Jeg kan absolut kun give de varmeste anbefalinger af 1gear. Martin er en helt exceptionel kørelærer – utrolig tålmodig, imødekommende og med en stor portion humor. Hele forløbet har været både spæ... Leggi di più

Jeg tog mit første kørekort som 50-årig hos 1Gear, og jeg var ærligt talt ret usikker på, om det overhovedet var noget for mig. Martin gjorde hele forskellen. Han er rolig, tålmodig og får... Leggi di più

Fantastisk køreskole De var rare,sjove, imødekommende og lærerige alle sammen, jeg kørte personligt med Allan og havde et mega fedt forløb hele vejen igennem. Teorien var også i meget passende læng... Leggi di più

Beste køreskolen nogensinde! Alt ved den køreskole kunne ikke blive bedre, undervisning, kørelærer, kører lektioner osv du får alt det viden du skal bruge og at du består både teori og køreprøve i fø... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Jeg har været rigtig glad for at tage…

Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos 1gear. De rigtig gode til at lærer fra sig og er de venligste sjæle med god støtte. Jeg var så heldig at have Jesper som min kørelære, han var rigtig sjov og sød og gjorde turen mega gode.

1 novembre 2025

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole! Jeg tog mit kørekort over sommerferien, og de havde styr på det hele. Teorien var både spændende og nem at følge med i, og min kørelærer Morten var super god til at lære fra sig. Han forklarede altid de fejl, man lavede, og hvordan man kunne undgå dem, så man hele tiden blev bedre fra lektion til lektion.

Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg – uden tvivl takket være deres dygtighed og gode vejledning. Kan varmt anbefales!

/Benjamin

12 settembre 2025

Super god køreskole

Super god køreskole, der opfyldte alle mine forventninger til at tage kørekort.

Jeg tog Lynholdet i sommerferien, simpelthen så fedt og hyggeligt, især hvis man vil have det hurtigt overstået.

De er alle så flinke og rare derinde, især min kørelærer som var Allan Hjort, mega god kørelærer og super fin køreskole!

5 settembre 2025

Super god køreskole

Super god køreskole! Jeg har haft Allan som kørelærer, og han er virkelig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en rolig måde. Jeg følte mig altid tryg i bilen og lærte hurtigt. Kan varmt anbefales!

31 agosto 2025

Jeg tog MC-kort hos 1gear Aalborg

Jeg tog MC-kort hos 1gear Aalborg, og kan kun sige: vælg Martin! Han er sådan en rigtig københavnerjyde, siger tingene som de er – og han har altid styr på ALT. Man føler sig tryg, selv når man sidder og sveder på motorcyklen, for Martin kører bag én og har overblikket hele vejen.

Han er jo også “særligt godkendt kørelærer” – så hvis du glemmer det, skal du bare høre ham selv sige det 😂 Men det er altså også sandt: man er i de bedste hænder hos ham. ❤️

Og som bonus: der er altid is i fryseren og kakao i kaffemaskinen – det er jo ren luksus. 🏍️✨

Tusind tak for nu, og i den grad på gensyn. (Altså på besøg 😉) Kh. Freja.

27 agosto 2025

Brandvarm anbefaling herfra

Brandvarm anbefaling herfra!

1Gear er en fantastisk køreskole, med den bedste kørelærer Martin. Martin formår at gøre teoriundervisningen sjov men samtidig lærerig. Ligeledes bliver der taget super god hånd omkring eleverne. Der bliver altid fundet en løsning i forhold til køretider. Jeg kan derfor varmt anbefale 1Gear køreskole!

20 agosto 2025

Mc kørekort

Jeg har lige taget mit motorcykelkørekort hos 1gear, og jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig en bedre oplevelse! 🚀

Min kørelærer Martin var helt fantastisk – super tålmodig, dygtig til at forklare tingene og altid god til at skabe en tryg og behagelig stemning. Han formåede at gøre selv de sværeste øvelser både sjove og overskuelige, og jeg har hele vejen igennem følt mig i trygge hænder.

Hvis du overvejer at tage motorcykelkørekort, kan jeg på det varmeste anbefale 1gear – og især Martin! 🙌

20 agosto 2025

Best driving school in Aalborg

Best driving school in Aalborg
It has been an amazing experience learning how to drive here . Amazing teachers and fantastic environment. I'm extremely grateful to Morten who spent so much time and energy on me to pass both tests in first attempt.

15 agosto 2025

Det kan ikke blive bedre!

Jeg tog kørekort til motorcykel A her hos 1gear, og det var virkelig en fantastisk oplevelse fra start til slut. Martin finder den perfekte balancegang mellem sjov og seriøsitet; teoritimerne er aldrig kedelige, og køretimerne er lærerige og noget man i sandhed ser frem til.

Hvis du, ligesom jeg, døjer med nerverne når du kaster dig ud i køretimer og køreprøver, så er 1gear hos Martin vitterligt stedet at tage dit kørekort, fordi han formår virkelig at behjælpe dig. Hos ham er du ikke bare endnu en kunde der skal igennem hurtigst muligt. Han er på dit hold, og hepper virkelig på dig.

Dét er særligt godkendt!

13 agosto 2025

Fra nerver til sejr🔥

Jeg kan ikke bare anbefale 1gear – jeg vil sige: hvis du skal tage MC-kort, så er det her stedet. Punktum.

Allerede fra første dag følte jeg mig tryg og motiveret, selvom jeg hverken er stor eller stærk. Martin er seriøst GULD værd! 💯 Han troede på mig, guidede mig hele vejen – og jeg bestod med følelsen af, at jeg faktisk kunne det her.

16 luglio 2025

God oplevelse

Kan varmt anbefale 1 gear som værende din køreskole. Alle super rare og gode mennesker. Og snuppede i dag kørekortet med hjem, i første hug. Med Jesper som min kørelærer. Følte mig tryg og glad hele vejen igennem.
Tusind tak for alt hjælpen :)

15 luglio 2025

Verdens BEDSTE kørelærer! 🔥

Hvis man ønsker sig et motorcykelkørekort, så kan jeg varmt og inderligt anbefale 1Gear! Det har været den bedste oplevelse jeg overhovedet kunne have tænkt mig og drømt om.

Martin går virkelig dén ekstra mil for sine elever! Han opfanger meget hurtigt hvilket tag han skal have på sine elever. Og han fik mig til at føle mig tryg på motorcyklen fra første dag, til trods for at jeg virkelig ikke er en stor kvinde. Han fik mig til at tro på at alt kan lade sig gøre for den der bærer viljen i hjertet.
Hvilket har resulteret i at jeg I DAG har bestået min køreprøve med bravur. ❤️

9 luglio 2025

Fantastisk sted og en fantastisk MC kørelærer

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til 1.gear og især min kørelærer Martin. Han er en utrolig dygtig og engageret underviser, som virkelig forstår at gøre både teori og praksis let at forstå.

Martin er rigtig god til at se, hvor man er i sin udvikling, og han tilpasser sin undervisning derefter. Man føler sig tryg og godt guidet hele vejen igennem.

Takket være hans støtte og dygtighed kom jeg igennem hele forløbet – både teori og kørsel – i første forsøg!

Kan kun varmt anbefales at tage dit mc kørekort hos 1.gear

9 luglio 2025