Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har lige, som tusindvis af andre forældre, fået taget billeder af vores barn. Jeg er yderst tilfreds med resultatet👌 Har ikke så meget at sige om de har taget et billede. Med det r... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min datters børnehave bruger studie 308, og det er vi ganske glade for. Super gode billeder i god kvalitet. Min datter er utryg ved fremmede og smiler sjældent når hun er genert. Alligevel fik fotog... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

100% tilfreds Vi har brugt studie 308 af flere omgange med fuldt tilfredshed hver gang. Vi har både haft dem til at tage billeder i institutioner af begge vores børn, men også brugt dem privat i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

308 i Ågerup Børnehus 308 har været hos os og taget naturportrætter af vores børn i vuggestue og børnehave. Der har været fuld tilfredshed hele vejen rundt og nogle fantastisk flotte billeder! Prob... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo
  2. Fotografo aereo
  3. Studio fotografico
  4. Studio di ritrattistica

Scritti dall'azienda

Skolefoto & børnehavefoto i top kvalitet! Vi tænker anderledes - Slut med gammeldags papir-tilmelding, kontant forudbetaling og købetvang! Hos os tilmelder I jer nemt fotograferingen online, ser de redigerede billeder inden de bliver sendt til jer og vigtigst af alt… DER ER INGEN KØBETVANG! Vi redigere og producere alle vores produkter selv og har dermed den fulde kontrol ved alle processer. Dette gør at vi kan garantere skolefoto & børnehavefoto i absolut højeste kvalitet.

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

100% tilfreds

100% tilfreds
Vi har brugt studie 308 af flere omgange med fuldt tilfredshed hver gang.
Vi har både haft dem til at tage billeder i institutioner af begge vores børn, men også brugt dem privat i deres eget studie.
Hjemmesiden er overskuelig og let at finde rundt i og bestille, med mulighed for at bestille i samtlige størrelser. Fantastisk !
En speciel stor tak fotografen Sebastian

27 ottobre 2024

God fotograf

Vi fik taget billeder i børnenes institution og det er aldrig til at vide om ungerne er i humør til det. I dag var det så den store som blev genert, det var dog intet problem for fotografen som virkeligt forstod at få ungerne til at grine så vi kunne få nogen gode billeder 😊

5 ottobre 2024

Super gode billeder

Super gode billeder. Dejligt med mange at vælge imellem, og at man både kan købe pakker og enkelte billeder.
Dejligt at klassebilledet var taget udenfor.

19 settembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

De har gjort en god service da jeg lavede en fejl og overså, at gruppebillederne kan ikke købes via digitialt hvilken har jeg gjort. Skrev til dem og de ordnede det hele og lavede om til fysisk billeder i stedet for. Et stort tak til dem.

14 settembre 2024

Flotte billeder

Fotografen er tålmodig og rigtig god til børnene. Der er flere forskellige billeder at vælge imellem og det er dejligt man selv kam vælge størrelse og antal, så man ikke er låst af bestemte pakker. Bestilling er nem, og der er hurtig levering af de bestilte billeder.

6 settembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Billederne er fine nok

Billederne er fine nok, bestilling er nem, og kvaliteten er god. Det eneste er jeg nok havde valgt en anden baggrund. Min datter står op ad et træ med blade i baggrunden, men det er jo nok smag og behag. Vi købte billederne alligevel.

28 agosto 2024

Flotte billeder

Vi har altid været meget begejstrede og glædet os til at se billederne. Billederne er altid rigtig flotte og fanger mit barns personlighed. Mit barn har tilmed haft det sjovt imens.

20 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Klassefoto kun 10x15 cm

Okay, nu stopper det!!!

Vi købte kun klasse fotoet. Det kostet 89kr Det er så lille (10x15) at man knap nok kan se børnenes ansigter. Synes skolefoto er tyveri.

3 settembre 2024

Hej Mirka Irvold
Tak fordi du har givet dig tid til at lave en anmeldelse her på trustpilot☺️
Jeg må dog indrømme at jeg ikke helt forstår tonen eller meningen bag denne.
Du har i forbindelse med fotograferingen i institutionen fået mulighed for at bestille gruppebilledet, dette gruppebillede kan frit bestilles i følgende størrelser: 10x15cm, 13x18cm, 15x20cm, 20x30cm, 30x40cm og helt op til 70x100cm.

Du har valgt at bestille gruppebilledet i størrelsen 10x15cm hvorfor vi naturligvis producere og levere dette til dig.
Det er ALTID frit for forældrene at vælge den ønskede størrelse af gruppebilledet, da vi på ingen måde ønsker at diktere hvad det passer ind i hjemmet.

En anklage om tyveri kan jeg ikke helt forstå, vi har blot leveret det bestilte billede du selv har valgt og lagt i kurven i den bestilte størrelse.

Med Venlig Hilsen
Sebastian - Studie 308

De flotteste billeder

Jeg har lige modtaget de flotteste billeder af mine to døtre. Studio 308 har virkelig fanget deres glimt og har fået så meget liv frem i dem begge, dejligt at det nu er fanget på et billede også. Stor anbefaling

19 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Yderst tilfreds og super flotte billeder

Min datter har for 4. gang fået taget billeder af Studie 308, og jeg kan kun sige, at det er super gode billeder af hende hvert år. Jeg er meget tilfreds. Utrolig hurtig svar på mail og hurtig forvisning af billeder på nettet efter de er blevet taget.

21 agosto 2024

Mine bedste anbefalinger

Vi har haft besøg af Christine i vores børnehave. Hun tager de flotteste naturbilleder af børnene i deres vante omgivelser på legepladsen.
Vi har brugt studie 308 de sidste par år og vi er meget glad for samarbejdet.

18 giugno 2024

Hej Johanne 🙂
Tak for godt samarbejde og rosende ord 🤩 Vi glæder os allerede til næste gang!
God sommer til både børn og voksne.

Valutata 3 stelle su 5

Havde ikke læst størrelsen på…

Havde ikke læst størrelsen på gruppebilledet, så den del er min fejl, men 100kr for så lille et billede, når der bestilles samlet med flere billeder til en institution, det virker voldsomt. I vores gamle børnehave var det mig, som tog billederne og der fik forældrene dem digitalt, så der var flere at vælge imellem og de kunne laves i selvvalgt størrelse, for de mange, der kan printe billeder hjemme. Der havde været mere værdi i dette end at modtage dette mini-billede, som slet ikke kan hamle op med den kvalitet de billeder fra min egen skoletid har.

31 maggio 2024

Hej Cecilie
Tak for de 3 stjerner, dem er vi også glade for, hver og en. 🙂

Vores koncept er skruet således sammen at vi går ind for 100% valgfrihed, også når det kommer til størrelsen på gruppebilledet. Vi synes ikke det er fair at tage en anden pris for gruppebilleder end for portrætter.

Priserne følger udelukkende størrelsen på printet. Vores priser på printede gruppebilleder er derfor præcis de samme som vores portrætter. 🙂

Vi sælger ikke gruppebilleder digitalt,
og da jeres børnehave har valgt kun at få taget gruppebilleder, kan vi udelukkende tilbyde printede billeder.
Derimod har vi meget konkurrencedygtige priser på digitalbilleder når vi tager portrætter. 🙂 Lige præcis for dem der gerne vil printe selv.

En rigtig dejlig sommer til jer ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk fotografering i min datter vuggestue

Min datter har fået taget i vuggestuen 2 gange, hun er ikke god til at stille sig frem for fremmede, men I har formået at tage fantastiske billeder, med smil og fantastiske blikket. Fantastisk oplevelse

2 maggio 2024

Hej Pernille

Det er vi bare super glade for at høre, tak for de søde ord.😊 Vi glæder os til mange fotograferinger fremover.

Rigtig god weekend til jer

Valutata 4 stelle su 5

Helt fantastisk fotograf

Helt fantastisk fotograf. Er på børnenes niveau som gør billederne personlige med glade børn. Dog var vi lidt ærgeligt over de sidste billeder da vores datter nærmest kiggede over kameraet og ikke ind i det. Ved ikke om det var meningen men det var ikke lige vores stil ;)

24 aprile 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più