We hadden al goede ervaringen met Catproof Gardens. . Nu wederrom de tuin voorzien om te voorkomen dat de katten eruit kunnen klimmen. De rollers werken super goed.
Snelle levering van een uitstekend product. We wilden netten gaan plaatsen, maar dat leek ons spuuglelijk. Gelukkig kwamen we Cat Proof Gardens op tijd tegen in de media. Waanzinnig product, super s... Leggi di più
Er is over dit systeem goed nagedacht. De materialen zijn van hoge kwaliteit. Mooie aluminium profielen die je (met het juiste gereedschap) kunt inkorten. Over de houders is goed nagedacht, het l... Leggi di più
Montage was alleen uit te voeren met twee personen. De kleine bolletjes waren gelukkig in meervoud meegeleverd want als ze vielen waren ze door de kleur niet meer te vinden, beter bv knalgeel te make... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Catproof Gardens is het verkooppunt van het Oscillot Systeem voor de Benelux. Het Oscillot Systeem is een in Australië ontworpen systeem voor het afschermen van tuinen.
Van Nijenrodelaan 7, 3454 EE, De Meern, Paesi Bassi
- info@catproofgardens.nl
- 2b23b0-84.myshopify.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Ze geven goede uitleg,
Ze geven goede uitleg,
Geven duidelijke instructie,s mee.
En heel vriendelijk
Top systeem
Top systeem. Hele aardige, behulpzame verkopers, die het systeem ook laten zien. En aanvullende info via de mail versturen.
Fijne communicatie was niet op voorraad…
Fijne communicatie was niet op voorraad kreeg netjes mail of we bericht wilde als de paddles binnen waren.
Is netjes gedaan met link erbij echt service.
Paddles keurig afgeleverd zeer goede kwaliteit top.
Tevreden klant
Eenvoudig te bestellen en heel snel geleverd. Prima service. Al een aantal jaren tevreden klant
Goede hulp!
Vriendelijk geholpen door Gerda en ze heeft goed mee gedacht wat ik nodig had. Levering kwam ook heel erg snel. Het systeem is makkelijk te installeren..ziet er allemaal netjes uit als het geplaatst is.
Het perfecte oscillotsysteem
Het oscillotsysteem van catproofgardens, dat ervoor zorgt dat je katten de tuin niet uit kunnen, werkt perfect. Wij hebben het inmiddels zo'n 7 jaar en onze katten proberen echt niet om over de schuttingen de tuin uit te klimmen. Zijn er erg blij mee, en zeker aan te bevelen
Topsysteem
Ik vind het een fantastisch mooi systeem. Onze kat heeft twee keer geprobeerd om op schutting te springen, beide keren mislukt. Ze kan nu lekker naar buiten en blijft in tuin.
Snelle levering, goed verpakt en goede uitleg bijgesloten. Het systeem werkt perfect.
Snelle levering, goed contact en ontzettend goed product. Catproof gardens is een 100% aanrader!
Snel en in keurige staat…Poes veilig!
Snel en in keurige staat bezorgd.Makkelijk te monteren!
Snelle levering, goed product.
Snelle levering. Kwalitatief mooi en sterk product waar goed over het systeem is na is gedacht.
Dik tevreden!
Goede, persoonlijke service en een uitstekend product. Ik zag een beetje op tegen de montage, maar het bleek allemaal flexibel genoeg om mijn geklungel aan te kunnen.
Veilig, mooi en kwalitatief uitstekend systeem!
Vorig jaar het Oscillot Systeem aangeschaft en ik ben er ontzettend blij mee. Het systeem ziet er veel mooier uit dan het traditionele gaas en past perfect bij de tuin. Het installeren was eenvoudig, de kwaliteit is top en het werkt uitstekend!
Loki en Simba, twee Bengaalse katten, hebben een uitzonderlijke springkracht en lenigheid. Ik was erg benieuwd of het systeem ze echt binnen zou houden. Ze hebben dezelfde dag nog geprobeerd te ontsnappen maar geen van beide is erin geslaagd. Sindsdien hebben ze geen enkele ontsnappingspoging meer ondernomen, wat betekent dat het systeem echt doet wat het belooft: de katten veilig in de tuin houden zonder dat ik me zorgen hoef te maken!
Afspraken nakomen en extra check of…
Afspraken nakomen en extra check of bestelling klopte vanwege andere bestelde bevestigingsbeugel.
Werkt niet
Werkt niet, mijn kat klimt er met gemak overheen.
Meer uitleg is wel zo redelijk: De rol is vrij gemonteerd en draait vrij rond. De kat klimt omhoog en zet zijn pootje onder de rol en tilt zich er dan overheen.

Risposta di Catproof Gardens