Jeg kan absolut kun give de varmeste anbefalinger af 1gear. Martin er en helt exceptionel kørelærer – utrolig tålmodig, imødekommende og med en stor portion humor. Hele forløbet har været både spæ... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg tog mit første kørekort som 50-årig hos 1Gear, og jeg var ærligt talt ret usikker på, om det overhovedet var noget for mig. Martin gjorde hele forskellen. Han er rolig, tålmodig og får... Leggi di più
Fantastisk køreskole De var rare,sjove, imødekommende og lærerige alle sammen, jeg kørte personligt med Allan og havde et mega fedt forløb hele vejen igennem. Teorien var også i meget passende læng... Leggi di più
Beste køreskolen nogensinde! Alt ved den køreskole kunne ikke blive bedre, undervisning, kørelærer, kører lektioner osv du får alt det viden du skal bruge og at du består både teori og køreprøve i fø... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg kan stærkt anbefale 1gear.
Jeg kan stærkt anbefale 1gear.
Under mit forløb havde jeg den gode Jesper. Uden Jesper havde jeg ikke bestået kørerprøven i førte huk, det er en ting der er helt sikkert.
Til alle jer nye elever, hvis du får at vide at du skal havde Jesper, er du næsten garenteret at bestå.
Hvis du får Jesper, skal du være klar på nogle uforglemmelig og hyggelige stunder.
Hvis jeg skulle nævne alle de gode og skønne ting ved Jesper, vil jeg skulle sidde her til den dag jeg dør.
Nu er selfølgelig ikke kun Jesper der er god, men hele teamet bag 1gear.
Hvis du gerne vil et kørekort på bedst mulig vis er det hos 1gear at du ska tage det.
Jeg kan virkelig anbefaler 1gear som…
Jeg kan virkelig anbefaler 1gear som køreskole. Jeg har haft super god undervisning. Jeg havde Martin som kørelærer og udover køretimerne har været lærerige har det også været sjovt.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Rigtig god køreskole, med dygtige undervisere, især martin, som sætter ekstra fokus på ens psykologiske mindset, hvilket er utrolig betryggende. Man føler sig i trygge hænder, og gør det hele til en god oplevelse. Kæmpe anbefaling!
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved…
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved køreskolen. Bestod prøverne første gang på grund af min dygtige kørelærer Martin som var super god til at lære mig det hele samtidig med at vi havde hyggelige køreture.
Super god køreskole!
Super god køreskole! Jeg var så heldig at have Morten både som teori- og kørelærer, hvor jeg bestod begge prøver i første forsøg. Hyggelig teoriundervisning og køreture. Kæmpe anbefaling!
Kan klart anbefales!
Jeg var rigtig glad for, at jeg tog mit kørekort (kategori B) hos 1gear.dk og ikke andre steder. Kørelærerne var rigtig gode til at undervise, og Jesper var en virkelig dygtig og rar kørelærer. Kan klart anbefales!
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole! Rigtig gode kørelærer som får en til at føle sig klar til at komme til køre prøve.
Bedste oplevelse jeg kunne have ønsket
Jeg tog mit kørekort hos 1gear, og helt ærligt… det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Jeg havde Martin som kørelærer, og jeg kunne seriøst ikke have ønsket mig en bedre. Han er den type, der får én til at føle sig tryg, selv når man sidder og sveder over parallelparkering eller små dumme detaljer i trafikken. Han er tålmodig, forklarer tingene på en måde man forstår, og han gav mig den ro og selvtillid, jeg manglede i starten.
Det endte med, at jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg — og køreprøven endda helt fejlfrit og kun med en enkelt ekstra lektion. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme igennem det så smooth, men Martin gjorde virkelig hele forskellen.
Hvis du overvejer at tage kørekort, så vælg 1gear. De er professionelle, hjælpsomme og bare virkelig gode at være i forløb hos. Og hvis du kan vælge Martin som kørelærer, så gør det. Han er en kæmpe stjerne, og jeg havde ikke klaret det uden ham.
Bedste køreskole
Bedste køreskole, med de sødeste lærere både til køretimerne og til teori timerne ☺️🥰
Kæmpe anbefaling!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos 1gear. Allan var min kørelærer, og han gjorde hele forløbet både trygt, sjovt og lærerigt. Han var tålmodig, god til at forklare tingene og sørgede for, at jeg følte mig sikker bag rattet. Kommunikationen fra virksomheden var god, og alt forløb uden problemer. Jeg kan helt klart anbefale 1gear – især Allan!
Tak for et godt forløb
Tak for et godt forløb ifm. motorcykel kørekort hos 1Gear.
Martin har en glimrende formidlingsevne, hvilket gør teori og praksis nem at forstå. Derudover var Martin god til at give teoritimerne samt køretimerne et friskt pust med sin humor og altid gode humør.
En anbefaling herfra, hvis man skal tage MC kørekort i Aalborg og omegn.
det bedste kørekorts oplevelse jeg…
det bedste kørekorts oplevelse jeg kunne have tænkt mig det var hyggelige og god teori
Bedste sted i Aalborg at tage kørekort
Bedste sted i Aalborg at tage kørekort. Den største anbefaling herfra ❤️❤️❤️❤️
Kørelærer der holder hvad de siger
Første dag man kommer ind får man at vide af Martin at man består, man tænker sit. En måned efter har hele holdet et kørekort. Enough said. 👍💪
Verdens bedste køreskole❤️
Uærlige og ikke kompetente hvis man…
Uærlige og ikke kompetente hvis man ikke følger deres program. Ubehagelig tone og holder slet ikke hvad de lover.
Vil anbefale alle til at finde en anden køreskole

Risposta di 1gear
Intet negativt at sige
Intet negativt at sige.
Rigtig god køreskole med fantastiske kørelærere - kan klart anbefales 🙌🏼
1gear er et fantastisk sted at tage sit…
1gear er et fantastisk sted at tage sit MC kørekort. Der er stor ro og en rar stemning omkring køreundervisning og en sjov og gode stemning til teori timer.
Fantastisk kørelærer
Martin er en fantastisk MC-kørelærer! Han gjorde både teori og kørsel super sjovt og let at forstå – selv for én, der ikke er dansk 😊 Kan varmt anbefale 1Gear! 👏🏻
1 Gear med Martin er det absolut bedste…
1 Gear med Martin er det absolut bedste sted at tage kørekort til motorcykel.
Der er tålmodighed og forståelse, og samtidig er der god humor. Martin gør en dyd ud af at have en let og sjov shergon i undervisningen og sammen med eleverne.
Teoriundervisningen er aldrig kedelig, og køretimerne bliver bare lidt nemmere, når man er blevet rystet så gidt sammen med de andre elever. :-)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.