Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel aangenaam verrast door en over het reisbureau. Alle contact ging heel vlot, heel snel van antwoordt bij vragen en heel flexibel voor contact. Aangezien het niet evident was voor ons ( v... Leggi di più
Intake en voorbereiding verliepen soepel, er werd echt op maat meegedacht. Alles informatie zit in de app en kun je makkelijk raadplegen. Bij aankomst stond de transfer klaar en dat was telkens het ge... Leggi di più
Nina heeft ons ontzettend goed en heel vriendelijk en persoonlijk geholpen. Daarbij heeft ze zo'n mooie beschrijving en route gemaakt van onze reis, precies zoals wij hem voor ogen hebben. Ook... Leggi di più
L'azienda ha risposto
333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.
Scritti dall'azienda

Raoul Wallenbergplein 25A, 2404 ND, Alphen aan den Rijn, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Rondreis door Namibie Botswana gemaakt, geboekt bij 333 travel. Zeer mooie reis samengesteld met goede accommodaties. We hebben genoten. Onze volgende verre reis zullen we zeker weer bij 333 travel boeken.

Gezinsreis oostkust Australië
Een hele persoonlijke benadering waarin naar je wensen wordt geluisterd en gekeken hoe dit in de reis past. Laura Griffioen heeft ons geweldig geholpen. We komen en gaan met 5 personen op verschillende momenten, en dat heeft ze tot een eenheid weten te puzzelen. Echt super. Zelfs achteraf de huurauto een dagje langer zonder probleem. Dank voor je kundigheid, inspiratie en enthousiasme! Wij hebben er zin in. We zullen voor een dergelijke reis zeker 333travel benaderen en hebben deze inmiddels weer aan vrienden aanbevolen. Op naar down under! Fam van der Steeg

Risposta di 333travel
Mooi aanbod en goed meedenkend toen ik graag een alternatief wilde voor een hotelkamer met bedbank

Risposta di 333travel
De reis naar Vietnam is geweldig geweest!
Alles is goed verlopen, vriendelijke gidsen, fijne communicatie en stipt op tijd.
Het was een afwisselende reis met leuke excursies. Door de treinreis, overnachting op de cruiseboot, varen fietsen en wandelen tussen de lokale bevolking heeft deze reis zeer bijzonder gemaakt.

Risposta di 333travel
Alles was echt goed geregeld
En heel vriendelijke gids
Wij waren tevreden
Enige puntje wat ik mss spijtig vond was dat in bepaalde hotels je bv een privezwembadje aan de kamer had en ik dit ook wel zou willen maar dit was niet gevraagd aan ons… als ik het zelf zou boeken had ik dit wel geboekt..

Risposta di 333travel
DIt was mijn derde reis via 333 travel. Goede duidelijke documenten en uitleg, goed hotels, kortom gewoon een goede ervaring.

Risposta di 333travel
Flexibel in het aanpassen van jullie bestaande reizenpaketten.

Risposta di 333travel
We hebben al eerder met volle tevredenheid bij 333 geboekt dus keken we automatisch weer voor deze vakantie. Wat zo fijn is dat het een combinatie is van vrijheid en zelf uitzoeken, maar dat je mbt vlucht, overnachting en vervoer wel ontzorgt wordt. Heerlijke combinatie. Er wordt meegedacht met kennis van zaken.
Kortom voor ons een absolute aanrader

Risposta di 333travel
We hebben een super vakantie gehad, echt zo enorm genoten! Alles was
Top geregeld. Ook toen onze vlucht werd gewijzigd heeft Janette het opgepakt en alles geregeld rondom transfers en nieuw hotel. Duidelijke en snelle communicatie, de verblijven waren allemaal fantastisch! Echt nogmaals, enorm genoten! Tranen toen we weer naar huis gingen. Boeken bij deze organisatie is echt een dikke aanrader!

Risposta di 333travel
Goeie communicatie, luisteren naar onze wensen en handige app met alle info.

Risposta di 333travel
Heel goede service!! Is eerste keer dat ik een reis boek via deze weg. Was op aanraden van vrienden en geen moment spijt van gehad. Als je een vraag had direct antwoord en oplossing. Ook ter plaatste een hele goede service en heel behulpzaam! 5sterre meer dan waard van mij!

Risposta di 333travel
Van begin tot eind àlles vlekkeloos verlopen. Veel gezien en leuke activiteiten gedaan. Privechauffeur was telkens stipt op tijd en reed goed en veilig. Luxe bus voor alle ritten. Accomodaties waren top. Vriendelijke gastheer of vrouw.
We hebben een super reis gehad.

Risposta di 333travel
Allereerst bekijk ik altijd eerdere reviews en die waren uitzonderlijk goed. Dat was voor mij een reden om bij 333travel te informeren. De reactie kwam vrij snel. Ook de daaropvolgende mailwisselingen en telefoongesprekken heb ik als zeer snel, prettig en professioneel ervaren. Na een paar wijzigingen die gebaseerd waren op mijn aanvullende wensen, ontvingen we een prima overzicht per dag ingedeeld met activiteiten, tijden, plaatjes en hotwls en was de reis snel geboekt!

Risposta di 333travel
Zoals steeds topservice met snelle en correcte afhandeling. Pluim voor Arnold.

Risposta di 333travel
Vanaf het eerste moment heeft Annelies fijn met ons meegedacht over onze planning betreft het eilandhoppen in Indonesië.
We zijn super goed geholpen en alles werd duidelijk en prettig geregeld.
We hebben enorm genoten van onze reis en een fantastische tijd gehad.
De hotels en verdere transfers waren top geregeld en verliepen soepel.
Wel willen we als tip meegeven om ervoor te zorgen dat alle vouchers van de fast ferries al vóór vertrek compleet in bezit zijn.
Bij ons gaf dit soms wat onduidelijkheid; we stonden bijvoorbeeld niet direct op de lijst waardoor er eerst weer gebeld moest worden en 1 loket bleek niet in gebruik te zijn.
Daarvoor willen we onze contactpersoon op Bali Marcel zeker complimenteren!
Bij vragen kregen we snel een correcte en vriendelijke reactie, wat erg prettig was tijdens de reis.
Verder alleen maar positief: wij raden 333 Travel zeker aan en kijken inmiddels alweer uit naar onze volgende vakantie!
Hans & Angelique de Bruijn-Dam

Risposta di 333travel
Flexibele houding van en informatieve uitwisseling met Arnold t.a.v. de aanpassingen en speciale wensen voor onze India-Nepal reis! Ook de 333travel app tijdens dit proces is erg handig en gebruiksvriendelijk.

Risposta di 333travel
Snelle reacties en jullie denken mee in wat wij willen en vragen.

Risposta di 333travel
Hulpvaardig en vriendelijk! Mooie reis op maat gemaakt. Goed bereikbaar en meedenkend.