Catproof Gardens Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hadden al goede ervaringen met Catproof Gardens. . Nu wederrom de tuin voorzien om te voorkomen dat de katten eruit kunnen klimmen. De rollers werken super goed.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering van een uitstekend product. We wilden netten gaan plaatsen, maar dat leek ons spuuglelijk. Gelukkig kwamen we Cat Proof Gardens op tijd tegen in de media. Waanzinnig product, super s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er is over dit systeem goed nagedacht. De materialen zijn van hoge kwaliteit. Mooie aluminium profielen die je (met het juiste gereedschap) kunt inkorten. Over de houders is goed nagedacht, het l... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Montage was alleen uit te voeren met twee personen. De kleine bolletjes waren gelukkig in meervoud meegeleverd want als ze vielen waren ze door de kleur niet meer te vinden, beter bv knalgeel te make... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Catproof Gardens is het verkooppunt van het Oscillot Systeem voor de Benelux. Het Oscillot Systeem is een in Australië ontworpen systeem voor het afschermen van tuinen.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

78 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tevreden klant

Wij hebben dit systeem in het voorjaar laten plaatsen en zijn er erg blij mee, ook onze Maincoons.
Ziet er strak uit en werkt perfect. Wel hebben we voor de zekerheid plexiglas eronder geplaatst, waarschijnlijk voor onze eigen gemoedsrust. Ook het contact en de service waren super goed.
Ik raadt het iedereen aan die de katten in de tuin wil laten.

26 ottobre 2024

Catproof systeem …

Wij hebben dit systeem in het voorjaar laten plaatsen en zijn er erg blij mee
Ziet er mooi uit en werkt perfect raadt het iedereen aan die zijn tuin netjes wil beveiligen zodat de katten niet kunnen ontsnappen

Martin en Jolanda

28 febbraio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Goeie service, mee denken met de klant!

Meteen vanuit de bestelling via mail vragen of we wel goed besteld hadden om te checken of we het goed hadden gedaan, en anders konden ze er nog wat vanaf halen bv. Dus goeie service.
Netjes geleverd, goed ingepakt. En tot nu toe werkt het idee ervan perfect

7 agosto 2024

Top product. Echt een aanrader

Top product.
Na veel gezocht te hebben naar eventuele oplossingen beland bij Catproof Gardens.
Het product voldoet aan alle verwachtingen, eenvoudig te monteren, neem er wel de tijd voor, want dan is het ook nog eens netjes.
Onze kat blijft nu in de tuin en andere katten komen er niet meer in.
Goed advies, en goede beschrijving.

9 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, makkelijk te installeren

Er wordt naar je bestelling gekeken en wanneer hun het vermoeden hebben dat er iets mist, wat bij ons het geval was, krijg je een mail of wij het ontbrekende bij willen bestellen of de bestelling dan annuleren. De vragen worden snel beantwoord. Wij hebben voor proef nu twee stuks gekocht. Erg makkelijk om te monteren. Mooi materiaal. Wanneer de katten bij wet niet meer buiten de tuin mogen dan zullen wij over de gehele schutting deze rollers plaatsen. Nu dienen ze ervoor dat ze niet meer via de schutting op het platte dak springen.

26 luglio 2024

Zeer tevreden!!

Zeer tevreden!!!
Hele goede service en super vriendelijk. Het systeem is vakkundig gemonteerd. Ter plaatse is er goed gekeken naar onze tuin en hebben wij gericht advies gekregen. Na het plaatsen van het Oscillot Systeem is het onze katten niet meer gelukt om uit de tuin te "ontsnappen". Ik ben echt ontzettend tevreden en zal iedereen Catproof aanraden!!!

26 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Prettig contact en spullen netjes…

Prettig contact en spullen netjes verpakt verzonden. Van de bolletjes die om de assen moeten komen zijn er zelfs een paar extra meegeleverd. Het systeem is ook vrij gemakkelijk te installeren.
Nu maar hopen dat het inderdaad ook werkt. Onze Maine Coon heeft het gelijk uitgeprobeerd en deze keer werkte het wel :-)

21 giugno 2024

ZEER PRETTIG

Goede service, afhandeling en het contact erg prettig. Bedrijf dat ook tevens een groot hart voor katten heeft! En vanuit dat gegeven met je meedenken!

28 marzo 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più