Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Altid dejlig at handle ved 100 bananer , får altid svar på det man spørger efter de er altid god til at hjælpe 😊

Valutata 5 stelle su 5

Plus size shopping ❤️ Virkelig en god oplevelse at besøge 100 bananer og følge deres live mandag og onsdag aften. Kvalitetstøj til små priser. De formår at give en god service i butik og på live hvor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super god kundeservice bestilte tøj fra live mandag og havde et par bukser der skulle byttes.. Kørte forbi dem idag og hentede mine varer samt afleverede det der skulle byttes få timer efter havde j... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super skønne allesammen :-) fantastisk betjening.. altid hjælpsomme...super flot tøj til billige penge..kun en ulempe...man blir afhængige af jer ..:-) Tak for Jer skønne damer..der skulle være fler... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di abbigliamento
  4. Negozio di abbigliamento uomo
  5. Negozio di abiti usati

Scritti dall'azienda

100 Bananer – Din butik for plus size tøj til kvinder Hos 100 Bananer står vi for 100% god service, 100% godt humør og 100% god kvalitet. Vores tøj er nøje udvalgt af Pernille, som har mange års erfaring i tøjbranchen, og er designet til at passe kvinder med former. Du har måske set Pernille foran kameraet under vores livesalg på Facebook eller mødt hende i butikken. Hun står altid klar med professionel vejledning om pasform og styling, så du kan føle dig tilpas og velklædt. Vi tilbyder mærker som Only Carmakoma, Plaisir, Festival, DNY, Cassiopeia, Sandgaard og Vanting Collection. Vi udvælger desuden unikke styles fra Paris, der afspejler de nyeste trends. Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye varer, så du altid kan finde noget spændende, både her på webshoppen, i vores butik og under vores Facebook live-udsendelser. Vores lives afholdes mandag og onsdag kl. 19, hvor vi viser tøj i størrelserne 42-56 og besvarer dine spørgsmål. Pernille prøver gerne tøjet på, og du kan få information om mål som brystvidde og længde samt detaljer om kvalitet og styling. 100 Bananer er en familieejet virksomhed bestående af søskendeparret Kim og Pernille, Gitte, som er gift med Kim, og Bo, som er gift med Pernille. Vi har base på Løhdesvej 3, 7442 Engesvang, hvor du kan afhente varer købt på vores live-salg og besøge vores hyggelige butik. Butikken er åben fredag mellem 12-14, den første lørdag i måneden og den anden søndag i måneden, hvor vi altid står klar med godt humør og et bredt udvalg af plus size tøj til kvinder. Vores webshop er i konstant udvikling med nye varer, der hele tiden tilføjes. Hvis du søger noget specifikt, som du ikke kan finde online, er du altid velkommen til at kontakte os, så tjekker vi gerne, om vi har varen eller kan få den hjem til dig.

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

live på FB.

Jeg har fulgt med i live på Fb de er super sjove og søde folk der sidder der helt bestemt. Men når kommer til have styr på de vare folk køber og de vare der skal sendes ud på link gør de gerne om tor.. Der tit mange fejl på samt vare man købt der ikke er på link eller vare man slet ikke har købt der er på. De køre gerne en væg af gang med tøj det super fint. Men folk skriver ders kundenr nr tøj pris så der nogle altid bestille forkert og de sidder så bruge meget længe på køre op ned skærm. Det gør ders live tager evighed. og regler bliver tit lavet om køb er binde så sidder de blader frem tilbage folk have l ikke xl de først skrev. Det er på måde ikke 100 bananer skyld men de laver regler som de også selv holder så nemmer for kunder finde ud af det. så nogle i bytte l xl ander for ikke lov på live. De vare jeg har købt været fine vare.og har været noget er også fundet en god løsning. Jeg har i dag bedt dem om slette det jeg har købt fordi der igen på link var fejl og ingen ved hvor den mangler vare er hende som der manglet på link til betaling. hvis i ikke ønsker miste for mange kunder så for styr på jers politik sådan kunder ved hvad de kan forvente når de handle ved 100 bananer. Jeg vende ikke tilbage som kunde før der er styr på det. det andet her er virkelige træls.

8 gennaio 2021
Non scritta su invito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più