Zzgames er en super hyggelig butik, med venlige ansatte og et stort lager af Warhammer og kort og hobbyting. Altid et besøg værd. Lidt dyrere end mange andre netbutikker men til gengæld støtter man... Leggi di più

Har et par gange bestilt nogle Black Library bøger og er altid blevet meget positivt overrasket over hvor forsvarligt de pakker deres produkter når de sender. Der er aldrig sparet på indpakningen. Mod... Leggi di più

Hurtigste afsendelse nogensinde Jeg bestilte nogle varer og fik en mail under en time senere, om at nu var varerne sendt afsted. Har aldrig oplevet noget lignende. Priser og udvalg var rimelige :) Me... Leggi di più

Fantastisk service! Kom derned en sen hverdagsaften og skulle have noget maling til at begynde min miniature malingshobby, og havde nærmest ingen idé om hvad specifikt jeg skulle have udover mali... Leggi di più

1. Negozio di hobbistica
  2. Negozio di materiali per l'arte
  3. Negozio di statuine
  4. Negozio di compravendita di figurine

ZZ Games - Din ultimative nørdebutik! Hos ZZ Games finder du Danmarks største udvalg af figurspil, kortspil og rollespil. Vi tilbyder alt fra Warhammer og Magic: The Gathering til nicheprodukter og tilbehør til figurmaling. Vores butik er drevet af passionerede nørder, som altid er klar til at dele deres viden og ekspertise med dig. Vi er stolte af vores stærke fællesskab, hvor alle nørder er velkomne. Deltag i vores spilaftener, hobbyaftener og turneringer, hvor du kan møde ligesindede og fordybe dig i din hobby. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, er der altid plads til dig hos ZZ Games. Vores webshop, zzgames.dk, gør det nemt at finde og købe dine yndlingsprodukter online. Med hurtig levering og fremragende kundeservice stræber vi efter at give dig den bedste shoppingoplevelse. Kom og besøg os i butikken eller online – vi glæder os til at nørde med dig!

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Virkelig god butik

Butikken har et fint udvalg, men først og fremmest er personalet fantastisk, og man kan altid få gode råd til valg af figurer og materialer og tekniske tips til at få det bedste ud af dem.

27 febbraio 2026

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Rimelig meget liv der nede.. helt klart min ynglings hobby%???'6÷
Ikke svært at komme til fra Taastrup st.
Kommer altid til at bruge mindst en time extra når jeg kommer forbi. For kaffe er der jo også.

27 febbraio 2026

Altid i top

Det er altid super dejligt at være inde i ZZ games og handle. Altid en positiv oplevelse med super service.

3 febbraio 2026