Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mærkedage. Kan anbefales - specielt med de høje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.
Sökte på gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort här, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka iväg det. Då helt plötsligt kostade det pengar, och inte en eng... Leggi di più
Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svært overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... Leggi di più
Har brukt 123 kort i flere år og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen å gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk også at jeg kan velge nøyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke når mottaker åpner... Leggi di più
Danmarks største udvalg af elektroniske postkort, fødselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 søde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.
Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane

Risposta di 123kort
Super hjælpsom og venlig kundeservice. Og så er det jo nogle fantastisk skønne kort til enhver lejlighed.
Venlig hilsen
Anette Riisberg
Kortet blev sendt punktligt med den ønskede forsinkelse - og jeg fik omgående besked om, at det var "åbnet"!
Jeg har lige sendt det flotteste nytårskort, til gode venner - som vi jo desværre ikke kan fejre årsskiftet sammen med - TAK for alle de skønne kort. Der er ikke den begivenhed jeg IKKE kan finde et passende kort til.
Giver 4 store stjerner for hurtig levering. Givet 5 stjerner, hvis der havde lidt flere kort at vælge imellem.
Nytårshilsner
Hanne.
Rigtig dejlige humør kort. Vil helt sikkert anvende igen
Bruger 123 meget og er godt tilfreds, det er rart når noget virker og det gør 123 kort
Stort udvalg af kort til enhver lejlighed og smag.
Synes det er en festlig måde at sende en hilsen på.
Får positive meldinger på dem.
Julekort - flotte, men lidt for britisk/amerikanske! Her i DK ville man jo gerne kunne sende billeder og melodier, som relaterer sig til danske traditioner for bedre at kommunikere en julestemning til venner og familie!
Kortet er modtaget meget positivt.
Ærgerligt det ikke mere er gratis. Jeg ønsker ikke, at mit kortnr. mv ligger og flyder ude på nettet.
VH Esther Christiansen

Risposta di 123kort
Har altid kunnet finde de helt rigtige kort til diverse begivenheder ...