Dette var bra! Meget rask respons og profesjonell behandling av min forespørsel. Mottatt informasjon var oversiktlig og forståelig. Alt stemte og var vel forberedt og tilrettelagt når jeg startet opp... Leggi di più
Containerne er i meget god stand. Vi har hatt et leieforhold over flere år, i 4 forskjellige containere. Hele leiesystemet er trygt. Rene og luftige containere som tok godt vare på alt av møbler og an... Leggi di più
Alt fungerte som det skulle, rent, trygt og enkelt å komme til. Veldig hyggelig service både når jeg startet leieforholdet og nå ved oppsigelse. Kommer absolutt til å bruke dere igjen hvis jeg t... Leggi di più
Vi leier ut minilager med fokus på enkel lagring til lav pris. Vi tilbyr minilager på 33 ulike lokasjoner i Norge. Våre avdelinger er tilpasset for enkel lagring for deg som kunde. De fleste avdelinger er døgnåpne alle dager, hele året med drive-in minilager og tempererte lagerboder.
Øvre Måsan 10C, 1385, Asker, Norvegia
Highly recommended,very nice and clean.
They quickly respond to me at the right time.i really appreciate their efforts and services

Risposta di 123 Minilager
Veldig stor og god plass, lett å komme til med bil.
God service!

Risposta di 123 Minilager
Rent og funksjonelt lager. Meget effektiv og hjelpsom kundeservice. Vi leier gjerne igjen ved behov!

Risposta di 123 Minilager
Hva gjør 123 så suverene?
1. Enkle å få tak i - raske og tydelige svar (gjort på 123😉)
2. Fleksible - kurant å justere en kontrakt/avtale.
3. Rene og pene containere, god ventilasjon og solide lås.

Risposta di 123 Minilager
Enkelt å leie, enkelt å ta inn/ut det vi lagret. Super kundeservice!

Risposta di 123 Minilager
Fantastisk support og service.
Jeg har leid 2 (1 i perioder) containere over flere år. Support og respons har vært helt suveren uansett tid på døgnet. Meget fornøyd!

Risposta di 123 Minilager
Effektiv lagerløsning og god service - en god opplevelse!

Risposta di 123 Minilager
Veldig praktiske lager containere med god plass. Veldig nyttig at man kan kjøre bilen helt til lagerdøra, det gjør innlessing og utlessing mye enklere. Rask responstid ved henvendelser til kundeservice. Hjelpsomme og på tilbudsiden.
Anbefales

Risposta di 123 Minilager
I utgangspunktet fornøyd, enkelt og praktisk konsept. MEN, har leid over tid og da jeg hentet ut seng og overmadrass var det et gammelt musbol i overmadrassen. Sa i fra, men fikk ingen kompensasjon selv om jeg forsøkte. De sendte noen for å se over om annet var skadet. De fant ingenting, noe som er rart mtp at alt jeg hadde der er musedritt og tiss på.
Nå har jeg hentet flyttelasset mitt og da jeg vasket ut var det musedritt over hele lageret på gulvet. Nå når jeg pakker ut er det musedritt i alle esker og poser. Har et styr uten like. Orker ikke ta kontakt igjen, da jeg opplever at jeg ikke kom noen vei første gang jeg da ifra. Har filmet og tatt bilder av svineriet.

Risposta di 123 Minilager
Fast kunde i flere år, alltid behjelpelige og enkel service

Risposta di 123 Minilager
123s lager i Hegdehaugsveien er rent, tørt og sikkert.
Når ledelsen i tillegg er serviceinnstilt, gjorde det leieopplevelsen til en nyttig fornøyelse!
We rented for 8 months. Very good communication and respons when needed. Very good access og nice box at Alnabru Senter. To be recommended!

Risposta di 123 Minilager
De har lager på mange steder som er nær der de behøver å være for tilgjengelighet. Lagrene er tørre og rene og lyse og av god kvalitet, og personalet er raske med å besvare henvendelser og jeg har i det hele tatt ikke noe annet å si enn positive ting. Anbefaler de gjerne videre og dersom jeg trenger lager igjen vil det være førstevalg.

Risposta di 123 Minilager
Så fornøyd med servicen. Nu fikk æ ikke brukt lagerplassen æ hadde kjøpt da mellomlagringsbehovet ikke ble noe av likevel. Sa opp lagerplassen dagen før æ skulle begynne å bruke det. Skrev mail og lurte på om æ måtte betale leie for en mnd likevel, men det trengte jeg ikke. Ble lovt penger i retur :)

Risposta di 123 Minilager
Vi har brukt 123 Minilager til lagring av varene våre, og med døgnåpent lager har dette passet oss perfekt mtp henting/levering av varer. Anbefaler dette på det sterkeste for bedrifter med variert lagringsbehov, da du etter behov kan oppgradere/nedgradere størrelsen.
Super kundeservice som svarer raskt og følger opp på en effektiv måte.

Risposta di 123 Minilager
Top kundeservice via tlf og mail
Veldig rask response
Vært kunde her i 3 år snart
Kunne ikke vært mer fornøyd

Risposta di 123 Minilager
Jeg har hatt et langt og godt samarbeid med 123 Minilager siden 2017, da jeg leide en container for langtidsoppbevaring. Dette samarbeidet har gått mer eller mindre knirkefritt, og jeg har ingen utfordringer med å anbefale 123 Minilager for deg som lurer på hvor du skal oppbevare ting kortere eller lengre periode.

Risposta di 123 Minilager
Very good and secure service, and very fast feedback. We strongly recomend 123 Minilager 😊