Jeg kan absolut kun give de varmeste anbefalinger af 1gear. Martin er en helt exceptionel kørelærer – utrolig tålmodig, imødekommende og med en stor portion humor. Hele forløbet har været både spæ... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg tog mit første kørekort som 50-årig hos 1Gear, og jeg var ærligt talt ret usikker på, om det overhovedet var noget for mig. Martin gjorde hele forskellen. Han er rolig, tålmodig og får... Leggi di più
Fantastisk køreskole De var rare,sjove, imødekommende og lærerige alle sammen, jeg kørte personligt med Allan og havde et mega fedt forløb hele vejen igennem. Teorien var også i meget passende læng... Leggi di più
Beste køreskolen nogensinde! Alt ved den køreskole kunne ikke blive bedre, undervisning, kørelærer, kører lektioner osv du får alt det viden du skal bruge og at du består både teori og køreprøve i fø... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Har lige taget kørekort ved 1gear
Har lige taget kørekort ved 1gear, have min afslutning idag, bestod uden problemer så kan med stor glæde anbefale 1gear.! :D
havde efter min mening den bedste kørelære han var meget forstålig og havde en rigtig god måde at lære fra sig på.!! :D
Så alt i alt super god oplevelse.!! :D
6 stjerner herfra
Et stort tak til Martin og teamet hos 1Gear for et fremragende MC-kørekort forløb, der fortjener mere end de sædvanlige fem stjerner! Martins dygtighed som underviser og den unikke stemning han skaber i teorilokalet, forvandlede hele processen til en både underholdende og informativ oplevelse. Humor spillede fra dag 1 en stor rolle i undervisningen, hvilket gjorde hele forløbet enormt sjovt og lærerigt! Deres tilpasningsdygtighed gjorde det muligt nemt at integrere lektioner i en ellers travl hverdag. Gennemførte både teori- og køreprøve i første forsøg uden merundervisning i hverken teori eller kørsel. Jeg giver gladeligt 5 stjerner for MC-forløbet + en bonusstjerne for den exceptionelle (gratis) kakao & kaffe! ⭐🏍️
Jeg vil virkelig anbefale 1gear
Jeg vil virkelig anbefale 1gear og min meget dygtige kørelærer Martin, som du virkelig lagde mærke til holdt meget af sine elever, og var meget fleksibel i planlægningen (weekender, aftener og så videre) i starten var jeg meget nervøs og lidt bange. at køre, men Martin gjorde i stedet det hele til en sjov oplevelse.
De får 10/5 af mig.
Best driving school for a foreigner
If you come from abroad and need the classes in english, this school is amazing. They offer the theory classes in english, first aid course can also be taken in english (actually people from other schools joined us) and they teach you all you need to know to drive safely and legally in Denmark. Above all, to pass the exam.
I had the driving lessons with Martin. The man is the most patient person in the world, and absolutely crazy (in a fun way), which helps a lot calming yourself if you are nervous about driving or scared of going on the road. We laughed a lot 😄
I passed both the theory exam and the driving exam on the first attempt, so if why you are looking for is a great satisfying experience, I totally recommend it.
Billigt og godt
Det er sjældent jeg ser noget der både er billigt og godt.
Tager hatten af herfra
Kan varmt anbefale 1 Gear!!
At finde den rette køreskole er en rejse i sig selv, men hos Køreskole 1 Gear fandt jeg mere end bare en vej til mit kørekort; jeg fandt en oplevelse, der vil stå klart i min hukommelse for evigt.
Takket være Køreskole 1 Gear og Mortens utrættelige støtte, bestod jeg min køreprøve i første forsøg. Men mere end det, jeg forlader skolen med en selvtillid og en følelse af sikkerhed bag rattet, som jeg ved vil tjene mig godt i årene fremover.
Jeg kan på det varmeste anbefale Køreskole 1 Gear til enhver, der ønsker at tage kørekort. Uanset om du er nervøs ved tanken om at køre eller blot søger efter en køreskole, der værdsætter kvalitet og en personlig tilgang, så er Køreskole 1 Gear det perfekte valg. En stor tak til Morten og teamet for en uforglemmelig rejse mod mit kørekort. Den tålmodighed og dedikation, han udviser, er ikke blot bemærkelsesværdig, men dybt taknemmelig.
Hvis du er nervøs
Hvis du er nervøs for at starte og tvivler meget på om du kan klare det, eller hvis det er stik modsat og du bare er klar på det hele.
Så skal du vælge 1gear fordi der er plads til alle og kørelærerene viser god støtte, og vejleder på en fremragende måde hvor alle kan være med. Hvor man går fra hver lektion med følelsen af at være med og har lært noget nyt.
Jeg tog mit kørekort hos dem, og det har været en af de bedste beslutninger jeg har taget.
Bestod både teori og køreprøve i første hug takket være dem.
5/5 stjerner, og gav gerne flere hvis man kunne. 😁
Aller bedste køreskole i hele verden
Aller bedste køreskole i hele verden
Bedste kørelærere, gode lokaler og lækre skolevogne. Kan klart anbefales!
Den bedste køreskole i hele Danmark
Den bedste køreskole i hele Danmark, alt var super godt og du finder ikke nogle bedre kørelærere
Super god oplevelse
Det har været en super god oplevelse at tage kørekort ved 1gear, har følt mig tryg og i gode hænder under hele forløbet. Kom ud med teoriprøve og køreprøve i første hug. Stor anbefalling herfra :)
Virkelig god køreskole
Jeg kan helt bestemt anbefale at tage kørekort hos 1Gear. Jeg tog mit kørekort hos Allan, og bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Hele forløbet har været en god oplevelse, hvor der var plads til både sjov og læring.
Best teacher in Aalborg!!
Driving with Martin has been a pleasure. He is a patient and skilled teacher and that shows, both through theory and practice lessons. He will make sure that you are ready for your exams and pass easily.
Bedste køreskole i Aalborg!!
Efter et fremragende forløb hos 1gear kan jeg uden tvivl anbefale køreskolen til dem, der ønsker et sjovt, sikkert, og professionelt forløb. Under hele mit forløb har kørelærerne især vist, hvor højt de prioterer deres elevers oplevelse med at tage kørekort. Tak til 1gear og især min kørelærer, Martin, for det gode humør, den gode humor, og ikke mindst kørekortet.
Fantastisk
Gode lærer med masser af afæring og et trykt miljø at være i. Kan helt klart anbefale 1gear.
Fantastisk køreskole!
Rigtig fin og god køreskole, med styr på tingene. Både teori og praksis, var super gennemført og man følte sig tryk under hele forløbet. Vil anbefale alle at tage kørekort ved 1gear!
Jeg kan 100% anbefale 1 gear.
Jeg kan 100% anbefale 1 gear.
Jeg bestod både teori og køreprøve første gang med hjælp af min fantastiske kørelære Martin. En service i første klasse.
Tak for sjove køreture, og din støtte både op til og på dagen af min køreprøve.
Første dag jeg kørte bil var jeg bestemt på jeg ikke skulle have kørekort men Martin fik mig overtalt, og det har vist vanvittige resultater.
Virkelig god køreskole!
Jeg kan varmt anbefalede køreskolen 1Gear. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første hug ved hjælp af Allan. Han er helt vildt dygtig, der er både plads til humor og sjov men stadig seriøsitet, og så har det været enormt lærerigt!
Danmarks bedste køreskole
Super god køreskole med erfarne lærere. Kan stærkt anbefale Martin.
Kæmpe anbefaling til 1Gear
Stor anbefaling at tage kørekort hos 1Gear. Jeg bestod begge prøver i første hug, med stor hjælp fra min fantastiske kørelærer Martin.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.