Ik bestelde een motor set (min Kota…
Ik bestelde een motor set (min Kota deluxe set ) , de motor zelf werd netjes geleverd . De batterij , de lader en de opslagbox wacht ik nog steeds op . Ik heb al meerdere keren contact gehad met de klantendienst . Zij steken dit op gls en op het feit dat de batterij appart
rechtstreeks van de leverancier naar de klant gaat . Hier ben je als klant niks mee . En ze zouden dan ook niet moeten aangeven dat deze bij hun in stock zijn . Als er vermeld was dat dit in nalevering was geen probleem , maar dit is zeer onproffesioneel . Nu zit de batterij al vast sinds begin februari bij gls. De klanten dienst zegt al enkele dagen dat zij dit gaan regelen maar geen vooruitgang . Nu willen ze zelfs een nieuwe sturen op kosten van gls zogezegd en moest de oude toch nog komen moet ik deze weigeren en nog langer wachten . Al bij al een soep aan amateur dingen en onproffesionele handelingen . Ik koop zeer regelmatig dingen bij concurentie en heb dit nog nooit meegemaakt , ik hoop op een spoedig en correcte afhandeling van mijn dossier maar kan spijtig genoeg jullie niet meer aanraden aan andere hengelsporters (voor dit product) , ik zou jullie zelfs afraden . (Mede door levering gls) Ook daarom deze slechte review. Mvg