Het resultaat is precies wat ik verwacht had. Schone kwaliteit. Deadlines wordengerespecteerd. Nog nooit teleurgesteld. Al twee dichtbundels laten drukken en verschillend hoogwaardige posters en altij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In de laatste 5 jaar regelmatig drukwerk besteld, de kwaliteit is altijd perfect. Gebruiksvriendelijke webshop, maar vind je niet echt terug wat je zoekt, dan word je via e-mail meteen geholpen en wor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Duidelijke aflever en afhaalmomenten. Ze bieden zekerheid aan. Prijs voordelig met afnemen van grotere hoeveelheid wat fijn is om wat reserve te hebben en niet te moeten stressen op aantallen.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Drukkerij ZwartOpWit. Vanaf het begin tot de levering is alles perfect verlopen. Kwaliteit: Het drukwerk ziet er werkelijk prachtig uit. De k... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Grensstraat 9, 2270, Herenthout, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Risposta di Zwartopwit
De kwaliteit van het drukwerk was prima!
De klantenservice was top. Ik werd 2x opgebeld ter opvolging en ervaarde zeer vriendelijke en duidelijke communicatie.
De transporteur van het drukwerk was heel vriendelijk, behulpzaam en uiterst zorgzaam. De kanaalplaten waren ook heel goed verpakt met veel oog voor bescherming van het bestelde materiaal.
Wij zijn heel tevreden over de geleverde service.
Hartelijk bedankt!

Risposta di Zwartopwit
Ik heb al vanuit verschillende settings met Zwartopwit samengewerkt. Altijd zonder problemen en met wat extra uitleg, als je die nodig hebt. Kleine oplages, grote oplages, magazines die meteen naar de verzending gaan... altijd alles op wieltjes! En supervriendelijke mensen in het afhaalpunt Antwerpen (met mooi zicht op de dokken er gratis bij!)

Risposta di Zwartopwit
De website is zeer compleet met duidelijke (ook voor een amateur) uitleg en aanwijzingen om een kwalitatief goed drukbestand aan te leveren. Voor het plaatsen van de eerste bestelling heb ik telefonisch nog enkele vragen gesteld en ik werd zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De vaste deadlines en leverdagen zijn handig en de mogelijkheid om het drukwerk op te kunnen halen op meerdere locaties is zeker ook een pluspunt. Het drukwerk zelf was helemaal zoals verwacht, zeer goede kwaliteit en dit aan competitieve prijzen! Ik zal zeker opnieuw met Zwartopwit werken!

Risposta di Zwartopwit
Van mij krijgt Zwart-op-Wit vijf sterren. … Waarom? Omdat ze in al die jaren dat ik mijn drukwerk aan hen toevertrouw, nog nooit een steek hebben laten vallen. Vriendelijk, behulpzaam … en altijd perfect op tijd geleverd.

Risposta di Zwartopwit
Goede begeleiding, het was voor het eerst dat ik een boek liet drukken en er zaten een paar fouten in mijn aangeleverde bestand. Toen ik belde voor meer uitleg kreeg ik een hele vriendelijke dame aan de lijn die het me piekfijn uitlegde en het resultaat mag er zijn! Goede kwaliteit!! Super!

Risposta di Zwartopwit
Ik ben echt geel tevreden met de service. Ik had contact met Stoffel en hij was heel hulpvaardig. Ook uitstelende prijs-kwaliteit.

Risposta di Zwartopwit
Goeie service en perfecte afwerking van het drukwerk.

Risposta di Zwartopwit
Vlotte bestelling en ophaling. Afhalen kon volgens afgesproken uur.

Risposta di Zwartopwit
Heel mooi drukwerk. Heel goede service. Maar het was voor mij niet duidelijk genoeg hoe ik in Canva jullie sjabloon moest verwerken. Dit waarschijnlijk omdat ik een leek in het vak ben, maar toch ... zou ik graag weten hoe ik het moet doen
Snelle service, duidelijke check van aanleverfile, eindproduct helemaal zoals verwacht, wel even zoeken naar pick up punt op site in gent maar eens daar vlotte en vriendeljjke aflevering

Risposta di Zwartopwit
Prima service. Bestanden worden voor het drukken nagekeken op kwaliteit en de beloofde timing wordt gerespecteerd.

Risposta di Zwartopwit
Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk
Mooie prints, snelle verzending

Risposta di Zwartopwit
Groen Gavere steeds heel te vreden met kwaliteit

Risposta di Zwartopwit
Correcte review van mijn bestelling + correcte levering. Klein foutje (krasje) in de afdruk maar zie ik door de vingers.

Risposta di Zwartopwit
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.