333travel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Nina heeft ons ontzettend goed en heel vriendelijk en persoonlijk. Daarbij heeft ze zo'n mooie beschrijving en route gemaakt van onze reis, precies zoals wij hem voor ogen hebben. Ook de aanpas... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

333Travel heeft ons goed geholpen tijdens de voorbereiding van onze reis naar Japan. Martijn heeft voor ons de vluchten en verblijfplaatsen geregeld wat ons veel tijd en frustratie bespaarde en daar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Van begin tot eind kundig en geduldig geholpen (Wij hadden nogal een eisenpakket.) Alles prachtig op maat geregeld. Dit is onze 2de reis via 333 travel en blijven zeker terug komen!

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.

Welkom bij 333travel

Scritti dall'azienda

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

719 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Prima organisatie om een reis te boeken.

Fijn organisatie om een reis bij te boeken.Behulpzaam, meelevend, meedenkend, goede suggesties laagdrempelig qua contact en plezierige app waar reisinformatie terug is te vinden.

Minpunt was de diverse binnenlandse vluchten incl. communicatie, dit had eenvoudige gekund.

7 luglio 2026

Risposta di 333travel

Beste Koen, hartelijk dank voor je review en de complimenten! Wat jammer om te horen dat de binnenlandse vluchten en de communicatie daarover minder soepel verliepen; dit nemen we zeker mee als verbeterpunt. Geniet nog lekker na van jullie reis, en heel graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een offerte aangevraagd voor een…

Ik heb een offerte aangevraagd voor een reis en kreeg meteen een mail en later een telefoontje.Werd goed en snel geholpen ook toen ik van reis veranderde. Hele fijne mensen die je te woord staan en goed advies geven. Het is mijn vierde keer bij 333travelikzal altijd bij jullie blijven boeken! Bedank en gaan jullie zo door!!

6 luglio 2026

Risposta di 333travel

Beste Joyce, bedankt voor je prachtige review! Wat een groot compliment dat je al voor de vierde keer bij ons hebt geboekt. We wensen jullie dit keer ook een geweldige reis toe!

Boek al jaren bij 333Travel

Boek al jaren bij 333Travel, snel en vriendelijk geholpen, alle vragen zijn beantwoord. Kom elk jaar weer terug, werken mensen met ervaring. Tot volgend jaar!

6 luglio 2026

Risposta di 333travel

Beste Ineke, bedankt voor je mooie review! We vinden het een groot compliment dat we al jaren jullie reizen mogen verzorgen. We wensen jullie dit jaar ook weer een prachtige reis toe!

Mooie aanpassing vanuit standaardpakket

Vanuit een standaardpakket, heeft 333 voor ons een mooi op onze wensen toegesneden reis gemaakt. De afzonderlijke onderdelen (w.o. hotels, trips) zien er goed uit. Documentatie en info tot nu toe goed. De communicatie met de medewerkster was erg prettig. Dus al met al prettig om op deze manier de reis voor te bereiden.

Risposta di 333travel

Beste George, hartelijk dank voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat we van een standaardpakket een prachtige reis op maat hebben kunnen maken. We wensen jullie een fantastische reis toe!

Valutata 5 stelle su 5

Super reis om nog lang van na te genieten

We hebben een individuele rondreis door Sri Lanka gemaakt.
Dit was onze derde reis met 333travel en wederom perfect georganiseerd.
Er wordt niet gekeken naar wat niet kan maar naar wat allemaal wel mogelijk is. Er is heel goed geluisterd naar onze wensen en beperkingen .
Ook hulde aan de gids van de partner in Sri Lanka die goed met ons heeft meegedacht en nog leuke extra's heeft georganiseerd. Al met al weer een onvergetelijke ervaring!

3 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Gert, hartelijk dank voor je prachtige review! Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie reis door Sri Lanka zo goed bevallen is. We vinden het een groot compliment dat jullie al voor de derde keer met ons op reis zijn gegaan! Geniet nog heerlijk na van alle mooie herinneringen en heel graag tot een volgende reis!

Valutata 5 stelle su 5

Mooi aanbod aan reizen op maat...

Mooi aanbod aan reizen die ook op maat zijn in te vullen. Snelle respons en op plezierige wijze geholpen Afspraak nakomen.

5 luglio 2026

Risposta di 333travel

Beste Ingrid, hartelijk dank voor je mooie review! We wensen je alvast een schitterende reis toe!

333 travel echt een aanrader

Onze reis geboekt via 333 travel, zeer goed en netjes geholpen. Al je wensen kun je aan geven en ze kijken wat mogelijk is. Ze zijn erg vriendelijk niks is te veel voor ze. 333travel is echt een aanrader.

Risposta di 333travel

Beste Anja, dankjewel voor je mooie review en aanbeveling! We wensen je een fantastische reis toe!

Fijne communicatie

Fijne communicatie, veel nuttige tips en meedenken om de reis zo fantastisch mogelijk te maken.

Risposta di 333travel

Beste Robin, bedankt voor je mooie review! We wensen je een prachtige reis toe!

Uitstekende ervaring …

Alles mooi geregeld ,en alles verliep ook zorgeloos en volgens afspraak. Ook voor vertrek heel behulpzaam en professioneel.

Risposta di 333travel

Bedankt voor de mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat de reis zo goed is bevallen. Geniet nog lekker na van alle herinneringen en heel graag tot een volgende keer!

Schitterend maatwerk!

Wat een fantastische ervaring om te boeken bij 333! Felicia luisterde echt naar onze wensen en stelde een reis samen die volledig daarop afgestemd was.
Het werd zelfs nog beter: nadat we te horen kregen dat we geen ESTA kregen voor Amerika (omdat we naar Cuba op vakantie geweest zijn), boekte Felicia meteen om naar Oost-Canada en maakte zij van een vreselijke tegenvaller een reis waarnaar we enorm uitkijken.
Ik ben al vele jaren trouwe klant en de service wordt elk jaar nog beter! Puik werk!

Risposta di 333travel

Beste Tamara, hartelijk dank voor het prachtige compliment! Wat ontzettend fijn dat Felicia een flinke tegenvaller heeft kunnen ombuigen naar zo'n mooi reisvoorstel. We wensen jullie alvast een geweldige reis naar het schitterende Oost-Canada!

Valutata 5 stelle su 5

Sofie heeft naar ons en goed…

Sofie heeft naar ons en goed geluisterd en zij heeft ons reis aangepast naar ons wens! En als iets niet mogelijk was, heeft Sofie andere suggesties gegeven.

Risposta di 333travel

Beste Rita, super bedankt voor je fijne review! Wat geweldig om te lezen dat Sofie jullie reiswensen zo mooi heeft weten te vertalen in een passend voorstel. We wensen jullie een prachtige reis toe!

Valutata 4 stelle su 5

Ze hebben goed meegedacht over onze…

Ze hebben goed meegedacht over onze reis door Thailand. En als we iets wilden veranderen aan
Het reisvoorstel dan was dat geen probleem en werd dat geregeld. Er wordt echt wel de tijd voor je genomen.

Risposta di 333travel

Beste Richard, hartelijk dank voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen bij het samenstellen van de reis door Thailand. Alvast een fantastische reis gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Een heerlijke gezinsreis met 333travel naar…

Een leuke gezinsreis met 333travel naar Marrakech! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat hebben wij een fantastische reis achter de rug. Vanaf het allereerste contact met 333travel tot aan de terugvlucht vanaf Marrakech was werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd.
We zijn met het hele gezin naar Marokko gereisd en iedereen heeft met volle teugen genoten.
Twee punten die voor ons écht het verschil maakten:
De accommodaties: Stuk voor stuk prachtig! De sfeervolle, traditionele Riads waarin we via 333travel verbleven waren een oase van rust midden in de bruisende stad. Schoon, comfortabel en ontzettend gastvrij.
De transfers: Dit liep werkelijk vlekkeloos. De privéchauffeurs stonden telkens stipt op tijd klaar, waren uiterst vriendelijk en de voertuigen waren modern en comfortabel. Het gaf ons als gezin enorm veel rust dat we hier zelf totaal geen omkijken naar hadden.
Dankzij de perfecte organisatie van 333travel hebben wij een zorgeloze en onvergetelijke vakantie gehad. Een absolute aanrader voor elk gezin dat Marokko wil ontdekken!

27 giugno 2026

Risposta di 333travel

Bedankt voor de prachtige, uitgebreide review! Ontzettend fijn om te horen dat jullie zo'n fijne en zorgeloze gezinsreis hebben gehad door het mooie Marrakech. Geniet nog heerlijk na van alle mooie herinneringen samen, en heel graag tot een volgende reis!

Valutata 5 stelle su 5

Via Google op deze site terecht…

Via Google op deze site terecht gekomen. Vriendelijke en behulpzame mensen. Denken met je mee. Fijn en betaalbaar reisvoorstel gehad. Op naar onze vakantie in september.

26 giugno 2026

Risposta di 333travel

Beste Jolanda, hartelijk dank voor de mooie review. Nu kan de voorpret echt beginnen! We zijn blij dat we een mooi reisvoorstel voor jullie konden maken. We wensen jullie alvast een prachtige reis toe!

Valutata 5 stelle su 5

Ze denken echt met je mee

Het is voor ons de 3e keer dat we bij 333travel onze reis hebben geboekt. Dit jaar heel prettig door Annelies geholpen. We hadden in februari/maart met haar al een gesprek en eigenlijk was onze reis al klaar maar door de ontwikkelingen in het oosten werden wij onzeker en hebben toen besloten om de reis nog niet te boeken. Het fijne aan het gesprek met Annelies was dat ze er alle begrip voor had. Ook toen gelijk gezegd gaan we alsnog voor deze reis dat we graag weer met haar dit wilden voorzetten. In Juni hebben wij besloten de reis toch te gaan maken en zoals beloofd met Annelies alles in orde gemaakt. Ook weer deze persoonlijke benadering van 333 travel verdiend een dikke pluim

25 giugno 2026

Risposta di 333travel

Beste René, bedankt voor deze mooie review. Wat een fantastisch compliment dat jullie inmiddels voor de derde keer bij ons hebben geboekt. We wensen jullie dit keer ook een prachtige reis toe!

2e keer dat we hier boeken

Vorig jaar al bij 333 travel geboekt en dat was zo goed bevallen dat we dit jaar via hun geboekt hebben.
Ze denken goed mee en luisteren goed naar onze wensen

21 giugno 2026

Risposta di 333travel

Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wat een compliment dat jullie voor de tweede keer bij ons hebben geboekt. We wensen jullie dit keer ook een prachtige reis!

Fijne communicatie

Fijne communicatie, vriendelijke medewerker, denkt mee, snelle reactie.

22 giugno 2026

Risposta di 333travel

Beste Diana, hartelijk dank voor je enthousiaste review. We wensen je alvast een prachtige reis toe!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più