Valutata 4 stelle su 5

Köpte 2 parfymer - En bättre och en sämre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sämre hade väldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bättre senare men inte alls trevl... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hållbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt , Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Det värsta personal i kista gallaroan . Det var min andra köp . Det var helt annan perfym från den provlukten som jag luktade på . När jag återvände hos de och förklarade att perfymen inte stämmer m... Leggi di più

1. Profumeria
  2. Fornitore di cosmetici e profumi
  3. Fornitore di sapori, fragranze e aromi

Scritti dall'azienda

Vårt företag är stolt över att vara en inspirationskälla från kända märkesparfymer. Vi hämtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktär och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet är vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige är känt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning är inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi säkerställa att varje flaska är skapad med precision och omsorg. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lämnar vår anläggning är av högsta möjliga standard.

4,2

1 stella

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Supersnabb leverans,hög kvalitet på…

Supersnabb leverans,hög kvalitet på parfymen och riktigt bra bemötande i mailkontakt! Har enbart gott att säga om Zperfume så här har ni en happy stammis🥰✨️👍!

31 marzo 2026

Tack snälla Petra!
Blir verkligen glad att läsa detta.

Så kul att du är nöjd med både doften och servicen det betyder mycket för oss.
Och extra kul att ha dig som stamkund.

Välkommen tillbaka när som helst!

Valutata 5 stelle su 5

Doftar både gott och lääänge!

Doftar både gott och lääänge!! 👍🙏

29 marzo 2026

Hej Mikael!
Stort tack för dina fina ord vi blir verkligen glada att höra det!
Njut av doften och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Jätte bra produkt

Jätte bra produkt, håller bra grymma dofter + grym personal

26 marzo 2026

Hej Aleksandra!
Tack snälla för din fina recension!
Det betyder mycket för oss att du är nöjd både med dofterna och vår service.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Valutata 5 stelle su 5

Tycker att Zperfume har en underbar…

Tycker att Zperfume har en underbar service och tillverkar otroligt goda parfymer! Jag som person är ganska petig i dofter och tycker att dom gör dom bästa kopior på original parfymer. Mycket billigt och håller länge på huden och kläderna. Rekommenderar starkt 10/10👌

17 marzo 2026

Hej Adriana,

Tack snälla för din fina recension, den gjorde verkligen vår dag!

Stort tack igen för ditt stöd och din rekommendation.

Du är alltid välkommen tillbaka!

Valutata 2 stelle su 5

Det var inte det som jag har förväntat…

Det var inte det som jag har förväntat mig det doftade inte alls som det står i innehållet.

10 marzo 2026

Hej Suhah,

Vi vill gärna förtydliga att Pure Hommage är en herrparfym, vilket framgår tydligt på produktsidan på vår hemsida.

Om du av misstag har köpt fel produkt är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare.

Du kan nå oss på info@zperfume.se.

Vänliga hälsningar

Valutata 5 stelle su 5

Dessa dofter ligger i en klass utöver…

Dessa dofter ligger i en klass utöver det vanliga, jag kan bara säga toppen från start till mål. Det ända som blir jobbigt är att få plats med alla dofter dvs. Z borde skicka med en hylla anpassat till dessa underbara dofter.

12 marzo 2026

Hej Anders!

Stort tack för din fina kommentar!
Vad roligt att du gillar dofterna så mycket, det betyder mycket för oss.

Haha, vi förstår vad du menar ibland blir det många favoriter 😄
Vi ska ta med oss din idé om en hylla!

Tack igen och varmt välkommen tillbaka!

Jättegoda parfymer

Jättegoda dofter! Jag älskar Vanilla latte som luktar som ”Bianco latte”. Stort tips för den som gillar bra vaniljdofter 😍

27 febbraio 2026

Hej Fanny,

Tack snälla! Vad kul att du gillar Vanilla Latte.
Ja, den är riktigt fin många gillar den.

Tack också för att du tipsar!

Jätte bra kvalitet

Jätte bra kvalitet

20 febbraio 2026

Risposta di Zperfume

Tack snälla för din feedback, vad roligt att du är nöjd med kvaliteten.

Varmt välkommen tillbaka!

Valutata 1 stelle su 5

Lukten försvinner bara efter en timme

Lukten försvinner bara efter en timme, så ingen bra köp 😡😡😡😡😡

15 gennaio 2026

Risposta di Zperfume

tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi respekterar självklart din feedback.

Vår egen erfarenhet, samt den feedback vi har fått från många andra kunder, är att Black Imperium har god hållbarhet. Vi har även personligen testat parfymen på hud, och i våra tester har doften inte försvunnit efter en timme även efter handtvätt sitter den kvar.

Självklart kan något ha blivit fel i ditt fall. Därför erbjuder vi gärna att kontrollera parfymen om du upplever att doften försvinner så snabbt som du beskriver. Om det visar sig stämma, erbjuder vi full återbetalning. Om allt är korrekt skickar vi istället en ny parfym till dig.

Vi står för returfrakten. Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig vidare och löser detta på bästa sätt.

Uppfyllde kvaliten de lovade

Uppfyllde kvaliten de lovade, skickade snabbt. Kanonbra firma och kommer handla där igen.

13 gennaio 2026

Hej Jonas,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Du är alltid välkommen tillbaka!

Rekommenderas varmt!

Allt är toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två, få en gratis", vilket hade varit ett fint tillskott här också.

6 gennaio 2026

Risposta di Zperfume

Stort tack för dina fina ord och varma rekommendation det uppskattar vi verkligen.
Gällande erbjudanden har vi tyvärr begränsade marginaler eftersom vi använder noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet, vilket gör större kampanjer svåra i nuläget.
Tack för din förståelse och för att du valt oss!

Zperfume Sweden

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più