Jeg kan absolut kun give de varmeste anbefalinger af 1gear. Martin er en helt exceptionel kørelærer – utrolig tålmodig, imødekommende og med en stor portion humor. Hele forløbet har været både spæ... Leggi di più

Jeg tog mit første kørekort som 50-årig hos 1Gear, og jeg var ærligt talt ret usikker på, om det overhovedet var noget for mig. Martin gjorde hele forskellen. Han er rolig, tålmodig og får... Leggi di più

Fantastisk køreskole De var rare,sjove, imødekommende og lærerige alle sammen, jeg kørte personligt med Allan og havde et mega fedt forløb hele vejen igennem. Teorien var også i meget passende læng... Leggi di più

Beste køreskolen nogensinde! Alt ved den køreskole kunne ikke blive bedre, undervisning, kørelærer, kører lektioner osv du får alt det viden du skal bruge og at du består både teori og køreprøve i fø... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Super flexible og god køreskole

Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort hos 1Gear med Allan, og jeg har kun positive ting og sige.

Han fik hele forløbet til at passe med mit arbejde så jeg ikke skulle tage unødvendig fri fra arbejde
Under mit forløb har Allan været super fleksibel, rigtig lærerig samt har der været plads til humor og sjov.
Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørerlærer, tusind tak for oplevelsen!

19 gennaio 2024

fantastisk

Jeg har taget kørekort ved 1gear og bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg. De er et godt team! Jeg kan strækt anbefale dem.

19 gennaio 2024

1gear

1gear: Stor anbefaling af Martin og resten af 1gear temaet

Min veninde og jeg har haft den bedste oplevelse med køreskolen, 1gear og kørelæreren Martin! Fra start til slut har de formået, at gøre køreundervisningen sjov og tilpasse den efter vores tempo.

Vi har virkelig oplevet en lærerig og underholdende undervisning, som vi gang på gang har glædet os til. Det betyder meget, når man skal lære at køre, og det gjorde hele forløbet langt mere behageligt. Kørelæreren, Martin, er meget fleksibel med køretider og gjorde en ekstra indsats for at tilpasse planerne til vores behov.

Vi kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der går efter en positiv og lærerig køreoplevelse. Det har virkelig været en fornøjelse, og vi føler os trygge bag rattet takket været Martins dedikation og engagement.

8 gennaio 2024

MC-Martin leverer verdensklasse service!

Hvis du vil have en laid back kørelærer, som er pædagogisk, og som gør alt hvad han kan for at få dig godt igennem nåleøjet på bedste vis, og hurtigst muligt er du kommet til det rette sted!
Bare sørg for at høre efter, ellers hiver han de gustne briller frem og dét er uhyggeligt 🤣
De andre i teamet er også nogle fantastiske mennesker, der er god kaffe og én af ejerne (Morten) har rengøringsvanvid, så der er altid rent og pænt derinde.. Her får du saftsuseme meget for pengene!
Glæder mig ekstremt meget til at hoppe op på MCen til foråret og besøge dem igen!

17 novembre 2023

Stor anbefaling til Martin og resten af 1gear

Martin var en fantastisk kørelærer, der også var god til at få nerverne til ro, når der var behov for det. Jeg var en der var meget urolig og utryg på hele forløbet før start, men der gik ikke lang tid før jeg følte sig sikker og tilpas bag rattet. Mens man lærte om alt og alting, var der også plads til hygge og sjov, så man altid gik fra en køretime i højt humør.

Teoriundervisningen var overstået forbløffende hurtigt. Det var heller ikke kedeligt, hvilket vel er et kæmpe kompliment.

Så stor anbefaling til 1gear. Dejligt sted med dygtige mennesker der er nede på jorden, imødekommende, fleksible og generelt godt selskab.

22 novembre 2023

I wholeheartedly recommend this driving…

I wholeheartedly recommend this driving school. My teacher was Morten , but I'm sure that the rest of the team are just as professional. The theoretical lessons were very interesting, clear, with real examples and a lot of jokes during free time, Morten was very calm and patient during all the practical lessons, and for that I thank him very much. It was an unforgettable experience and the best decision that I could make. 🙏🏻

21 novembre 2023

A2 kørekort hos 1 Gear

Jeg tog A2 kørekort hos deres kørelære Martin.
Martin var super fleksibel, meget lærerig og virkelig sjov. Teori timerne var ikke kedelige der var både plads til pauser og humor, ved siden af læringen.
Kan 100% anbefalede 1 Gear til alle

15 novembre 2023

Jeg anbefaler klart 1 gear.

Jeg anbefaler klart 1. gear som køreskole. Jeg bestod begge prøver i 1. forsøg. Havde nogle hyggelige køretimer med Martin. Martin var god til at planægge vores timer efter skoletid, vi kørte både sen eftermiddag og weekend. Rigtig god køreskole.

13 novembre 2023

Skide god oplevelse

Skide god oplevelse. Mega hurtigt og samtidig grundigt forløb! Bestod både teori og køreprøve i første forsøg 🤩 Jeg havde Morten som kørelærer, og det var en fornøjelse! Alle er super venlige, og tålmodige. Stor anbefaling herfra ☺️

9 novembre 2023

Kæmpe anbefaling !!

Kæmpe anbefaling !!! Uden tvivl det bedste forløb jeg nogensinde har haft på en køreskole der er intet og sætte en finger på, der er plads til alle og alt bliver forklaret så alle forstår 👍 begge prøver bestået i første forsøg takket være kørelære Martin som er super proffesionel men som også gør timerne sjove og utrolig lærerige 👍 generelt et meget professionelt team som er super nede på jorden 😊 1 gear er klart stedet at vælge hvis der skal tages kørekort 😊

8 novembre 2023

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe tak til 1gear og ikke mindst jordens bedste Kørelære Allan!🤩
Skide skønne mennesker, som forstår at få dig sikkert igennem forløbet med sjov og spas ved siden af!😝
Kæmpe anbefaling herfra!🚗🚗

27 ottobre 2023

Den bedste oplevelse!

1Gear er klart den bedste køreskole man kan vælge! De får en sikkert og hurtigt igenem forløbet. 🥳
Min kørelære var Morten og kunne ik ønske mig en bedrere kørelære end ham! Han kan klart anbefales!
Et stort tak til 1Gear for en god oplevelse! 🚗💪🏽

26 ottobre 2023

Bedste køreskole

Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort hos 1Gear med Martin, og jeg har kun positive ting og sige.

Under mit forløb har Martin været super fleksibel, rigtig lærerig samt har der været plads til humor og sjov.
Jeg kunne ikke ønske mig en bedre kørerlærer, tusind tak for oplevelsen!

23 ottobre 2023

EN GLAD KØRELEV!!

Jeg har lige bestået mit kørekort, og min oplevelse var fantastisk. Min køre lærer var Allan og kunne ikke ønske mig en bedere. Tusind tak for hele oplevelsen

12 ottobre 2023

Helt klart vælg 1. Gear

Jeg har lige færdiggjordt mit forløb hos 1.gear og har været 100% tilfreds, både teori og kørselslektionerne var helt i top, og kan klart anbefale Jesper som kørerlærer. Virkelig dejlig oplevelse!!

5 ottobre 2023