Dettagli dell'azienda

1. Impresa edile

Scritti dall'azienda

Zwammen en houtaantasters maken geen schijn van kans bij ons. Wij gaan op een betrouwbare en efficiënte manier te werk en zorgen dat uw geïnfecteerde ruimte weer leefbaar wordt. Zo hopen wij Nederland weer een stukje vrijer te maken van houtaantasters!

3,7

1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Hiilegersberg

Hiilegersberg.
Op de weg schandalig gedrag. Gewoon doordouwen. Balken op het dak niet vastgemaakt. Haast haast haast.
Gedraag je gewoon onderweg.

25 aprile 2025

Risposta di Zwamtotaal

Dag heer Sparreboom, dank voor uw bericht. De desbetreffende chauffeur is hier op aangesproken.

Hartelijke groet,

Valutata 1 stelle su 5

€3000 laten betalen voor 20 minuten…

€3000 laten betalen voor 20 minuten spuiten zonder pakken met een handpompje

15 febbraio 2024

Risposta di Zwamtotaal

Goedendag, wat vervelend dat u dit zo ervaren hebt. Wij zouden u graag een persoonlijke toelichting willen geven. Op 19 maart hebben wij via dit platform gevraagd om uw contactgegevens. Hierop hebben wij helaas geen reactie ontvangen. Zou u alsnog contact kunnen opnemen via info@zwamtotaal.nl of 0318-734190 ? Bij voorbaat dank.

Valutata 4 stelle su 5

Prettige communicatie

Zwamtotaal heeft voor ons een houten vloer vervangen door een Havebo vloer 50m2 inclusief een toilet-renovatie. Er waren de nodige tegenslagen, uitloop en uitdagingen, maar Zwamtotaal heeft uiteindelijk alles naar tevredenheid opgelost en bleef goed bereikbaar en prettig qua communicatie!

1 agosto 2023

Risposta di Zwamtotaal

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Bedankt voor het meedenken

Bedankt voor het meedenken, onze vloer is naar tevredenheid gerepareerd. Fijne timmermannen die netjes hebben gewerkt.

20 novembre 2023

Goedendag mevrouw Achterberg - Van Schoonh,

Dank voor dit mooie compliment aan onze timmermannen. We zullen het aan ze doorgeven.

Valutata 5 stelle su 5

Emigreren is een letterlijk spannende…

Emigreren is een letterlijk spannende ervaring. Er komt enorm veel tegelijkertijd aan uitdagingen bij kijken waaronder bijv. Ook toch een tijdje na het tekenen pas tijdens het wonen ontdekkingen gedaan worden en tijdens de herfst is het paddenstoelentijd maar bij ons zagen we dus ook rare plekken opeens in de kelder die ons niet eerder snel opgevallen waren. Op internet zijn veel enge fotos en ons frans is als we wat nerveus zijn niet zo bon. Dus de moed opgebracht om een nederlandse expert te zoeken voor advies en deze kregen we heel vriendelijk en snel. Zelfs fotos werden via de mail bekeken en we zijn nu weer opgeluchter. Heel erg bedankt voor jullie raad op grote afstand! Klasse wat betreft menselijkheid om er voor elkaar te zijn in de wereld want frankrijk is niet jullie omgeving. Mochten jullie ooit wel hier komen dan hebben we wat te drinken en franse schimmelkaas ;) voor jullie als dank!

9 novembre 2023

Hoi Tessa,

Gelukkig bleek het uiteindelijk allemaal mee te vallen ;)

Au revoir,

Valutata 4 stelle su 5

Werk is keurig uitgevoerd

Werk is keurig volgens offerte uitgevoerd. Zonder lange wachttijd.

31 ottobre 2023

Dag Bert Pots,

Dank voor deze mooie review!

Zwamtotaal B.V.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più