Dette var bra! Meget rask respons og profesjonell behandling av min forespørsel. Mottatt informasjon var oversiktlig og forståelig. Alt stemte og var vel forberedt og tilrettelagt når jeg startet opp... Leggi di più

Alt fungerte som det skulle, rent, trygt og enkelt å komme til. Veldig hyggelig service både når jeg startet leieforholdet og nå ved oppsigelse. Kommer absolutt til å bruke dere igjen hvis jeg t... Leggi di più

De har lager på mange steder som er nær der de behøver å være for tilgjengelighet. Lagrene er tørre og rene og lyse og av god kvalitet, og personalet er raske med å besvare henvendelser og jeg har i... Leggi di più

1. Self-storage
  2. Deposito

Vi leier ut minilager med fokus på enkel lagring til lav pris. Vi tilbyr minilager på 33 ulike lokasjoner i Norge. Våre avdelinger er tilpasset for enkel lagring for deg som kunde. De fleste avdelinger er døgnåpne alle dager, hele året med drive-in minilager og tempererte lagerboder.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Jeg leide flere containere for en stund…

Jeg leide flere containere for en stund siden til deres lager. De var veldig raske og hjelpsomme når det oppsto et problem eller en mangel. Jeg er veldig fornøyd med deres høflige kundeservice. Jeg anbefaler på det sterkeste.

21 marzo 2024

Risposta di 123 Minilager

Hei Thomas og takk for hyggelig tilbakemelding om din opplevelse hos oss. Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Svært fornøyd med leie av container i Lillestrøm

Svært fornøyd med leie av container i perioden jeg hadde behov for lagring i forbindelse med flytting. Er også veldig fornøyd med fleksibiliteten deres da jeg hadde behov for bytte av container og i tillegg måtte forlenge leieperioden på kort varsel. Takk til 123Minilager for god service!
Hilsen Kristin

7 marzo 2024

Risposta di 123 Minilager

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding på ditt kundeforhold hos oss, svært hyggelig å høre at du har vært fornøyd med både lagercontainer og service 📦🙌

Ryddig og lett

Enkelt og ryddig. God standard på lagrene. Kommer desidert tilbake skulle jeg trenge tjenestene igjen.

25 febbraio 2024

Risposta di 123 Minilager

Takk for hyggelig tilbakemelding her! 📦🙌

God service. Raske tilbakemeldinger og svar på spørsmål. Rimelig leie.

12 febbraio 2024

Risposta di 123 Minilager

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen tilbake 🙌📦

God og kjapp service

God og kjapp service. Oppdaget at jeg hadde bestilt feil lager, og fikk et annet lager på dagen. Rask og hyggelig respons både på e-post og telefon.

10 gennaio 2024

Takk for hyggelig tilbakemelding! 🙌

Genialt enkel løsning

Genialt enkel løsning, og god kundeservice!

Jeg har leid lagerbod ved Alna senter i ca. et halvt år.
Det er lett å komme til, og kort avstand til bodene fra inngangene og fine hjelpemidler(traller tilgjengelig).

Første gang vi var der fikk vi litt problemer med å åpne en selvbetjente porten, og da var det godt å ha behjelpelige folk man kunne ringe på vakttelefon som ordnet alt.

Vi opplevde også litt utfordringer knyttet til at første bod var litt krevende pga. det vi hadde behov for å ha der, og fant man en god løsning/forbedring.

Genialt at Freetrailer har hengere rett på utsiden, som gjorde logistikken vår knyttet til et oppussingsprosjekt MYE enklere.

Alt i alt er vi veldig fornøyde, og opplever at 123 Minilager består av en serviceorientert gjeng som har kundenes behov i fokus.

13 dicembre 2023

Hei Anders,

Tusen takk for hyggelig ord her! Det setter vi utrolig pris på. Velkommen tilbake ved en annen anledning 🙌

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Meget behjelpelige folk. Rene og fine lokaler, med utstyr som tralle osv. som gjør det veldig enkelt å få ting inn og ut.

4 dicembre 2023

Hei Susanne,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi har leid containere både på Øverland…

Vi har leid containere både på Øverland og på Stein Gård i forbindelse med flytting og renovering av hytte. Begge gangene har alt gått knirkefritt. Rene og sikre containere, lett å finne fram, hurtig og presis kundeservice, og gode betalingsløsninger. Vi anbefaler 123 Minilager AS

1 dicembre 2023

Risposta di 123 Minilager

Hei Martin, tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er ekstra stas når kunder kommer tilbake til oss.

Svært fornøyd

Jeg er svært fornøyd med kundeforholdet. God service, god tone i all kommunika.
sjon. Rask ekspedisjon da jeg klarte å miste konteinernøkkelen (som nå er funnet).
Jeg anbefaler gjerne 123 til dem det er aktuelt for.

26 novembre 2023

Risposta di 123 Minilager

Hei Sverre, tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

God service!

All kommunikasjon har vært elektronisk, men den har vært effektiv og smidig, og løsningen oppleves gjennomarbeidet. Beliggenheten er god og lageret rent og tørt. Eneste ulempene er at det er litt store vanndammer inne på området, noen av lagrene har derfor mye vann rett utenfor.

10 ottobre 2023

Risposta di 123 Minilager

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Det er supert å høre at du er fornøyd med både kommunikasjonen og selve lageret! Vi skal ta det med vanndammene videre internt :)

Lett å bestille

Lett å bestille, lageret klart for overtagelse på få timer.

5 ottobre 2023

Risposta di 123 Minilager

Så flott å høre at alt gikk på skinner og at lageret var klart i en fei! 👍 Takk for at du valgte oss, og husk at vi er her for deg om du skulle trenge noe mer. 📦 Vi sees! 😊

Hilsen alle oss i 123 Minilager

Enkelt og effektivt

Meget enkelt å bestille via nett. Overlevering av nøkkel via nøkkelboks fungerte perfekt både ved oppstart og avsluttet leie. Særdeles vennlig og fleksibel kundeservice.
Kan anbefales.
Jan

30 settembre 2023

Risposta di 123 Minilager

Dette var skikkelig hyggelig å lese, tusen takk! 🌟

Superstas at alt gikk knirkefritt med bestillingen og henting av nøkler. Og at du trivdes med servicen vår, gjør oss rett og slett stolt! 🙌

Ha en super dag!

Hilsen gjengen i 123 Minilager 😊

123Minilager trygt, lettvint og sikkerrt

Containerne er i meget god stand. Vi har hatt et leieforhold over flere år, i 4 forskjellige containere. Hele leiesystemet er trygt. Rene og luftige containere som tok godt vare på alt av møbler og annet innbo for oss. Topp service og god kommunikasjon med utleier. 123Minilager gjorde alt lettere for oss i en ellers tung byggeperiode🫶🤗 Gunnveig og Inge Ørner

25 settembre 2023

Risposta di 123 Minilager

Heisann Gunnveig og Inge!

Tusen takk for så gode ord! 🌟 Vi er storfornøyde med å høre at våre containere har stått til forventningene og hjulpet dere gjennom byggeprosjektet. Det er kunder som dere som gjør jobben vår ekstra givende! Vi er her alltid for dere om dere skulle trenge en hjelpende hånd igjen. 🛠️❤️

Hilsen gjengen i 123 Minilager 😊

En utmerket løsning

Kundeservice: Tydelig forklaring, lett tilgjengelig og rask respons. Oversiktlig betalingsavtale og uprobematisk avvikling. Utleiekontaineren var ren og i super stand. God løsning med nøkkelkodeboks på kontaineren.

12 settembre 2023

Risposta di 123 Minilager

Fantastisk å høre at du er fornøyd med både containeren og servicen! 🚀

Vi jobber hardt for at alt skal være så enkelt og greit som mulig for våre kunder. Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse, det setter vi stor pris på. 🙏

Hvis du noen gang trenger lagring igjen, så vet du hvor du finner oss. Ha en knall dag!

Veldig fornøyd med lageravtale

Veldig fornøyd med lageravtale, raskt å oppnå kontakt ved behov. Enkle instruksjoner å forholde seg til. Kommer til å velge 123minilager neste gang om vi får behov for lagerplass.

25 agosto 2023

Hei der!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er kunder som deg som gjør jobben vår så gøy. Vi ser frem til å være der for deg neste gang du trenger lagring. Takk for at du valgte oss, og velkommen tilbake! 🌟

Hilsen oss i 123 Minilager 😊

Satisfied

Easy to start. Good price. Easy to finnish.

1 agosto 2023

Risposta di 123 Minilager

🌟 Hi there! We're thrilled to hear that getting started with 123 Minilager was a breeze for you! 🚀 Your feedback on our pricing is much appreciated – we always strive to provide great value for your money. 💰 And knowing that you found it easy to finish up is the cherry on top! 🍒 Thanks for choosing us, and we look forward to continuing to serve your storage needs! 📦

Veldig fornøyd 👍.

Veldig fornøyd 👍.
Lett tilgjengelighet med bil rett utenfor kontaineren til enhver tid på døgnet.
Svarer personlig og raskt på spørsmål.

Mvh Heidi Struksnæs-Braaten

18 agosto 2023

Risposta di 123 Minilager

🚗💨 Takk for tilbakemeldingen! Så bra at du liker tilgjengeligheten og vår raske kundeservice.🌟

Veldig fornøyd kunde

Veldig fornøyd med leie av lagerplass hos 123 Minilager Tromsø, lett tilgjengelig og man kan parkere i døråpninga til hvert lager. Alt er lagret tørt og sikkert :)
God service og lett å få tak i på e-post og telefon ved behov.
Anbefales på det sterkeste.

18 agosto 2023

Risposta di 123 Minilager

🎉 Kjempeglad for å høre at du er fornøyd med lagerplassen og vår service i Tromsø! Takk for at du anbefaler oss! 🚪🚗