Jeg er virkelig glad for min nye beige polo jumper fra Cyme Copenhagen. Kvaliteten er meget lækker og utrolig blød. Pasformen er rigtig god - og top kvalitet til fornuftig pris. Det er helt klart... Leggi di più
Har købt en skjorte, nederdel med matchende t-shirt i strik samt en basic t-shirt fra nyåbnede danske Cyme. Kan allerede mærke at det bliver favoritter i garderoben: Tøjet er sindssygt lækkert med god... Leggi di più
Selvom jeg vidste, at tøjet var lavet af de bedste materialer, var jeg alligevel overrasket over kvaliteten, da jeg købte en trøje til min kæreste. Her køber jeg helt sikkert tøj igen✅
Købte forskellige overdele og et par bukser og må bare sige jeg har boet i det lige siden. Materialerne er behagelige og pasformen lige i øjet. Elsker hvordan det hele kan kombineres på kryds og tværs... Leggi di più
CYME Copenhagen er et dansk, slow-fashion-brand dedikeret til kvalitet og tidløst design. Vi arbejder med naturlige luksusmaterialer – som kashmir, merinould og langfibret bomuld og sælger udelukkende gennem vores eget website, så vi undgår traditionelle detail-markups og kan tilbyde luksuriøse designs til en mere tilgængelig pris.
Danas Plads 17, 1915, Frederiksberg, Danimarca

Risposta di Cyme Copenhagen
Det er helt klart min nye yndlingssweater. Og jeg skal derfor også have den i Dark Brown.

For me perfetc ! Vey good vest , fast shipping ...so great all !Thanks Patrizia

Risposta di Cyme Copenhagen
Det er så dejlige produkter. Hurtig levering.
Kan virkelig anbefale, da kvaliteten er skøn

Risposta di Cyme Copenhagen
Her køber jeg helt sikkert tøj igen✅

Risposta di Cyme Copenhagen
De lækreste produkter! Både service og kvalitet er helt i top.
Kæmpe anbefaling 😍

Risposta di Cyme Copenhagen
Virkelig lækkert tøj i god kvalitet og flot design! Rigtig hurtig levering og god service, så jeg vil helt sikkert anbefale Cyme😊

Risposta di Cyme Copenhagen
Hurtig levering er glad for varen passer som det skal være.

Lækreste styles og hurtig levering. Ville klart handle hos CYME igen ❤️

Risposta di Cyme Copenhagen
Lækkert tøj, smukt tidløst design, lækker kvalitet. Det er tøj der holder længe på og forbliver smukt.

Risposta di Cyme Copenhagen
Virkelig skøn oplevelse! Tøjet er lækkert og i god kvalitet. Perfekt til en capsule wardrobe. Hurtig levering. Ydermere smuk indpakning. Det er ikke sidste gang jeg køber herfra. Kæmpe anbefaling!

Risposta di Cyme Copenhagen
Super lækker skjorte, der også kan bruges til pænt brug. Man kan virkelig mærke, at der er tale om kvalitetstøj.

Risposta di Cyme Copenhagen
Dejlig hurtig betjening og vejledning i, hvilken størrelse, der var den rigtige for mig

Risposta di Cyme Copenhagen
Hurtig og meget venlig betjening. Smukt tøj i lækkert stof. Elsker især skjorterne, som holder sig flotte selv efter mange vaske.

Risposta di Cyme Copenhagen
De lækreste varer er modtaget og taget i brug - kan klart anbefale Cyme Cobenhagens produkter.