide ;)

7 maggio 2025

Hej Theresa,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord :) Jeg sender skulderklappet direkte videre til Rasmus!

Valutata 5 stelle su 5

Dejlige lejligheder til rådighed, som man klart kan anbefale til venner og familie der søger lejligheder i Aalborg

1 maggio 2025

Hej Anes,
Mange gange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har været tilfreds :)

Toptilfreds med Aalborg Boligselskab

Er toptilfreds med at have Aalborg Boligselskab som udlejer gennem flere år :)

29 aprile 2025

Hej Emma,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! God service er altid vores førsteprioritet :)

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk effektive og stor ros til…

Fantastisk effektive og stor ros til Rasmus for at være hurtig med svar og klar til fremvisning. Så opslaget med lejligheden og skrev til Rasmus, der allerede fik sat en fremvisning op til næste dag og der var jo styr på kontrakt og det hele allerede inden vi forlod lejligheden 👌🏻 simpelthen så nem service 👏🏻

26 marzo 2025

Hej Katrine,
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord :) Jeg sender skulderklappet direkte videre til Rasmus!

Valutata 5 stelle su 5

Havde bare en god og konkret dialog…

Havde bare en god og konkret dialog med: Maria Kjær Schmidt, som gjorde sit arbejde super fint. Ingen ko på isen, jeg fik den information jeg skulle bruge, de dokumenter jeg skulle bruge og det hele kørte bare som en leg. Super godt arbejde!

14 marzo 2025

Hej Peter,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse 😄 Skulderklappet ryger direkte videre til Maria!

Super god opblevelse

Super god opblevelse
Super god og hurtig service, om det er vicevæert eller anden medarbejder så de meget hjelpsomme og fleksible

21 febbraio 2025

Hej.
Tusind tak for den fine anmeldelse! God service er altid vores førsteprioritet :)

Maria & Rasmus - Skide god service

Jeg havde æren af henholdsvis, Maria i forbindelse med fremvisning af en lejlighed, og Rasmus i sammenhæng med nøgleudleveringen.

De var utroligt søde og imødekommende, og svarede glædeligt på mine mange spørgmål.

Tak til jer!

1 febbraio 2025

Hej Marcus,

Mange tak for de flotte ord og din anmeldelse! Jeg sender skulderklappet videre til Rasmus og Maria :)

Lej ikke hos Aalborg Boligselskab

Søde i starten og imens vi lejede boligen, men ved opsigelsen og fraflytningsrapport følte vi os snydt for en masse penge, som vi ikke mente det ville koste at istandsætte boligen efter 1 års udlejning.
Da vi gennemgik fraflytningsrapporten var der ikke overensstemmelse mellem beløb og den istandsættelse der skulle til i boligen. Vores nærmeste og venner var også enige i vores holdning efter de havde set papirerne og boligen som vi efterlod den. Et par af dem er håndværkere og har selv erfaring med udlejning.

Vi endte i Huslejenævnet og vi kommer aldrig til at leje hos dem igen eller anbefale dem.

Det er en ren pengemaskine!

22 ottobre 2024

Hej Laura

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din fraflytning. Vi bestræber os altid på at håndtere fraflytningssager retfærdigt og i overensstemmelse med gældende regler.

I jeres tilfælde blev der opkrævet en almindelig fraflytningsafgift for istandsættelse af en bolig af jeres størrelse. Hvor der i dette beløb indeholdt udgiften til at reparere tapet af flere vægge, som der var blevet gnavet i af jeres kanin. En kanin som vi ikke har givet tilladelse.

Vi har igennem hele sagen ønsket dialog om sagen, og forsøgt at tage en god dialog med jer ad flere omgange, men I valgte at tage den videre til Huslejenævnet, da i ønskede en second opinion. Der blev her truffet en afgørelse, som både lejer- og udlejerrepræsentanten var enige i, og som bekræftede, at vi havde håndteret sagen korrekt, og den istandsættelse der var opstillet var nødvendig.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at I sidder tilbage med denne oplevelse, men vi følger altid de gældende regler og stræber efter en fair proces for alle parter.

Aalborg Boligselskab

Valutata 5 stelle su 5

Et lille problem med opvaskemaskinen blev hurtigt neutraliseret af den flinke tekniker. 5 stjerner herfra.

11 febbraio 2025

Hej Henning.
Mange gange tak for den flotte anmeldelse! God service er altid vores førsteprioritet :)

Fantastisk og engageret virksomhed

Fantastisk og engageret virksomhed, som altid står til rådighed!

Man kan føle sig 100% tryg med Aalborg boligselskab.

31 gennaio 2025

Hej Laurits.

God serviceafdeling

Vi har nu haft besøg af Jacob fra serviceafdelingen et par gange for at fikse nogle ting. Hver gang er arbejdet udført hurtigt og resultatet i orden.

15 gennaio 2025

Hej Mads.
Mange gange tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds :)

En pengemaskine…

Da vi flyttede ind var der ikke meget fra indflytnings rapporten der skulle laves, ifølge Aalborg boligselskab.
Under lejeperioden blev der mangler der gjorde at lejlighedens stand ikke var iorden at bo i, men det var ikke noget der skulle fikses da det var for dyrt for Aalborg boligselskab…
Da vi flyttede ud var tonen en helt anden her skulle alt laves, det blev en dyr omgang for os.
Skulle jeg på et tidspunkt have behov for at leje igen, ville jeg kigge efter et andet boligselskab med bedre værdier for lejeren…

13 dicembre 2024

Hej Dennis

Vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse, men der er desværre flere ting vi ikke kan genkende.

De ting som er meldt ind på fejl- og mangellisten og som er noteret, er ikke noget der er opkrævet for ved jeres fraflytning. Der er udelukkende opkrævet for ting som jf. jeres lejekontrakt skal opkræves. Vi har endda på fraflytningstidspunktet, forsøgt at imødekomme jer på bedste vis.

Vi kan desværre heller ikke genkende eller fremfinde i vores system, at der skulle være ting i jeres lejeperiode som gjorde, at lejemålet ikke var okay at bo i.

Vi har forsøgt at kontakte jer af flere omgange, desværre uden held.
Vi vil opfordre jer til at kontakte kontoret, så der kan findes en god løsning på dette.

Med et ønske om en god dag.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde et problem dagen efter…

Jeg havde et problem dagen efter nytårsaften, med 1 opkald kom Jacob straks og ordnede det. Fantastisk oplevelse 🙏🙏🙏

1 gennaio 2025

Hej Lucas.
Tusind tak for din anmeldelse! God service er altid vores førsteprioritet!

God klarhed og fantastisk åbenhed

God klarhed og fantastisk åbenhed

Jeg er kun blevet mødt med en venlighed og åbenhed I samarbejdet med Aalborg Boligselskab ifht min Nye lejlighed.

13 dicembre 2024

Hej Mads.
Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os :) God service er altid vores førsteprioritet!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più