Vi havde en rigtig god oplevelse og god service. Jacob var meget venlig og professionel. Vi kan klart anbefale dem
Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Højt niveau indenfor boligfremvisning. Vi bliver mødt af to søde piger, Maria og Malene. De fortæller fagligt og grundigt omkring lejligheden og området. Alle områder bliver gennemgået, og d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Havde præsteret at låse mig selv ude og selv på en travl fredag med indflytningssyn, møder og diverse opgaver rundt omkring i byen fandt de tid til at køre forbi og låse mig ind. Medarbejderen kom h... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Agenzia di affitti immobiliari
- Agenzia di affitto di appartamenti
- Servizio di amministrazione aziendale
- Amministrazione immobiliare
- Azienda per la gestione delle proprietà immobiliari
Scritti dall'azienda
Vi har mere end 600 lejemål i Aalborg, Nørresundby og Hjørring med fokus på lejeboliger til private, men også udlejning af erhvervslokaler, depotrum og parkeringspladser. Vi er et lokalt boligselskab, der går op i tryghed, ordentlighed og god service. Derfor vælger mange os, når de leder efter en lejebolig i Nordjylland - uanset om det er en mindre lejlighed i Aalborg, en bolig i Hjørring eller noget midt imellem. Vi udlejer også erhvervslejemål til virksomheder, der har brug for kontor, butikslokale eller lager - og tilbyder ekstra faciliteter som depotrum og p-pladser til både private og erhverv. Kvaliteten af vores kundeservice gør, at vi er ét af de mest fortrukne boligselskaber i Nordjylland. Vi møder vores lejere i øjenhøjde, og hjælper dem bedst muligt.
Informazioni di contatto
Hasserisvej 142, 9000, Aalborg, Danimarca
- aalborgboligselskab@gmail.com
- aalborgboligselskab.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Kæmpe tak til Tobias for at hjælpe mig…
Kæmpe tak til Tobias for at hjælpe mig med at finde min nye bolig. 😃
Det betyder meget for mig, at flytte ind et sted hvor jeg allerede nu kan mærke at der er styr på tingene.🙏🏽

Jeg havde besøg af Jens og Rune i går
Jeg havde besøg af Jens og Rune i går, hvor fejl og mangellisten blev gennemgået. De havde begge en meget behagelig og professionel fremtoning og var meget lydhør ift. de fejl og mangler jeg havde påpeget.
Stor ros til den tilgang Aalborg Boligselskab har til deres lejere. Man mærker, at selskabet har et stærkt værdisæt der udleves i praksis.
Bedste hilsner
Else Kjær

Risposta di Aalborg Boligselskab
Behageligt besøg i forbindelse med fejl og mangel liste 🤗
Vi har idag haft besøg af Jens Olesen fra Aalborg Boligselskab, i forbindelse med at løse fejl og mangel gennemgang.
Det var et meget hyggeligt besøg , af Jens samt en anden medarbejder som vi desværre ikke husker navnet på .Det var en meget professionel og venlig optræden fra begge personer hvor vi gennemgik den af os indsendte fejl og mangelliste, og fik svar på alle vores spørgsmål. De fejl og mangler der var vil blive udført af de respektive håndværkere, og fik at vide Jens ville komme tilbage og tilse at alt er blevet ordnet ,så alt i alt en meget positiv og hyggelig fremtræden af begge personer der var herfra Aalborg Boligselskab præsis som vi altid har fået ved henvendelse til boligselskabet .

Eminent service
Min kæreste og jeg er netop flyttet ind i en ny lejlighed, som vi lejer gennem selskabet. De har fra start været super hjælpsomme med både at finde det rette match af lejlighed samt imødekommet specikke behov, hvor de har bl.a. hjulpet med installationen af ny kombimaskine. De har været nemme at komme i kontakt med og været til rådighed for spørgsmål mm.
Vi ser frem til at blive boende i lejligheden flere år frem ☺️
Kæmpe ros herfra 👌🏼

5 stjerner!
Rigtig god fremvisning og super lækker lejlighed - sender mine bedste anbefalinger!

Risposta di Aalborg Boligselskab
Ville foretrække en møbleret udgave.

Risposta di Aalborg Boligselskab
På trods af en lille misforståelse og…
På trods af en lille misforståelse og en forsinkelse på små 10 min, så er vi ovenud tilfreds med fremvisningen af lejlighed og fremviser. Behagelig og meget behjælpelig

Stor ros til Aalborg Boligselskab
Stor ros til Aalborg Boligselskab. Vi flyttede ind i Spangkæret 15. oktober og det har været en oplevelse af de gode. Når der har været lidt spørgsmål/problemer, så stiller der kompetente personer op og klarer tingene med det samme.
Vi er glade for vores nye bolig og kan kun anbefale Aalborg Boligselskab.
Spangkæret 35

Risposta di Aalborg Boligselskab
Super fin modtagelse da vi nøglen til…
Super fin modtagelse da vi fik nøglen til spangkæret 👍👍👍

Risposta di Aalborg Boligselskab
Tak til Simon for veludført arbejde
Tak til Simon for veludført arbejde. Nu er der varme i radiator igen. 😁

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales, styr på alt når man spørge og vi følte os trygge da vi skulle ud og kigge på lejligheder sammen med Tobias

Super tilfreds
Jeg var super tilfreds med Aalborg boligselvskabs behandling handle tid og opmærksomhed på alt
De er så pålidelige. Og til at stole på.

Risposta di Aalborg Boligselskab
Allen var simpelthen så sød
Allen var simpelthen så sød, og hjalp os med at dække de behov der skulle stilles i en eventuelt ny lejlighed 😍
Klart en anbefaling herfra!

Risposta di Aalborg Boligselskab
God service og fin rundvisning✌️

Kanon fremvisning af Allan
Kanon fremvisning af Allan. Nem at komme i kontakt med og hurtig svartid.
Mht. til overtagelse og kontrakt har Allan været god til at imødekomme vores behov og finde en løsning der har passet lige til os.
Kan varmt anbefale.

Risposta di Aalborg Boligselskab
Rigtig fin fremvisning af Allan…
Rigtig fin fremvisning af Allan Hedegaard og glæder mig til det fortsatte samarbejde, som lejer ved Aalborg Boligselskab

Risposta di Aalborg Boligselskab
Fantastisk, personlig service!! :)
Jeg havde en super god oplevelse hele vejen igennem. Tobias var utrolig professionel og tog sig virkelig meget tid til at vise mig og min veninde rundt og svarede tålmodigt på alle vores "dummy" spørgsmål! Jeg kan VARMT anbefale Aalborg Boligselskab hvor du bliver mødt med en personlig og jordnær Nordjysk charme! ;) Tusind tak! Jeg glæder mig super meget til at flytte ind på Aalborg Skyline!
Kh. Ulla

God fremvisning
God fremvisning af meget serviceminded og oplysende mægler.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.