Dette var bra! Meget rask respons og profesjonell behandling av min forespørsel. Mottatt informasjon var oversiktlig og forståelig. Alt stemte og var vel forberedt og tilrettelagt når jeg startet opp... Leggi di più

Containerne er i meget god stand. Vi har hatt et leieforhold over flere år, i 4 forskjellige containere. Hele leiesystemet er trygt. Rene og luftige containere som tok godt vare på alt av møbler og an... Leggi di più

Alt fungerte som det skulle, rent, trygt og enkelt å komme til. Veldig hyggelig service både når jeg startet leieforholdet og nå ved oppsigelse. Kommer absolutt til å bruke dere igjen hvis jeg t... Leggi di più

De har lager på mange steder som er nær der de behøver å være for tilgjengelighet. Lagrene er tørre og rene og lyse og av god kvalitet, og personalet er raske med å besvare henvendelser og jeg har i... Leggi di più

1. Self-storage
  2. Deposito

Vi leier ut minilager med fokus på enkel lagring til lav pris. Vi tilbyr minilager på 33 ulike lokasjoner i Norge. Våre avdelinger er tilpasset for enkel lagring for deg som kunde. De fleste avdelinger er døgnåpne alle dager, hele året med drive-in minilager og tempererte lagerboder.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Blir ikke bedre!

Ga oss god hjelp, enorme lager til billig pris og av god kvalitet. Veldig godt sikret.

23 giugno 2022

Risposta di 123 Minilager

Takk for hyggelig tilbakemelding! Hyggelig å høre at du opplevde vår løsning som trygg og rimelig.

Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Anbefales - raskt, enkelt og utmerket service!

Fant 123 Minilager på nett da jeg hadde behov for å leie container. Veldig enkel booking og overtagelse - container så nesten helt ny ut. Har også vært i kontakt med deres kundeservice - svarer raskt.
Anbefales på det sterkeste.

30 maggio 2022

Hei Finn

Takk for hyggelig ord! Vi gjør vårt beste for å yte god kundeservice :)

Anbefales! Blir ikke enklere og bedre enn dette.

Trengte lager i forbindelse med flytting. Fant 123 Minilager. Veldig enkel bestilling, veldig enkel betalingsløsning og god løsning for overlevering av nøkkel gjorde at en ikke trengte å møte opp noe sted, alt ble ordnet via nett. God beliggenhet midt i sentrum lett tilgjengelig med bil, selv med tilhenger gikk det helt fint. Kontaktet kundeservice en gang da jeg hadde et spørsmål, fikk straks godt svar. Blir ikke enklere eller bedre enn dette, anbefales!

3 maggio 2022

Hei!

Takk for din tilbakemelding. Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Anbefales

Leide lager i forbindelse med leilighetsoppussing. Raskt, enkelt og tilgengelig. Hyggelig og profesjonelt foretak. Anbefales.

10 marzo 2022

Hei Trond!

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Det perfekte lager i flytteprosess

Ryddige og renslige container som hadde plass til hele vårt flyttelass. Meget enkel tilgang ved etablering av leieavtale og ryddig avslutning av leieforholdet. Rask respons på mail ved spørsmål underveis.

20 dicembre 2021

Risposta di 123 Minilager

Så hyggelig at du har vært fornøyd med oss! Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Recommended storage facility and company

Easy communication, all things on time and on promise. Friendly customer service and good access at the well maintained Kampen/Bjergsted location. Would re-use and recommend.

24 agosto 2021

Risposta di 123 Minilager

Thank you for the kind words!

Leide konteiner i Ålesund i forbindelse…

Leide konteiner i Ålesund i forbindelse med flytting. Super kundeservice. Kommer til å bruke 123minilager igjen.

18 agosto 2021

Risposta di 123 Minilager

Takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen tilbake ved en annen anledning :)

Godt plassert konteiner-lager i Lillehammer

Jeg har benyttet 123 minilager i forbindelse med bygging av ny hytte i området. Konteiner-området ligger veldig godt tilgjengelig sentralt i Lillehammer. Overtakelsen var veldig effektiv og kommunikasjonen med kundeservice god. Jeg kan absolutt anbefale denne løsningen. Vær oppmerksom rutine knyttet til oppsigelse. Denne kan i realiteten være opptil 60 dager (ut gjeldende periode + 1 mnd) Ser at flere har fått seg en overraskelse her. Det gjorde også jeg...

4 ottobre 2020

Risposta di 123 Minilager

Hei, Simen og takk for at du deler din erfaring :)
Vi er glade for at du var fornøyd med lagerløsningen. Når det kommer til oppsigelsestid er det noe vi prøver å informere flere ganger før man begynner å bruke et minilager hos oss.
Vi forklarer det i FAQ på vår nettside, på selve bestillingsiden der skjemaet fylles ut, i leieavtalen(som må godkjennes på forhånd) med uthevet tekst, og i e-posten man mottar med nødvendig informasjon for å ta i bruk lagercontaineren. Gjerne ta kontakt med oss om du har noen tips til om det kan løses på en bedre måte! Velkommen igjen om du trenger et ekstra lager til ting og tang :)

Veldig lett å komme inn

Veldig lett å komme inn - men lit uheldig med 1 med oppsigelsestid.
derfor 4 stjerner.

29 settembre 2020

Risposta di 123 Minilager

Hei og takk for anmeldelsen! Vi opplyser om vår oppsigelsestid på bestillingssiden, i leieavtalen og via e-post før man tar i bruk minilageret. Hos oss er det også mulig å avtale tidsbestemt leieavtale - da vi skal være den med mest fleksibel leie.
Vi kan alltids bli bedre, så takker for at du deler din erfaring :)

Raskt og enkelt!

Raskt og enkelt!

Rask og god service før vi fikk lageret og lageret var strøkent når vi fikk det.
Er helt klart å anbefale for oppbevaring eller ved flytting.

17 settembre 2020

Risposta di 123 Minilager

Takk for tilbakemeldingen, Truls :) Velkommen igjen - kanskje går det enda raskere neste gang!

Magnus

Jeg har brukt Minilager123 for oppbevaring i overgang til ny bolig.

Jeg har brukt Minilager123 for mellomstasjon før salg av hus og flytting til ny bolig. Med svært lett tilgjengelighet til container, 24/7 tilgang og ikke minst ryddig kontakt med utleier, kan jeg uten tvil anbefale Minilager123. En genial løsning ved behov for ekstra lagringsplass.

16 settembre 2020

Risposta di 123 Minilager

Så hyggelig å høre at du er fornøyd og likte løsningen som mellomstasjon! Takk for at du vil anbefale oss videre og fem stjerner, Evy :)

Magnus

Veldig fornøyd med leie av container…

Veldig fornøyd med leie av container gjennom 123 Minilager. Rask og god kundeservice, enkel bestilling. Da det var et problem med tildelt container (nøkkel var ikke i nøkkelboksen), ordnet de ny container på noen få minutter. Anbefales!

11 settembre 2020

Risposta di 123 Minilager

Takk for anmeldelsen og fem stjerner, Anita :)

Magnus

En ting kunne vært bedre krokene øverst…

En ting kunne vært bedre krokene øverst på konteineren som låser dørene kunne Blitt smørt med litt fett de var litt tunge og lukke. Ellers er jeg kjempefornøyd👍😀

10 settembre 2020

Risposta di 123 Minilager

Takk for fem stjerner og tilbakemelding angående krokene, Helmer. Glad du er fornøyd med lagringen :)