123kort Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mærkedage. Kan anbefales - specielt med de høje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.

Sökte på gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort här, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka iväg det. Då helt plötsligt kostade det pengar, och inte en eng... Leggi di più

Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svært overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... Leggi di più

Har brukt 123 kort i flere år og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen å gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk også at jeg kan velge nøyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke når mottaker åpner... Leggi di più

1. Eventi e intrattenimento

Danmarks største udvalg af elektroniske postkort, fødselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 søde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

22 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fint kort og nemt

Fint kort og nemt. Måske betaling over mobilepay ville være endnu lettere. Og så røg kortene desværre i 'spam' hos dem, det blev sendt til - kan man gøre noget ved det hos 123kort.dk?

16 novembre 2020

Kære Camilla

Tak for din positive anmeldelse, og tak for forslaget om betaling via MobilePay. Jeg vil sende det videre til vores udviklere.

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet at nogle at dine kort er røget i modtagerens spamfilter. Vi gør alt, hvad vi kan, for at undgå lige præcis det, men desværre er det noget, som sker engang imellem, både for os, og for all andre virksomheder, der sender emails.

Der er dog et par ting du selv kan gøre som afsender:

Du kontakte modtageren, så han eller hun tjekker sit spamfilter og markerer vores email med postkortet som “ikke spam". Spamfiltre kan fange helt ufarlige emails fra selv de nærmeste, og det er derfor vigtigt at markere overfor sin email udbyder, hvilke emails der ikke er spam.

Et godt tip er også at tilføje vores email adresse postkort@123kort.dk til adressebogen og på den måde vise sin mailudbyder, at vi er en betroet afsender. Det vil være en stor hjælp for os og vil hjælpe os med at levere postkortet direkte i modtagerens indbakke næste gang.

Tak fordi du bruger vores site og sender vores e-kort!

Bondefanger firma

Bondefanger firma, giver indtryk af at de vil trække et lille månedligt beløb, hvorefter de trækker 468kr for et års abonnement, det har jeg aldrig sagt ja til. Men så kan jeg vel ringe dem op og tale med deres kundeservice - svar, NEJ, der er ingen anden mulighed end at skrive til dem, og så håbe de svarer tilbage.

30 agosto 2020

Hej

Tak for din anmeldelse. Du har desværre ikke efterladt et navn eller din email adresse, så vi kan ikke kontakte dig for at hjælpe dig med dit abonnement.

Vores Premium kort kan sendes gratis som en del af at 7-dages gratis prøveabonnement, og vi har informeret dig ved bestillingen på hjemmesiden, at abonnementet automatisk fortsætter som et årsabonnement, hvis du ikke opsiger dit medlemskab i løbet af prøveperioden.

Vi tilbyder altid at ændre abonnementets løbetid og refundere prisforskellen, hvis en kunde kontakter os efter fornyelsen og ønsker at skifte til en kortere abonnementsperiode.

Siden vi ikke har dine kontaktoplysninger, kan vi desværre ikke gøre dette for dig. Det kan selvfølgelig være, at du allerede har været i kontakt med os via vores hjemmeside, og at vi allerede har ændret løbetiden på dit abonnement og har refunderet prisforskellen.

Vores medlemmer kan altid kontakte os via vores hjemmeside ved at trykke på knappen Hjælpecenter og sende en besked til os. Vi står klar til at hjælpe.

Sasha fra 123kort.dk

Det er under al kritik at 123kort…

Det er under al kritik at 123kort skriver det er gratis at sende et postkort, jeg fik en uges prøvetid, men ikke at vide - at jeg skulle betale kr 469,00 , så kan mn lige så godt sende det med Post Nord

3 giugno 2020

Hej Kirsten

Vi har både gratis og premium kort på vores hjemmeside. Vores allerbedste og mest populære kort er Premium og kan sendes mod betaling eller som en del af vores gratis 7-dages prøveabonnement.
Vores Basis kort kan altid sendes gratis. Du kan se, at det er et Basis kort, hvis der vises mulighed for gratis afsendelse på den side, hvor du udfylder kortet.

Selvom vi ville ønske at kunne lade vores brugere sende alle postkort gratis, er der, ligesom i enhver anden virksomhed, regninger der skal betales. Det er dyrt at producere nye postkort, udvikle, vedligeholde og drive hjemmesiden, yde kundesupport, m.v. Vi er et lille firma, som har arbejdet hårdt i over 15 år for at producere Danmarks bedste hjemmeside med elektroniske postkort, og det kan simpelthen ikke lade sig gøre at tilbyde alle vores kort gratis.

Jeg kan se, at du har benyttet vores hjemmeside til at sende over 100 kort over de sidste mange år. Det er ærgerligt, at du efterlader en unuanceret kritik af vores produkt.

Vores priser står klart og tydeligt på hjemmesiden, og der er altid muligt at kontakte vores kundeservice, hvis man har spørgsmål eller hvis man er i tvivl om noget. Jeg kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice samme dag, som du oprettede dit prøvemedlemsskab. Vores medarbejdere er vendt tilbage til dig få dage efter med specifikation over prisen af vores års-abonnement.

Hvis du får flere spørgsmål, er du velkommen at skrive til os igen. Vi står klar til at hjælpe.

Fup og svindel

Fup og svindel. Måske har jeg overset at man automatisk blev abonnent, så 568 kr. for 2 julekort synes jeg måske tangere bondefangeri. Ydermere forstår jeg ikke, hvordan 123kort er kommet ind på min konto, da jeg er 100% sikker på at jeg ikke oplyste den, da jeg overhovedet ikke havde tænkt mig at blive abonnent.😬

30 dicembre 2019

Jeg er også blevet fuppet af…

Jeg er også blevet fuppet af 123kort.dk. Et er, at jeg måske har overset noget, noget helt andet er,: Hvordan er firmaet kommet ind på min bankkonto? Den har jeg i hvert fald aldrig oplyst. Iøvrgt er det en snirklet site, hvis man vil klage. Så er man så smart, at beløbet bliver meddelt banken en fredag men først bliver vist i bankopgørelse om mandagen, hvor det ER trukket. Snyd og bedrag.

14 agosto 2019

Pas på ikke gratis efter 7 dage. Bondefangeri

Pas på ikke gratis efter 7 dage.
Bondefangeri!
Jeg er blev fanget i 1 års abonnement på 123kort.dk
Jeg sendte 1 kort mellem jul og nytår.
Jeg var ikke opmærksom på, at der var en 7 dages gratis prøveperiode og derefter er der blevet trukket 468 kr. på mit kort.
og det er for et års abonnement.
Jeg kan opsige abonnementet, men har stadig betalt de 468 kr.
Hvis så bare, 123 kort.dk havde givet mig mulighed for 1 mdr.'s abonnement på 39 kr. men den option, har jeg ikke fået!!.

4 febbraio 2019